Роберт Дејвид Стил – Трамп, Путин и Си Ђинпинг морају да униште дубоку државу

Роберт Дејвид Стил, бивши обавештајац ЦИА, суоснивач обавештајне службе маринског корпуса и човек са мисијом, за „Печат“ говори о томе како Доналд Трамп, Владимир Путин и Си Ђинпинг могу да униште „дубоку државу“, износи доказе да је Хитлер са Евом Браун пребачен из бункера, у којем је наводно погинуо, у Аргентину, како су ЦИА и НАСА постале немачке агенције у САД…

Роберт Стил је аутор осам књига о реформи обавештајних служби, две о изборној реформи, многобројних чланака, студија и анализа; главни је официр за успостављање Светске обавештајне мреже, посвећен настави холистичке аналитике, економије реалних трошкова и отвореним изворима (технологијама) који би могли да постану полазна тачка за другу индустријско-информативну револуцију. Мото његовог деловања је „Истина по сваку цену смањује све друге цене“.

[restrict]
Ви сте најбољи амерички коментатор о „дубокој држави“. Можете ли нам укратко описати „дубоку државу“?
Најбоље студије на ту тему написао је Питер Дејл Скот, по мом суду, најзначајнији аутор о дубокој политици и „дубокој држави“. А ја сам, што он није био у могућности, ту тему убацио у дискурс алтернативних медија и то тако да се она данас налази и у медијима главног тока. Више не могу да је заобиђу.
Многи људи греше мислећи да „дубоку државу“ представљају неизабране бирократе и виши политичари. То није тачно. Они су најбољи службеници владајуће класе. „Дубока држава“ заправо почиње с водећим банкарским фамилијама, укључујући Ватикан који је најбогатија организација на свету, богатија од фамилије Ротшилд. А Ватикан са Ротшилдима, уз све централне банке, лондонски Сити и Волстрит – то вам је врх „дубоке државе“. Они користе највише нивое масонерије и највише нивое Малтешких витезова који су се одрекли националних веза и обавеза и нису више лојални према сопственим државама. Имали смо случајеве припадника ЦИА чији су чланови припадали Малтешким витезовима и КГБ-а чији су чланови такође припадали овом реду, а који су колаборирали против својих земаља. Испод њих је ниво којем припадају политичке партије. Већина земаља је тако организована да две највеће политичке странке блокирају 70 одсто људи од правог учествовања у политичком процесу. У САД то зовемо: тиранија две партије. Испод овог нивоа су тајне обавештајне службе које су однедавно почеле да се баве шпијунирањем и уценама политичара, судија и славних личности како би увећали своју моћ и повећали буџет. И имате бирократе, посебно тупаве и глупе у САД, бирократе које гурају ционистичку агенду против САД а које имају држављанство обе земље. „Дубока држава“ је веома стварна и мислим да је Доналд Трамп на путу да је сруши, а волео бих да видим и да Владимир Путин и остали ураде исто.
Како амерички председник Трамп, руски председник Путин и председник Кине Си Ђинпинг, радећи заједно и не верујући својим бирократијама, могу да сруше „дубоку државу“?
Изванредно питање. Желео бих да подсетим ваше читаоце да су Кенеди и Хрушчов водили разговоре преко Кенедијеве мајке и да су се сложили да су највећа препрека миру амерички и руски генерали. Кенеди и Хрушчов су схватили да као лидери држава могу да верују један другом далеко више него што могу веровати својим бирократијама. Верујем да је то подједнако тачно и данас у случају Трампа, Путина и Си Ђинпинга. Апсолутно сам сигуран да се ова три човека могу сложити да се „дубока држава“ мора сломити, централне банке морају национализовати, деловање Ротшилда мора бити забрањено у свим земљама, а не само у Русији и на Филипинима, Џорџ Сорош се мора ухапсити и извести пред суд. И они могу тим својим деловањем задужити човечанство и добити Нобелову награду за мир. Једна од ствари коју сам предложио председнику Трампу као неопходну је затварање свих хиљаду војних база широм света од којих 44 окружује Иран; стављање тачке на давање финансијске подршке за диктаторске режиме какви су у Саудијској Арабији и Израелу, који добија 30.000 долара за сваког човека, жену и дете у Израелу а те паре користи за геноцид над Палестинцима и подмићивање чланова америчког Конгреса. Ових 1.000 база се користе за кријумчарење оружја, злата, дроге, готовог новца и деце. Најбоља ствар коју Доналд Трамп може да уради како би на прво место ставио Америку је да затвори прекоморске војне базе и да наша земља престане да служи као приватна армија за Немачку, Јапан или Кореју. Северна Кореја је кинески, а не наш проблем. Блиски исток је нешто о чему Иран, Турска, Русија и САД треба да дискутују, а не да дозволе Израелу да једноставно спроводи свој план балканизације и дестабилизације. Поента је у томе да ова три човека имају моћ да створе просперитетни свет мира и сахране „дубоку државу“ пре него што она сахрани човечанство.
Да ли онда верујете да Трамп, Путин и Си Ђинпинг ни у ком смислу нису под контролом „дубоке државе“?
Не, не верујем да их контролише „дубока држава“. Доналд Трамп је далеко паметнији него што се може претпоставити и он за собом има много веома добрих људи, укључујући маринце. Био сам марински официр, заслужан сам за креирање обавештајне службе маринског корпуса. Ми смо у процесу експлоатације базе података НСА (Државна безбедносна агенција САД) и дошли смо до података о свим најмоћнијим педофилима и њиховим жртвама, дошли смо до података о свим издајницима, перачима новца и финансијерима тероризма и у САД смо у процесу њиховог хапшења, лоцирања и предузимања других мера неопходних за рушење „дубоке државе“. Верујем да је Путин већ урадио нешто слично. Подсетимо се да су САД повеле Хладни рат против Русије. Џорџ Тенет је под Џорџем Бушом потрошио 250 милијарди долара како би уништио руску економију и Путин је морао да веома много ради како би спасао своју земљу од вишедимензионог рата који су против ње повеле САД. Што се тиче Кине, велики сам присталица конфучијанизма, а мислим да је председник Кине управо консолидовао своју моћ за други петогодишњи мандат и да ће водити Кину у будућност. Нема никакве сумње да је „амерички век“ завршен, да је „кинески век“ почео а Русија је негде између. Трамп, Путин и Си Ђинпинг нису марионете „дубоке државе“ и мислим да су то три човека на овој планети који могу уништити „дубоку државу“.
Били сте кандидовани за Нобелову награду за мир. На основу чега сте предложени? Намеравате ли да помогнете тројици председника – Трампу, Путину и Си Ђинпингу – да ову награду стварно заслуже и добију имплементирајући ваше идеје? Но није ли ова награда дубоко политизована и веома дискредитована?
Најпре бих одговорио на друго питање. Услови садржани у тестаменту Алфреда Нобела су били веома јасни. Нобелова награда за мир требало је да буде додељивана не организацијама већ појединцима који највише ураде у демилитаризацији света. И то у протеклој години, а не током живота. Најгнусније доделе Нобелове награде за мир су уручење овог признања Хенрију Кисинџеру, који је ратни злочинац, Бараку Обами, који је шеф криминалне породице, и Малали Јусафзај из Пакистана која је ЦИА агент за тајне операције медијског утицаја. То лудило, укључујући доделу ове награде Европској унији, веома је дискредитовало Нобелову награду.
Мене је предложио Јан Калвик, уредник „Дифенс енд интелиџенс“ из Норвешке, јер је сматрао да моје идеје о холистичкој анализи, економији реалних трошкова и отвореним изворима (технологијама) могу да постану полазна тачка за другу индустријско-информативну револуцију. У свом образложењу Калвик је такође веома критичан према изборном процесу Нобеловог комитета. Желео бих да кажем да не сматрам да заслужујем Нобелову награду, иако сам врло задовољан што сам био предложен. Сматрам да би Путин, Си Ђинпинг и Трамп заједно могли у току следеће две године да је заслуже демилитаризујући свет, сахранивши „дубоку државу“ и користећи моје идеје за слободне изворе (технологије) свега који коштају 10 одсто садашње цене њихове производње на Западу, чиме ће сиромаштво бити искорењено најпре у њиховим земљама, а онда широм планете. Оваква употреба технологије би, поред тога, ставила тачку на нелегалну емиграцију из Кине у Русију, у Европу са Блиског истока, из Индонезије у Аустралију и у САД са свих страна.
Недавно су декласификована документа ЦИА о убиству Џона Ф. Кенедија. Према њима један доушник је јавио ЦИА да је Адолф Хитлер преживео Други светски рат и да је живео са бившим нацистима у Аргентини 1950-их. Молим за ваше увиде о судбини Адолфа Хитлера.
Да је Хитлер преживео – веома је добро и веома пажљиво документовано. Објављене су књиге о томе. Књига „Хитлер у Аргентини“ Херија Купера документовано износи истину о Хитлеровом бекству из Берлина. Постоје бројне фотографије Хитлера са Евом Браун у Аргентини после рата. Управо сам објавио детаљну анализу Џефа Ренса „Хитлер у Аргентини & САД – Хитлерова погодба укључујући НАСА (као и ЦИА) као немачки резерват.“ Овај текст показује да је Мартин Борман насилно дрогирао Хитлера и Еву Браун (Хитлер није желео да напусти бункер) и уклонио их на носилима. Ту су били сведоци. „Један од двојника Адолфа Хитлера је упуцан и спаљен заједно са женским телом од стране СС у плиткој рупи ископаној у прљавштини изнад бункера. У међувремену Адолф Хитлер и Ева Браун су спроведени тунелом подземне железнице (која се још ту налази) и одведени до језера Ванзе у Берлину где их је чекао BV 138. Одатле су вероватно отишли на север и укрцали се у JU 390, офарбан као шведски авион. Они и други високи чланови Рајха су били одвезени у Аргентину у Патагонију где је читава баварска заједница била припремљена за Хитлера. Све ово је урађено уз пуно саучесништво владе САД. Дакле, какав је био огроман компромис који је Борман направио? Била је то операција ’Спајалица’, која је довела већину врхунских немачких научника и инжењера из области ваздухоплова и њихове породице у Америку, где су махом били у Хантсвилу. Руси су заробили мали део овог труста мозгова. Научник Трећег рајха био је директор НАСА. Његово име је др Курт Хајнрих Дебус, човек који је био задужен за развој ракета и операције у Пинмунду, где су креирани и оперативни програми В-1 и В-2. Заправо, Немци, под др Дебусом, граде прву интерконтиненталну балистичку ракету. Немци су били далеко испред свог времена и зато су САД желеле те научнике и инжењере. Борман је то знао и тако смо добили операцију ’Спајалица’ и стварни свемирски програм. Дакле, НАСА је у суштини била немачки производ. Чак и многи врхунски немачки научници који су наводно погинули у Немачкој (као Борман) тајно су доведени“, каже Џеф Ренс у својој анализи.
Нацисти и фашисти нису изгубили Други светски рат. Једноставно су емигрирали у САД и Аргентину. ЦИА и НАСА постале су немачке агенције у САД. Др Дебус је био директор НАСА 12 година, од јула 1962. до новембра 1974. Већина Американаца није имала појма да је њихов свемирски програм у суштини био немачки програм и да га је водио, режирао и развио др Курт Дебус и стотине немачких научника и инжењера ваздухопловства Другог светског рата.
САД су спасиле нацисте и фашисте од пораза у Другом светском рату: преселиле су њихове вође и њихово богатство. Енормно много веродостојних извештаја сведочи о бројним авионима за превоз терета који је превожен из Немачке у Аргентину, а чијим пилотима није било дозвољено да виде ко и шта се укрцава.
Верујем да ће свет сазнати да су од Другог светског рата САД урадиле много више од других како би васкрсле фашизам. На пример, књига „Златни ратници: Амерички тајни опоравак Јамашитиног злата“ говори како смо крајем Другог светског рата открили јапанско злато на Филипинима и претворили га у златни тајни фонд за спровођење црних тајних операција извођених са циљем обнове фашизма у Јапану, Немачкој и Италији.
Верујем да је пре операције „Спајалица“, која је представљала план спасавања нацистичких научника, склопљен споразум између Трећег рајха и САД о размени немачких научника зарад сигурног уточишта за Немце у Аргентини и Патагонији. То поглавље у право време мора отворити председник САД. То је једини логичан разлог због кога је Хуверу наређено да опозове своје псе трагаче и да се опусти. И логичан разлог због којег су три председника САД путовала у Аргентину баш у град Барилоче у Патагонији, град изван свих рута на којима би се могли наћи председници, а где је пребивала немачка заједница. Дакле, да потпишу и продуже уговор: Ајзенхауер 1960. Бил Клинтон 1997. Обама 2016. Претпостављам да ће и Трамп морати да посети Барилоче.
Важно је разумети да банке цветају на ратовима. Рат је добар за један одсто људи и веома лош за 99 посто. И то је разлог због ког Трамп, Путин и Си Ђинпинг морају заједничким напорима да покопају „дубоку државу“ којој је највећи циљ да одржи фашизам у животу.
Што се тиче осталих декласификованих ЦИА докумената, постоје бројне ствари за које не мислим да су истините. Постоје лажни документи који сугеришу да је Ли Освалд убио Кенедија. То једноставно није истина. Урадио сам многе рецензије књига које говоре о убиству Кенедија и нема никакве сумње да је председника убио Ален Далс уз саучесништво Линдона Џонсона, Џеја Едгара Хувера и многих других.
Дона Бразил, бивша шефица Демократског националног комитета, бацила је праву бомбу на Демократску странку својом књигом „Хаковање“, у којој је презентовала доказе да је Хилари Клинтон наместила страначке изборе против Бернија Сандерса. Какво је ваше мишљење о значају оптужби које је изнела и да ли присуствујемо крају ере Клинтонових?
То је веома важно питање. Дозволите ми да на почетку кажем да разумем страх Доне Бразил, јер досије Клинтонових показује да убијају сваког ко се с њима не слаже. Али она је изневерила САД, баш као што је Ал Гор изневерио САД, када га је подмитио Ворен Кристофер са 100 милиона долара како би прихватио крађу избора и поставио Џорџа Буша и Дика Чејнија на власт. Дона Бразил је књигом покушала да спасе оно што је остало од њеног бедног живота. Она је издала Америку, зато што је била козавереник у намештању америчких избора у примарним изборима за председничку номинацију Демократске странке. Документована је чињеница да је Хилари украла 13 примарних избора од Бернија Сандерса. Универзитет Стенфорд је документовао ову чињеницу. Документовано је да је Хилари Клинтон манипулисала и контролисала читав процес, да је користила Клинтонову фондацију како би продала „Уранијум 1“ Русији, да је платила досије који је саставио бивши британски шпијун Кристофер Стил (обавештајни досије који је садржао серију експлозивних, махом неоснованих захтева о изабраном председнику Доналду Трампу, укључујући наводе да га је руска влада годинама „култивисала, подржавала и помогла“, прим. Б. Ђ.) итд. Написао сам сертификовано писмо Џејмсу Комију у коме сам нагласио да је Хилари Клинтон у унутрашњем кругу издаје, педофилије, превара у вези са добротворним активностима и изборне преваре. Коми није одговорио. Шта се сада дешава? Верујем да су двојица браће Подеста већ ухапшени, њихови пасоши су отказани, Доналд Трамп је био апсолутно сјајан са Џефом Сешнсом у хапшењу педофила на основу обавештења која сам му дао преко државног тужиоца Сешнса и ми имамо доказе о свему овоме преко НСА базе података. Ови људи су готови.
Предложио сам приступ „истине и помирења“. Мислим да је далеко важније упознати људе и свет о злочинима против човечности које нису починили само Клинтонови већ и Обама и Бушови, као и Дик Чејни. Истина и помирење су за мене веома важан концепт који се такође односи на Ротшилде, Џорџа Сороша и остале уколико су вољни да јавно сведоче о ономе што су радили.
Дона Бразил је апсолутно коректна у ономе што данас износи, али мало поштујем људе који су храбри након извршеног недела. Била би нам далеко кориснија да нам је то открила много раније.
Због чега је то сада открила? Да ли је Дона Бразил то урадила у склопу реализације неког новог плана у оквиру Демократске странке?
Живот Доне Бразил метафорички говорећи је готов. Није јој ништа остало. Издала је и изгубила сваки интегритет који је имала, дозволила је Хилари Клинтон да уништи Демократски странку. Заправо се слажем с њом. Мислим да би Џо Бајден био бољи кандидат, и могуће је да би победио Доналда Трампа. Али Америка је била спремна за промену. И морамо да нагласимо да није одговорна само Хилари Клинтон већ и Берни Сандерс. Берни Сандерс је био козавереник Хилари Клинтон. Апсолутно је знао да је украла примарне изборе и колаборирао је с њом. И сада ужива у новом летњиковцу на обали језера Чемплен који је купио за „тричавих“ 600.000 долара. Ватрени заступник радничке класе Сандерс сада поседује најмање три куће, прве две су у Берлингтону (Вермонт) и на Капитол хилу у Вашингтону. Берни Сандерс је издајник америчке демократије. И потребно је да веома добро разумете да је сваки аспект и Демократске и Републиканске партије – издаја. Пол Рајан, Скот Вокер и Ренс Прибус су амерички издајници. Они су најгори непријатељи Доналда Трампа, далеко гори него Демократска странка. Јавност треба да схвати да се морамо вратити директној демократији у којој делује принцип: људи, а не партије. Предвиђам да ће 2018. и 2020. бити године у којима ће бити изабрани независни кандидати и либертаријанци. Они ће независно гласати у Конгресу и то ће омогућити владавину засновану на доказима. Ера владавине двопартијске тираније је завршена. И ера педофила такође.

[/restrict]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *