Скоро као код Хиперборејаца

Из саопштења евроунијатских комесара да се закључити да се у Шпанији ништа није десило. Још да нема Косова и Метохије све би у евроунијатској недођији било лепо и безгрешнo

Упамтите, Срби! Нисте криви! НАТО је злочинац. Ми Срби смо жртве. Ко вам другачије каже – лаже! Имајте стално ово на уму. Да се не заборави. Заборав је опасан за нас, нашу децу, потомке. С правом нам могу замерити што их на време нисмо упозорили на злочине и злочинце.

У ШПАНИЈИ СЕ НИШТА НИЈЕ ДЕСИЛО Видело се на комеморацији у Јајинцима шта „заборав“ може да учини. У најави преноса комеморације којој су присуствовали највиши функционери државе Србије, водитељка РТС-а је рекла да је окупатор убијао сто људи за убиство једног свог војника. Да ли је у питању незнање или необавештеност, нека одговор дају надлежни РТС-а, има их хвала Богу, доста. Наредба о убијању сто Срба за једног убијеног немачког војника, а педест за рањеног важила је само у окупираној Србији. Нигде у Европи где су Немци били окупатори током Другог светског рата оваква наредба није постојала. Зато, ако се наредба помиње, нека се помене како треба. Може неко да помисли да Срби нису људи.

Код евроунијата ништа ново. Час овако, час онако. Што је баби мило, то јој се и снило. Баба снева да је све како она види. Све је лепо и безгрешно у евроунијатској недођији. Скоро као код Хиперборејаца који живе с оне стране Северног ветра.

Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *