ЗИМСКИ ПОПУСТИ НА ДАР

dunav-oisiguranje-zimaБеоград, 19. децембар 2016 – У сусрет новогодишњим празницима и предстојећој туристичкој сезони, највећа осигуравајућа кућа у Србији спремила је низ погодности за своје старе и нове клијенте. Тако ће се, у периоду од 19. децембра 2016. до 28. фебруара 2017. године приликом закључивања уговора о путничком здравственом осигурању, односно при уговарању пакета путног осигурања, на свим продајним местима одобравати следећи комерцијални попусти:

10% на премију путничког здравственог осигурања;
15% попуста на премију пакета путног осигурања уколико се закључује само основно осигуравајуће покриће (путничко здравствено осигурање, осигурање од последица несрећног случаја – незгоде и осигурање од грађанске одговорности);
20% попуста на премију осигурања у случају уговарања једног или оба допунска покрића (осигурање од отказа путовања и осигурање пртљага).

Уз наведене попусте, корисници услуга „Дунав осигурања“ који с Компанијом закључе уговор о путничком здравственом осигурању или уговоре пакет путног осигурања имају могућност да користе и додатне погодности:

15% комерцијалног попуста на плаћање премије осигурања одједном, за каско осигурање;
30% попуста на премију осигурања помоћи на путу;
закључење уговора о осигурању имовине и чланова домаћинства по специјалној цени путем пакета „зимска чуваркућа“, креираној за пружање осигуравајућег покрића у периоду годишњих одмора.

За све информације у вези с новогодишњим и зимским попустима које нуди „Дунав осигурање“ сви заинтересовани грађани могу се обавестити на више од 600 продајних места Компаније, позивањем Контакт центра на телефонски број 0800 386 286 и на сајту Компаније www.dunav.com.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *