НЕ БУДИ ЛЕЊ – ПУТУЈ СРБИЈОМ!

Не ваља што се сеоске школе затварају, јер то тражи Светска банка. Као што није било добро, за претходне власти, што су се судови по варошицама гасили, јер је то чиновник из ММФ-а тражио…

Упамтите, Срби! Нисте криви! НАТО је злочинац. Ми Срби смо жртве. Ко вам другачије каже – лаже! Имајте стално ово на уму. Да се не заборави.

На Видовдан после Свете литургије, коју је у храму посвећеном Светој Петки у Коштунићима држао прота Дејан, служен је парастос погинулим српски борцима од Косовске битке до данашњих дана. Ми, присутни, молили смо се за душе страдалих. Важно је да Срби своје јуначке претке памте. Велики српски празник Видовдан сваке године помену и потомству пренесу причу о дану великог страдања Срба за одбрану отаџбине и вере православне. Видовдан је доказ велике духовне победе која не бледи пред вековима, већ пуним сјајем обасјава Србе и све хришћане жељне правде и слободе. Зато ваљда Видовдан непријатељу смета. Напада га данас, нападао га јуче, нападаће га сутра. Учиниће све да се Видовдан заборави, из свести сваког Србина избрише.

Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *