Фудбалери „Црвене звезде“ на GAZPROM бензинској станици „Нови Београд“

Првотимци Фудбалског клуба „Црвена звезда“ посетили су данас GAZPROM бензинску станицу „Нови Београд“ у оквиру кампање „Сви смо један тим“ и дружили се са потрошачима који су се затекли на овом објекту.

На одушевљење свих који су дошли да наточе гориво, фудбалери „Звезде“ услуживали су бројне потрошаче сипајући им премијум горива G-Drive. У тиму компаније GAZPROM бензинских станица тако су се нашли Мичел Доналд, Вујадин Савић, Милан Борјан, Славољуб Срнић и Марко Гобељић и остварили одличан резултат – задовољство свих потрошача и љубитеља фудбала.

Првотимац „црвено-белих“ Вујадин Савић рекао је да је задовољан данашњом акцијом и како се снашао у улози точиоца.

„Много је лепа акција ова два велика бренда као што су „Црвена звезда“ и GAZPROM. Драго ми је што сам овде и што има оволико људи, посебно што су сви позитивни. Видим да су сви срећни, насмејани, заиста је све веома лепо и нама то исто импонује после резултата које смо направили. Надам се да ће оваквих акција бити што више“,  рекао јe Савић.

Капитен „Црвене звезде“ Мичел Доналд био је задовољан одзивом навијача на данашњој акцији.

„Нисам очекивао оволико велики број навијача на бензинској станици и веома ми се допада догађај. Навијачи реагују веома лепо када нас угледају овде, види се да су срећни што можемо да разговарамо јер смо сви ми на крају дана заправо обични људи“, рекао је Доналд.

Посетиоци GAZPROM бензинске станице „Нови Београд“ су искористили прилику да од првотимаца „црвено-белих“ добију аутограме, фотографишу се са њима и пожеле им срећу пред утакмице са Арсеналом, Келном и Бате Борисовим у оквиру Лиге Европа. У оквиру постављене гејминг зоне, они највернији, али и најхрабрији љубитељи фудбала, опробали су се и у ,,један на један” са првотимцима „Звезде“ на мини фудбалском терену постављеном на бензинској станици.

У духу слогана акције ,,Сви смо један тим“, манифестацију су својим присуством подржали и представници менаџмента НИС-а. Несвакидашња акција спроведена је у оквиру спонзорске сарадње руске компаније „Гаспром њефт“ и ФК „Црвена Звезда“. Спонзорство Фудбалског клуба „Црвена звезда“ је највећа појединачна инвестиција у спорт Србије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *