Наука напредује, родитељи назадују

Данас хоће да кажњавају – за почетак новчано а затим и затвором – родитеље чија деца добију богиње. Родитељи нису вакцинисали децу, те је то узрок дечјих болести!?

Упамтите, Срби! Нисте криви! НАТО  је злочинац. Ми Срби смо жртве. Ко вам другачије каже – лаже! НАТО је увек на зло спреман. Лаж и убијање су сврха његовог постојања. Имајте стално ово на уму. Да се не заборави!

ПОГЛЕД У БУДУЋНОСТ Лаж данас влада светом. Истина припада прошлости, а прошлости се морамо ослободити и гледати у будућност, говоре савремени мудраци. Гледати у будућност је реченица која нас опседа са свих страна: с телевизијских екрана, новина, интернета, политичких скупова. Боже опрости, осећам се као да сам на вашару о Митровдану у Пожеги срео Милеву или бабу Иванку у Ивањици. Обе су одавно у небеској отаџбини. Заједничко им је што су знале да гледају у будућност. У Пожеги је Циганка Милева гледала знатижељним у будућност. Даш јој банку, а могло је и за мање, она се загледа мало у тебе, мало дигне поглед према небу и каже шта те чека у будућност. Будућност је по Милевином казивању увек била лепа, односно светла како су ондашњи руководећи комесари говорили. Између Милеве и другова комесара о питању будућности није било различитог тумачења. Увек је будућност била боља од садашњости, а мрачну прошлост је ваљало што пре заборавити. У то доба прошлост – искључиво српска – била је кочница на путу ка комунизму.

Данас, да немају прошлост, Срби  би одавно били међу евроунијатама, бар тако тврде овдашња власт и бриселски комесари. С обзиром на отворена поглавља можда би Србија чак пролетела кроз евроунијатску заједницу и само Господ зна где би завршила. Ал’ не да прошлост.

Данас је много боље, али прошлост поново смета. Таман се ослободимо мало прошлости, али она се временом опет гомила. Оно што је јуче била садашњост, данас већ постаде прошлост. Лете дани а пртљаг прошлости све већи. У складу са предвиђањима Милеве, Иванке, ондашњих и садашњих комесара, доба у коме данас живимо постаће мрачна прошлост, која ће спречавати наше потомке ка путу у светлу или лепшу будућност. Тако је с временом. Јуче у прошлости, данас у садашњости, а већ сутра у будућности илити у небеској отаџбини. То све чека. Нису само Срби небески народ.

Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *