Крађа потомства и тржиште деце

Новом светском поретку није важна и потребна „класична“ породица, и у склопу тих чињеница је одговор на питање: зашто Велики брат упада у породицу?

Центар за социјални рад Звездара одузео је дете, шестогодишњу девојчицу, породици Тркуља. Породица је за педесет дана само три пута видела своју кћи. Случај је опасан преседан јер је познато да све радње у вези са малолетним лицем морају бити искључиво у његовом најбољем интересу и на основу решења суда, које овде не постоји. Отац и мајка којима је кћи одузета нису судски лишени родитељских права. Ипак, ма колико био застрашујући, нећемо детаљније разматрати случај Тркуља, о коме је написан низ чланака на интернету, па свако ко жели може да се с њим упозна. Судбина брачног пара са Звездаре повод је да се позабавимо широм појавом: претварањем Србије у ЕУ концлогор, у коме ће традиционална породица бити разбијена, а нови „данак у крви“ уобичајена појава, само због безумне јурњаве у бриселску клопку и преписивања туђих закона, непримерених и нашој традицији, и здравом разуму.
Наравно, они који нам желе „ЕУ добро“ представиће ставове супротне овом ЕУ дискурсу као „мрачни фанатизам“, и указаће нам на то да су закони који штите децу тако што их отимају од родитеља донети у европским земљама „са највишим стандардом“. Па да видимо какав је стандард у питању.

Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *