Руски адут

Како ће састанак Александра Вучића и Владимира Путина утицати на унутрашњи дијалог о Косову и Метохији, и шта је председник Србије преко Москве открио о нашим ЕУ интеграцијама

Приликом недавне званичне посете Москви, шеф британске дипломатије Борис Џонсон упутио је и неочекивану поруку Србији која би, парадокс је само привидан, требало да нас забрине колико и да нас охрабри.

„Као што сте добро оценили, Сергеју“, рекао је Џонсон обраћајући се свом руском колеги Лаврову, „постоје одређене ствари на којима је потребно радити. Када гледам на наше односе, било да је реч о Украјини, Западном Балкану или о томе шта се дешава у сајбер простору, слажем се са вама да је неопходно разговарати о томе и признати да су управо та питања тренутно главни камен спотицања у нашим односима.“
Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању

Један коментар

 1. Avatar

  Sudbina Kosmeta ovisi isključivo od onih koji predstavljaju Srpsku Državu i Narod.
  Milosevic se borio svim srcem za Narod i Drzavu, a poslije njega računamo tko je vise IZDAO, PRODAO, tko je bio veća KUKAVICA.
  Dobra volja i svekolika pomoć Rusije ne vrijedi ništa ukoliko u bilo kojoj varijanti “ EU NEMA ALTERNATIVE“ pa samim tim ni NATO nema alternativu, za mnoge ni VELEIZDAJA nema alternative. Kako prolaze POKOLEBANI VELEIZDAJNICI pokazalo se na primjeru Djindjic. Ne vidim razloga zbog čega bi narod imao “ niže kriterije“ u kaznjavanju VELEIZDAJNIKA od zapadnih nalogodavaca kada kažnjavaju nedostatak poslušnosti.

  6
  1

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *