Почетна / Оглашавање / ПОСЛОВНА ЖЕНА ГОДИНЕ – ДАНКА СЕЛИЋ, ГЕНЕРАЛНА ДИРЕКТОРКА БЕОГРАДСКОГ САЈМА

ПОСЛОВНА ЖЕНА ГОДИНЕ – ДАНКА СЕЛИЋ, ГЕНЕРАЛНА ДИРЕКТОРКА БЕОГРАДСКОГ САЈМА

Данка Селић, генерална директорка ДП Београдски сајам, добитница је Годишње наградеПословна жена године“ за остварене резултате у привређивању у 2016. години.

 “Ово је и тимска награда, награда читавог колектива који је учествовао у остваривању ових резултата” наводи се у саопштењу.

ДП Београдски сајам добитник је „Повеље“, којом жири Привредне коморе Србије за доделу годишње награде високо вреднује компанију поводом њене јубиларне годишњице и значајних пословних подухвата.

Укупни економски ефекти пословања компаније у 2016. години, процењени су на близу 13 милијарди динара вредности продате робе и услуга и на четири милијарде динара бруто додате вредности. Тиме је обезбеђено и око 2,5 милијарде динара укупних пореских прихода. Иако има само 180 запослених, Београдски сајам је ангажовао више од 1700 „комплетних“ радних места, око 10 посто више него претходне године. Процењено је да су само приредбе Београдског сајма привукле у Београд и његове хотеле више од 48 хиљада страних и готово 20 хиљада домаћих гостију, који заједно остваре потрошњу од око једне милијарде динара.

 Високо ценећи жељу привредника и Привредне коморе Србије да укажу на најуспешније и примерне на привредној мапи Србије, Београдски сајам захваљује свима који су препознали уложени труд и остварене резултате који су до оваквих угледних признања и довели.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *