Почетна / Интервју / Џоел Скаузен – Доналд Трамп, неподношљива лакоћа бомбардовања

Џоел Скаузен – Доналд Трамп, неподношљива лакоћа бомбардовања

Разговарала Биљана Ђоровић

Најтужније је што је искрени националиста какав је Доналд Трамп у свом незнању сместа ускочио у ратни воз, наредио да десетине крстарећих ракета нападну сиријску ваздушну базу у провинцији Хомс. Овај инцидент је доказ да Трамп никада није разумео детаље глобалистичке завере и начине на које дубока држава изазива кризе

Да ли је амерички напад на Сирију показатељ да је Доналд Трамп прокоцкао поверење људи широм света којима су његови предизборни говори враћали наду у бољу будућност? Да ли глобалисти убрзавају процесе који могу довести до покретања светског сукоба зацртаног у њиховим плановима као неопходна карика у успостављању новог светског поретка? О овим и другим питањима ексклузивно за „Печат“ говори Џоел Скаузен, један од најутицајнијих антиглобалистичких аналитичара, власник и коментатор часописа Ворлд аферс бриф и главни уредник часописа Когитејшнс, специјализованог за питања закона и рада владе САД; специјалиста за филозофију права и уставне теорије, војни пилот, дизајнер високобезбедносних станова и склоништа. У својим анализама које је износио током протекле деценије Скаузен је тврдио да ће Трећи светски рат започети нападом на Северну Кореју и да ће се у њему користити не само нуклеарно већ и биолошко, хемијско, електромагнетно оружје, као и оружје чије се карактеристике још држе у тајности. Како би опстали, сматра Скаузен, људи морају да се оспособе за стратешко размишљање и деловање.

Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању

КАКО ПРЕЖИВЕТИ – „РЕЦЕПТ“ ЏОЕЛА СКАУЗЕНА

О томе како се припремити за преживљавање и успоставити микрофизику отпора говори Скаузенова књига Стратешко релоцирање – Северноамерички водич на безбедна места. Књига која разматра стратегије припреме за опстанак у ситуацијама кризе, као и најекстремнијим ситуацијама, доживела је три издања и постигла огроман успех у САД и свету, а на основу ње снимљен је и истоимени документарни филм. Скаузен је осмислио самоодрживе куће највећег степена сигурности широм Северне, Централне и Јужне Америке. Аутор је многобројних књига међу којима су Безбедна кућа – Архитектура, конструкција и изградња самодовољне куће и склоништа (The Secure Home – Architectural Design, Construction and Remodeling of Self-Sufficient Residences and Retreats), Како изградити сигурно склониште у кући (How to Implement a High Security Shelter in the Home), Темељи идеалне државе (Foundations of the Ideal State).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *