НИС добитник престижног признања „Оскар квалитета“

На данашњој додели награда „Оскар квалитета“, компанија НИС је проглашена апсолутним шампионом за пословну изврсност, освојивши највећи број поена у историји доделе овог престижног пословног признања.  У име НИС-а, награду је примио Горан Стоjилковић, заменик генералног директора компаније.  

Награду „Оскар квалитета“ додељује Фондација за културу квалитета и изврсност, уз подршку Привредне коморе Србије и под покровитељством Министарства привреде Србије.

Национална награда за пословну изврсност, додељује се профитним и непрофитним организацијама, као независна и неутрална награда за врхунске резултате постигнуте на унапређењу и развоју квалитета у Србији.

При избору добитника ове престижне награде, стручни жири је оцењивао резултате организације у чак девет области: лидерство, стратегија, људски ресурси, партнерство и ресурси, процеси, производи и услуге, резултати код корисника, резултати код људских ресурса, резултати код друштвене заједнице  и пословни резултати.

Признања „Оскар квалитета“ додељују се у оквиру Светског дана квалитета и Европске недеље квалитета.

Добијањем данашњег признања, НИС је постао прва компанија која је за 23 године, колико се додељује награда, два пута заузео титулу апсолутног шампиона, чиме још једном потврђује статус једне од најуспешнијих компанија, не само у Србији, већ у овом делу Европе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *