КОСОВО И МЕТОХИЈА СУ СРБИЈА

Кад може Шпанија да добије евроунијатску, америчку и подршку двоглаве Римске курије о питању Каталоније, нема разлога да то не добије Србија

Упамтите, Срби! Нисте криви! НАТО је злочинац. Ми Срби смо жртве. Ко вам другачије каже – лаже! Имајте стално ово на уму. Да се не заборави. Добро је што је влада прихватила савет добронамерних Срба, стручњака из разних области да се формира комисија која ће испитати све штетне последице НАТО геноцида у континуитету почињеног над људима и природом у Србији. Верујем да ће чланови комисије брзо радити и бити храбри. Знам да ће их НАТО плаћеници, невладин сектор и остали амерички стипендисти ометати и саплитати на сваком кораку. Но, Истина је јунак / Држи се ко стена / И кад на њу зине хала / и кад мислиш да је пала / Победа је њена!, спевао је чика Јова Змај.

[restrict]

ТАМА НАСЛОВНИХ СТРАНА У Србији би требало, бар тако каже власт, најважнија тема да буде унутрашњи дијалог. Кад се прође поред продавница новина са насловних страна салећу вас други наслови. Није важно што новине не купујете. Насловна страна вас спопада и спаса нема. Сви наслови су о теми која би требало да буде лична и ствар истражних органа. Тако би било да је штампа слободна и независна. С обзиром на то да је већина назовиновина у рукама страних фондова, онда су те новине ослобођене присиле независног уређивања и раде како им газда каже. Независни су од државе и здравог разума, али зависни од газде. Демократски или како би у Чачку, Пожеги и Зајечару рекли: Ко плати – може да клати! Не знам да ли ова узречица важи у Ваљеву.

Власт инсистира на разговору или дијалогу унутар државе Србије о Косову и Метохији, а за шта је бар по званичним изјавама добила похвале из разних области међународне заједнице. Из области Уједињених нација у превирању похвала је стигла лично од генералног секретара, а огласила се и виша заменица помоћника млађег референта из одељења за безбедне односе америчке спољне администрације. Тако је унутрашњи дијалог постао интернационални. Очито у свету нема важније теме од међусобних разговора Срба. Очи светске заједнице су упрте мало у нас Србе, а мало у смак света који само што се није десио. Није лако светској заједници. Смак света ју је заобишао у прошлу суботу, али ми Срби опстајемо и још разговарамо међу собом. Тема је унутрашња, али и другима занимљива.

Зашто? Не знам. Кад су у питању Косово и Метохија, нема никакве дилеме. За нас Србе, Косово и Метохија су део државе Србије, као Драгачево, Шумадија, Рашка,Тимочка крајина, Срем, Банат, Бачка, Врањско поморавље… Космет су окупирали НАТО узурпатори. Драгачево и друге крајеве нису. 

 

ПРИТИСАК БЕЗ МИЛОСТИ Међународно право окупацију сматра неприродним стањем. Тога су свесни и узурпатори, а како би хтели да изигравају демократе и доброчинитеље, журе да на сваки начин стање промене и уз помоћ некаквог папира ствар учине наизглед легалном. Зато су им потребни Срби и држава Србија. Немилосрдно притискају са свих страна. Споља и изнутра. Њима се жури јер им време истиче, али нас Србе то не би требало да се тиче. Ми имамо једноставно решење. Наставићемо унутрашњи, али прекинути спољни дијалог док се не договоримо.

Обуставићемо разговор са окупатором и од сваког на кугли земаљској тражити подршку. Кад може Шпанија да добије евроунијатску, америчку и подршку двоглаве Римске курије о питању Каталоније, нема разлога да то не добије Србија. Морамо непрекидно да о Косову и Метохији говоримо. Космет мора бити на насловним странама свих новина у Србији. Косово и Метохија се тичу свих нас и Срби се одбрани своје територије морају у потпуности посветити. Варају се они који мисле, или свесно лажу, да ћемо, ако препустимо Косово и Метохију, нас сачувати. Да ћемо у рају живети. Одрицањем од Косова и Метохије ми се не ослобађамо двоглаве и незасите аждаје већ јој дајемо замах, да тражи и остало. Аждајин – звала се она НАТО, евроунијатска заједница, римокатолички екуменизам или језуитска помоћ – циљ је само један. Унијаћење православних Срба. Натерати Србе да признају римског бискупа за поглавара. Кога од двојице? Није важно. У стању су да уз двојицу створе и малог Радојицу. Само да се Срби одрекну православне вере и прихвате Римску курију за врховну власт.

Пре тачно две године и један дан 28. септембра 2015. председник Руске Федерације Владимир Владимирович Путин је на Генералној скупштини УН изазиваче ратова који су уништили Југославију, Ирак, Либију упитао: „ Да ли ви, макар сада, схватате шта сте урадили?“

Они неће схватити. Ми морамо.

Молимо се за здравље Радована Караџића, Ратка Младића, капетана Драгана.        

[/restrict]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *