Не, није наша кривица

Драгомир Антонић 

Могу плаћене протуве, наводно епидемиолози и други тетреболози, тврдити да смо болесни јер једемо сланину, пијемо ракију и нездраво живимо. Истина је да је узрочник болести и смрти у преко осамдесет процената оболелих од рака последица НАТО бомбардовања

Рат је почео изненада, иако смо га сви очекивали. Ово је била реченица којом сам 24. марта 1999. отпочео вођење дневника, објављеног под насловом „Бомбардовање се наставља“ одмах по завршетку злочиначког НАТО уништавања Србије, њених становника, жена, деце, старих, грађана и сељака.

[restrict]

СМРТ СЕ НАДВИЛА НАТО чудовиште убијало је из ваздуха све што је могло да погоди у земљи Србији. Највећа војна сила, коју наводно чине демократске земље оног што се зове Западна цивилизација и чланице евроунијатског злочиначког удружења на челу са римским бискупима – и даље их, противно свим догмама, има двојица, зову их римске папе и обојица су непогрешиви – извршила је најгори ратни злочин икад виђен у савременој историји. Масакрирање Срба свим дотад познатим отровима са циљем да се униште данашње генерације, али и осакате и затру будућа поколења. Да нам жене буду неплодне, да се деца не рађају. Ако се и рађају, да буду наказна од отрова које су на наше главе просипали. Срам их било. Казниће их Господ.

Десетине хиљада жена, деце, младих и старих умире свакодневно од малигних болести које су последица намерно баченог отрова из НАТО ракета и авиона. Свако од нас познаје више особа које су умрле од канцера. Могу разне фукаре и плаћене протуве, наводно епидемиолози и други тетреболози, тврдити да смо за болести сами криви јер претерано једемо сланину, пијемо ракију, нездраво живимо и не идемо сваке недеље доктору, али истина се не да сакрити. Узрочник болести и смрти у преко осамдесет процената оболелих од рака је последица НАТО бомбардовања. Запамтите, Срби! Нисте криви што ви, ваши најмилији, ваши познаници оболевају и умиру од рака.

Упамтите, Срби: Ми смо жртве. НАТО је ратни злочинац.

 

УПАМТИТЕ, СРБИ Може улицкани Јенс Столтенберг причати причу „где говеда ричу“, да је Слободан Милошевић крив што нас је НАТО убијао и тровао, али знајте да све што каже лаже и ако му се пружи прилика, он ће са својим сатрапима злочин поновити. Без имало гриже савести. НАТО је спреман поново да убија и отровне бомбе баца по нашим главама или по главама неких других невиних људи који НАТО сатанама нису по вољи.

Професор Слободан Чикарић, професор Радован Ковачевић, проф. др Дана Грујичић, генерал Слободан Петковић, др Мирјана Анђелковић Лукић написали су на хиљаде страница о несагледивим последицама НАТО убијања народа. Навели су колико се сваке године повећава број оболелих и умрлих од разних врста рака. Србија је на првом месту у свету по стопи раста ових болести.

Упамтите, Срби: Ми смо жртве. НАТО је ратни злочинац!

Пре три године, 2014, објављена је књига групе аутора Тајна осиромашеног уранијума, издавач „Catena Mundi“. На две стотине страница наши еминентни професори, војни стручњаци и специјалисти дали су преглед страховитих последица којима је узрок бестијално НАТО бомбардовање. Јављају се емисари из Брисела, тапшу нас по рамену, хвале да смо увек спремни на сарадњу, али ниједно назовиотворено поглавље неће сакрити истину. У Србији свакодневно оболевају и од малигних болести изазваних НАТО бомбардовањем умиру деца, жене, млади, стари.

Госпођа Мишчевић и даље седи у свом „ферарију“ (колико дуго седи у њему могла би нешто и да излегне) и квоца од среће како је у изгледу почетак отварања новог поглавља, као да је сицилијанка у питању, а она учени шахиста.

Може она себе лагати, али истина се не може сакрити. У Србији се свакодневно умире од НАТО и евроунијатских бомби. Са поглављима или без њих.

Упамтите, Срби: Ми смо жртве. НАТО је ратни злочинац!

Бранимир Б. Станојевић написао је књигу Милосрдни анђео или Књига мртвих (Београд, 2008) и у њој записао имена и презимена 3.600 цивила, војника, полицајаца који су страдали од НАТО бомби, али и НАТО савезника шиптарских терориста. У списку су наведена и имена особа страдалих од стране Шиптара у време кад је НАТО војно био присутан на Косову и Метохији.

Данас би сви грађани Србије ваљало да се сете НАТО злочина започетог на данашњи дан пре осамнаест година. Како која година прође, бол је све јачи. Зато не смемо да ћутимо, а оне који су бранили државу на Косову и Метохији молим да запишу, ако већ нису, своја сећања на славну битку коју су водили са НАТО зверима и шиптарским никоговићима. Власт, али и имућније Србе, молим да направе фонд из кога ће се помоћи штампање сећања. Тиме ће занавек бити сачувана истина.

Упамтите, Срби: Ми смо жртве. НАТО је ратни злочинац!      

[/restrict]

Један коментар

  1. Проф. др Миладин М. Шеварлић

    Браво Драгомире Антонићу за истину коју саопштавате о НАТО екоцидној агресији на Србију и Црну Гору!
    Остаје велика непознаница да ли ће нас (анти)српски политичари, ученици и Милове копије, попут осрамоћене Црне Горе, и по други пут осрамотити, односно после тзв. Бриселских споразума (чији је анаграм: Узели Србима српско!) којим је предато Косово и Метохија, и Србију “на тацни” предати НАТО зликовцима?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *