Почетна / Вести / Снимак пребијања делегације Партизана у Кијеву

Снимак пребијања делегације Партизана у Кијеву

Снимак пребијања представника клуба Партизан у Кијеву појавио се на друштваним мрежама. На њему је забележено како група људи шутира и скаче по младићу који лежи на земљи, а група је потом побегла.

Како се наводи на налогу на Инстаграму где је снимак објављен напад се догодио пре утакмице Динама из Кијева и Партизана која се одиграла у четвртак.

Снимак на Инстаграму има скоро 9.000 прегледа, а један од коментара гласи: „Браво Динамо, добар Србин је мртав Србин“. 

Да подсетимо, из српског клуба су саопштили да су испред хотела у Кијеву претучени камерман и монтажер ТВ Партизан Н. П. и Ф. Б. 

Њих је напало десетак хулигана са обележјима Динама и фантомкама на глави, док екипа ТВ Партизан на себи није имала обележја клуба, саопштено је из Партизана. 

Н.П. је разбијена аркада и пружена му је лекарска помоћ, док је Ф.Б. добио више удараца, али срећом није озбиљније повређен. Хулигани су чекали испред хотела у коме су смештени делегација ФК Партизан и представници медија и напали екипу ТВ Партизан пошто су чули да говоре српскидодаје се у саопштењу клуба. 

Овим поводом огласио се и председник Србије Александар Вучић, рекавши да ће српски државни органи затражити приводење и процесуирање свих хулигана одговорних за напад на екипу ТВ Партизан у четвртак у Кијеву.

 Први човек ФК Партизан Милорад Вучелић каже да је напад на телевизијску екипу његовог клуба у Кијеву био бруталан и да нема везе са спортом. Осим тога, он је истакао да је реакција председника Србије Александра Вучића била “одговорна и добродошла”.

„Реакција председника Вучића је за сваку похвалу, брижна и дирљива и хвала му у име Партизана и свих наших навијача. То је одговорна реакција одговорног човека, показатељ да је прави председник свих нас“, рекао је Вучелић

 

Један коментар

  1. Zašto se javno ne kaže to što je istina : ukrajinski fašisti nas i Ruse tretiraju kao pravoslavne neprijatelje! To je rat o kojem se ćuti a znamo da ne možemo da ga zaustavimo!
    5    0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *