МАКЕДОНСКИ СЦЕНАРИО

Зашто превирања у бившој југословенској републици нису демократско већ државно питање, и зашто Србија сад мора да се наоружа

Пише Никола Врзић

Најпре је, прошлог четвртка, у македонском Собрању зајечала химна Албаније, а онда се тамо, ове среде, завијорила и заставица Албаније (две заставице, да будемо прецизни, у кабинету председника Скупштине Македоније у који се тог дана уселио Талат Џафери). А упад гневних Македонаца у њихову а све више Џаферијеву скупштину, прошлог четвртка увече, имао је ефекта само утолико што је потврдио оно што смо све време и знали, да Талат Џафери, његов партијски шеф из Демократске уније за интеграцију (ДУИ) Али Ахмети и њихов коалициони партнер Зоран Заев, лидер Социјалдемократског савеза Македоније (СДСМ), имају отворену, директну и нескривену подршку Сједињених Америчких Држава и Немачке, НАТО-а и Европске уније.
Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању

Један коментар

  1. Vučićevi prijatelji sa zapada razbijaju Srbiju sad i Makedoniju pa će posle Crnu Goru i Grčku, prave veliku albaniju na pravoslavnoj zemlji, šta je s našim pravoslavnim narodima? Šta reći nego istinu a ona je surova Vatikan vodi rat preko muslimana protiv pravoslavnih naroda. A šta rade pravoslavni narodi trebali bi da se ujedine Srbija, Grčka, Stara Južna Srbija (Makedonija ) i Srpska Crna Gora. No to je nemoguće jer nas vode petokolonaši plaćenici zapada i vatikana. Koji nam Rusiju guraju na stranu a narode rivaju neprijateljima ali narodi su krivi ćute i trpe do poslednjeg Srbina, Grka itd.

    1
    1

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *