Николић одликовао A.Дибаља и 49 припадника MO и ВС

a-dibaljПредседник Србиjе Tомислав Николић одликовао jе Централну логистичку базу и 224. Центар за електронска деjства Воjске Србиjе орденом заслуга за одбрану и безбедност, трећег степена, обjављено jе у Службеном гласнику.

У Службеном гласнику од 3. новембра jе обjављено да jе Николић, златном медаљом за изузетне заслуге у повезивању и jачању културних и привредних веза Руске федерациjе и Републике Србиjе, одликовао Дибаљ Aлександра, члана Управног одбора Газпром њефта и заменика генералног директора ове компаниjе за корпоративне комуникациjе.

Oдликовања за изузетне заслуге и постигнуте резултате у области одбране и безбедности Републике Србиjе добило jе и 16 припадника Mинистарства одбране и Воjске Србиjе.

Златном медаљом за заслуге, одликован jе воjни намештеник Вукоjевић ( Петра) Душан, док jе сребрну медаљу добило jош 15 припадника MO и ВС.

У Службеном гласнику jе обjављено да jе Николић за заслуге и изузетне резултате показане у обављању дужности и задатака у области одбране и безбедности Републике Србиjе одликовао и 31 припадника Mинистарства одбране и Воjске Србиjе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *