Почетна / Уводник / Т Р А М П

Т Р А М П

milorad vucelic 660x330Милорад Вучелић / главни уредник

Ко је читао „Печат“ знао је да ће на изборима за председника САД победити Доналд Трамп и да то свакако неће бити „велико изненађење“.Ту није била реч о некој опклади или хазардерству него о стварним увидима у оно што се дешава у свету и што се може разумети применом јасног појмовног апарата на чијим је основама могуће успоставити и одређена предвиђања. Поменутим појмовним апаратом утемељена предвиђања по правилу су се, ево већ девету годину нашег излажења, показивала као тачна.

Није у овом, као и другим случајевима тачних предвиђања било речи о било којој врсти навијања, уколико се пак не сложимо да је крајње нормално у Србији навијати против Хилари Клинтон која оличава највеће зло почињено српском народу од краја Другог светског рата. У овом случају уопште није реч ни о било каквом антиамеричком или антизападном политичком  ставу, ради се о конкретној женској особи која је, осведочено и документовано, у полуприватном статусу прве даме заједно са бившим британским премијером Тонијем Блером пресудно утицала на Била Клинтона да изврши агресију на Србију и СР Југославију. У својству државне секретарке наставила је континуирано да реализује антисрпску политику и на нашу државну и националну штету фаворизује албански тероризам и сецесионизам и то не само на Косову. Стога су и очекиване жалопојке Едија Раме и Хашима Тачија и њихових следбеника због њеног пораза на америчким председничким изборима. И поштено је од њих што ће „заувек остати привржени њиховој вољеној породици Клинтон“. А они су толико доследни да ће имена улица давати свакоме ко им се и убудуће буде нашао на услузи и подршци у обављању неког њиховог мрачног посла. Они си изгубили свог пријатеља, а ми тешког и опаког противника кроз кога смо с пуно основа видели и доживљавали Америку.

Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању

 

Један коментар

 1. TRAMPUTIN SRBINA SPASAVA…
  „Srbija se nije mesala u americke predsednicke izbore…“, rece Vucic pred Devenportom,a bio je kod Klintona u jeku kampanje…,gde je mogao poslati bilo koga,nivoa prisutnog gradonacelnika Srebrenice.
  Kaze, “ da se cuje nas glas“?
  Kao da su Srbi gluvonem narod,pa nemo niko vise da rec kaze???
  Neverovatno.
  Mi smo majstori da upropastimo i ono sto je tesko upropastiti.
  0  0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *