НИС обрадовао малишане Института за здравствену заштиту деце и омладине Војводине

У сусрет новогодишњим и божићним празницима, запослени компаније НИС уручили су пакетиће малишанима који се лече на Институту за здравствену заштиту деце и омладине Војводине у Новом Саду.

Компанија је издвојила средства за куповину новогодишњих пакетића за најмлађе, док су њени запослени  учествовали у паковању и припреми поклона – играчака, бојанки, књига и слаткиша. 

Истовремено, НИС је широм Србије на својим бензинским станицама покренуо велику хуманитарну акцију под називом „Ви и ми за дечју болницу у Новом Саду“ у оквиру које од сваке куповине од 25 и више литара било које врсте деривата до 7. јануара 2018. године издвaја по 25 динара за набавку опреме за Институт за здравствену заштиту деце и омладине Војводине, једну од најзначајнијих здравствених установа у Србији која се бави заштитом, лечењем и негом деце и омладине са територије целе покрајине.

Вршилац дужности директора института проф. др Јадранка Јовановић-Привродски се овом приликом захвалила компанији НИС што је доделила пакетиће дечјој болници  и изразила захвалност што ће наступајућа сарадња по принципу донације која је активирана на територији целе Србије, бити усмерена на куповину апарата институту. „Ова деца ће провести новогодишње празнике на институту и поклони њима значе много, улепшаће им дане и смањити осећај нелагодности што новогодишње празнике треба да проведу ван својих породица“ истакла је директорка института.

Стефан Деспотовић, директор Дирекције за екстерне комуникације НИС-а, изјавио je да је данашња акција поделе пакетића само најава веће акције коју НИС тренутно спроводи на бензинским станицама широм Србије за прикупљање средстава за Институт за здравствену заштиту деце и омладине Војводине. „Са поносом бих истакао да смо и ове године покренули хуманитарну акцију на бензинским станицама НИС-а чији је циљ прикупљање средстава за набавку апарата за ову здравствену установу. Веома смо срећни што смо данас на симболичан начин улепшали новогодишње празнике свим  малишанима који бораве у овој болници и то је једна од континуираних акција коју наша компанија спроводи“, навео је Деспотовић.

Како би  малишанима улепшали  предстојеће новогодишње и божићне празнике, компанија НИС је заједно са својим запосленима, протеклих дана уручила новогодишње пакетиће деци који се налазе на лечењу у дечјој болници у Тиршовој у Београду, док ће наредних дана поклонима обрадовати и штићенике Центра за заштиту одојчади, деце и омладине у Звечанској.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *