Кевин Анет – ТАЈНА ЦРНОГ И БЕЛОГ ПАПЕ

Разговарала Биљана Ђоровић

У Београду ће 31. марта у Удружењу књижевника Србије (у подне) и у удружењу „Ћирилица“ исте вечери, у склопу своје европске турнеје, предавање одржати Кевин Анет, кандидат за Нобелову награду за мир 2013. и 2015. године. Анет је значајно допринео разоткривању и документовању геноцида над индијанском популацијом у Канади о чему сведоче његова књига Више није скривен: Геноцид у Канади, прошлост и садашњост и филм Непокајано. Поменутој теми посветио је деценије свог ангажмана, а у разговору за Печат појашњава и лично убеђење да  „геноцид над Србима више неће бити скривен“

Истина о страшним патњама Индијанаца у Канади коју је наш саговорник Кевин Анет представио свету, и која је добила своје правно уобличење у пресудама Међународног суда који суди за злочине цркве и државе по општем праву (он га је основао), довела је до званичног извињења канадске владе и признања њене Комисије за истину и помирење да је извршен културни геноцид над урођеничком популацијом. О намери господина Анета да злочин геноцида почињен над Србима у НДХ процесуира пред Међународним судом за злочине цркве и државе као најзначајнијем доказу о континуираној геноцидној делатности Ватикана, те о другим програмским активностима и открићима у поменутом домену, разговарамо непосредно уочи његовог доласка у Србију.

Који су циљеви ваше европске турнеје?

Два су аспекта: један је да изнесем доказе против Ватикана и других црквених деноминација у Канади за геноцид почињен над тамошњом урођеничком популацијом. Канадска влада је, како је показало моје двадесетогодишње истраживање, систематски прикривала истину и никада нико није био процесуиран за смрт више од шездесет хиљада деце. Други део турнеје заснован је на идеји да обелоданим доказе Европљанима да се ови злочини настављају у виду трговине децом, што је злочин против човечности, тако да се један исти геноцид наставља.

Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *