КЛЕЦАВА КОЛЕНА НЕСУЂЕНЕ ПРЕДСЕДНИЦЕ

Кандидат Демократске странке за председника САД и историјски догађаји епских размера

hilari-1Пише Биљана Ђоровић

Већина чланова главне националне асоцијације доктора и хирурга САД сматра да је здравље Хилари Клинтон „озбиљно и забрињавајуће“ јер она „дуго показује знаке болести: неконтролисане конвулзије, хистерично понашање, нападе кашља, нападе смеха, има лезије на језику, не може да држи говоре дуже од 10 минута, конференције за медије води преко интернета, носила је ’бубицу’ у уху преко које је добијала одговоре током недавно одржаног првог изборног Председничког форума“

Сведоци смо историјских догађаја епских размера, који безмало прелазе у раван метафизике. „Портали за пуну истину“ отворени су, о чему непогрешиво говори инцидент у Њујорку током комеморације одржане на петнаестогодишњицу операције под лажном заставом рушења Светског трговинског центра, након које су глобалисти покренули нову фазу свог геноцидног похода на човечанство, под орвелијанском димном завесом „рата против тероризма“. Хилари Клинтон, кандидат Демократске странке за председника САД, присуствујући помену жртвама у Њујорку, непогрешиво је демонстрирала да су у праву сви који су изнели бројне доказе да је веома озбиљно болесна, а које су помахнитали пси рата против човечанства – мејнстрим медији – упорно називали „теоретичарима завере“. Снимак њеног напуштања комеморације (који је на Твитер поставио Зденек Газда), показао је Хилари Клинтон која једва хода, не може да одржи равнотежу, лелуја, упркос томе што је придржава троје људи, колена јој клецају и пада на земљу остајући без ципеле, док прилази још људи који јој помажу да уђе у комби.

У СВАКОМ ПОГЛЕДУ – СЈАЈНА Одмах након овог догађаја људи који раде у кампањи Хилари Клинтон и медији ушли су у ракетну фазу прикривања чињеница. Наслов „Си-Ен-Ена“ гласио је: „Хилари Клинтон се није осећала добро и напустила је комеморацију поводом 11. септембра раније.“ У тексту је прежвакавана изјава Хилариног гласноговорника Ника Мерила: „Током церемоније Хилари је било исувише топло, па је отишла до стана своје ћерке и сада се осећа много боље.“ Медији су известили да су људи из обавештајне службе помогли Хилари да уђе у комби, не спомињући јасне чињенице с видео-снимка који је муњевито постао „виралан“. Непосредно након догађаја у извештају „Си-Ен-Ена“ нема ниједног слова о драматичној ситуацији у којој се налазила Хилари. У тексту су цитиране Клинтонове речи: „Она се сјајно осећа.“ Мајкл Морел, бивши извршни директор ЦИА изјавио је Џејку Таперу са „Си-Ен-Ена“: „Био сам с Хилари у петак на састанку Националне безбедности и изгледала је фантастично. Била је веома енергична.“ Онима који су гледали снимак њеног напуштања комеморативног скупа нипошто није изгледала тако „сјајно“ и „енергично“ и такво стање се нипошто није могло приписати топлом времену (26 степени Целзијуса). „Би-Би-Си“ је 12. септембра пренео званично саопштење др Лизе Бардак да је код Хилари дијагностицирана упала плућа још у петак (9. септембра) и да су јој дали антибиотике, али је дехидрирала током комеморације. У међувремену је рехидрирана и „лепо се опоравља“. Али званичник њеног штаба је саопштио да је кампања у Калифорнији отказана због болести. Лекари су објаснили: „Секретарка Клинтон пати од алергијског кашља и дијагностицирана јој је упала плућа“, изјавила је др Бардак: „Стављена је на терапију антибиотицима, и саветовано јој је да се одмара и прилагоди свој распоред.“ Др Бардак је прошлог месеца изјавила да је Хилари „одличног здравља и да је способна да служи као председник САД“.

Левичарски медији у САД, огрезли у идиотским операцијама демонизовања сваког ко поставља питање здравља Хилари Клинтон и њене способности да буде на положају председника, све који су коментарисали недвосмислене показатеље да је њено стање стање драматично, те да Хилари није способна за ту функцију, окарактерисали су као „сексисте, расисте, исламофобе и теоретичаре завере“.

Али методологија „зујања роја“ и лоботомије по моделима осмишљеним у корпорацији РАНД, Тависток институту, НСА и осталим центрима за контролу ума, изгубила је моћ дејства. Како је недавно објавио „Асошијејтед прес“ само шест процената Американаца верује мејнстрим медијима. Глобалисти губе информациони рат. Мејнстрим и сорошевски медији су девастирани захваљујући Џулијану Асанжу и алтернативним медијима у САД на челу са Алексом Џонсом и његовом екипом „Инфоратника“, као и Мету Драџу, Ендрју Брајбарту, Дагу Хегману, Дејву Хоџису, Мајклу Севиџу и осталим  инфоратницима који су упорно и разорно разоткривали сваку глобалистичку лаж. Овог пута направљен је и убитачан видео под називом „Викенд с Хилари“ као римејк чувене црне комедије „Викенд с мртвацем“ у коме два амбициозна млада службеника игром случаја затичу свог газду мртвог у његовој раскошној вили на обали и будући да су једини који то знају, почињу да га придржавају и водају као да је жив уз слично померање главе и удова какво је забележено на видео-снимку Хилари Клинтон.

Чак 70 процената доктора – чланова главне националне асоцијације доктора и хирурга САД (Association of American Physicians and Surgeons) сматрало је пре овог догађаја да је здравље Хилари Клинтон „озбиљно и забрињавајуће“ јер Хилари Клинтон дуго показује знаке болести: неконтролисане конвулзије, хистерично понашање, нападе кашља, нападе смеха, има лезије на језику, не може да држи говоре дуже од 10 минута, конференције за медије води преко интернета, носила је „бубицу“ у уху преко које је добијала одговоре током недавно одржаног првог изборног Председничког форума.

Др Дру отпуштен је са „Си-Ен-Ена“ где је шест година водио свој шоу након што је у њему презентовао своју експертизу здравственог стања Хилари Клинтон:

„Хилари Клинтон је објавила своја медицинска документа пре извесног времена. Ако сте слушали мој шоу прошле недеље, могли сте да видите да сам у емисију позвао мог доброг пријатеља, изванредног интернисту пулмолога и ми смо заједно уживо анализирали та документа. Значајно је да истакнем да смо били запањени, не толико здравственим стањем Хилари Клинтон, колико лошим квалитетом неге коју добија. Обојица смо се сложили да у случају да неко од нас на тај начин лечи своје пацијенте, не бисмо смели да се појавимо у лекарској соби, јер би нас исмејали. Према нашој процени она је подвргнута стандарду неге из шездесетих година прошлог века.“

hilari-2„ОЗБИЉНИЈЕ ОШТЕЋЕЊЕ МОЗГА“ „Ево шта смо ми“, каже др Дру, „закључили из њене медицинске документације.

Хилари Клинтон је имала две епизоде нечега што се назива дубока венска тромбоза (ДВТ). То је релативно често стање и представља тромб у нози.

Такође болује од хипотиреозе. За то стање прима крајње неконвенционалан лек, стандардан 1960-их, али који се данас више не користи. Били смо запањени. Треба напоменути да овај лек може произвести озбиљне нежељене ефекте.

Даље, она је на терапији кумадином, што је такође шокантно, јер је тај лек данас углавном избачен из употребе. Постоје савремени и бољи антикоагуланси, које би кандидат за председника свакако морао да добије.

Затим, Хилари Клинтон је претрпела трауму главе. При томе она доживљава изузетно ретку компликацију, а то је тромбоза попречног синуса. Ово стање је крајње неуобичајено. У својој лекарској пракси видео сам само један пример ове болести. То суштински представља тромб у одводном систему за цереброспиналну течност и гарантује да та особа има озбиљне проблеме са згрушавањем крви. Хилари Клинтон је имала два тромба у нози, као и тромбозу попречног синуса. Шта није у реду с њеном коагулацијом? Узгред, лек који прима за хипотиреозу ретко може да доведе до хиперкоагулабилности. Другим речима, тај лек може да проузрокује овај проблем.

У питању су превазиђени стандарди неге. Шта се дешава с њеним лечењем? Зар не постоје стандарди за људе који би требало да воде земљу и доносе тако важне одлуке.

Још једна забрињавајућа чињеница се може запазити из њене медицинске документације. Након што је ударила главу, Хилари Клинтон је морала да носи призматична сочива, која служе као помоћ код диплопије. То указује на озбиљније оштећење мозга и проблеме с равнотежом и могући когнитивни дефицит.

Узгред, када су јој рађена испитивања за болести срца, такође су коришћени застарели скрининг тестови.

Упадљива је чињеница да Хилари Клинтон добија негу испод данашњих медицинских стандарда и још једном ћу истаћи да није само њено здравље разлог за забринутост већ и нега која га може учинити још већим разлогом за забринутост.“

 

ДОКТОР ГРЕШИ Др Стив Печеник, психијатар, заменик помоћника америчког државног секретара под Хенријем Кисинџером, Сајрусом Венсом и Џејмсом Бејкером, Џералдом Фордом, који је био на истој позицији и у администрацијама Џимија Картера, Роналда Регана и Џорџа Буша, а чија експертиза обухвата спољну политику, управљање кризама и психолошко ратовање, изнео је у емисији „Алекс Џонс шоу“ сличне ставове поводом здравственог стања Хилари Клинтон недељу дана пре др Друа. У истом програму 12. септембра између осталог је изјавио:

„Пре месец дана изјавио сам да је стање Хилари Клинтон веома лоше, она има физичке и менталне проблеме и то сам детаљно објаснио. Не желим јој зло, али желим да будем професионалан и коректан. Њен доктор греши. Лиза Бардак која се обучавала на Корнел универзитету, истом на коме и ја, требало би да много боље обавља свој посао. Хилари Клинтон не може да учествује у избору за председника САД и ја то категорички тврдим…. Највише ме је шокирало да ни Челси, ни Бил Клинтон, нити било ко из њене породице није учинио никакав напор да је заустави како се не би уништила физички и ментално. Хилари Клинтон има тумор на мозгу и на плућима. Не знам шта су све обухватиле метастазе. Знам је да континуирано онесвешћивање и напади воде некој форми онеспособљења и смрти. Моја порука Демократском националном комитету је: Слушајте пажљиво. Морате да консултујете докторе попут Џин Мек Дрмана, који је веома угледан психијатар, Ренда Пола, Бена Карсона, а у Конгресу је још 90 лекара и сви они су способни  да је прегледају и испитају њено здравствено стање како би се донела коначна одлука. Неопходно је да Хилари Клинтон замени Берни Сандерс или Џон Бајден како би се избори наставили. Суочавамо се с намерним разбијањем Републике. Тежити да по сваку цену поставите на чело САД некога попут Хилари Клинтон која уопште није у стању да управља државом – јесте издаја. Избори би морали да се одложе.  Хилари мора да се повуче.“

hilari-3

АЛТЕРНАТИВНИ МЕДИЈИ И ПРОФИЛ КЛИНТОНОВЕ На ужас заговорника апсолутне политичке и друге коректности, показатељи тешког здравственог стања Хилари Клинтон праћени су у алтернативним медијима у САД јединственом атмосфером својеврсног ликовања и безмало осећања да је реч о „реализацији божје правде”. Чињеницу да су показатељи Хилариног здравственог стања тако јасно осветљени 11. септембра, на дан када су глобалисти спровели фолс-флег операцију рушења Кула близнакиња, као и терористички напад у Бенгазију изведен 11. септембра 2012. када је убијен амерички амбасадор с још тројицом Американаца, за шта је по њиховим увидима Хилари Клинтон директно одговорна, не сматрају за пуку подударност у датуму већ за „божанско провиђење”.

Неспорно је да је Хилари Клинтон, по мишљењу нимало занемарљивог дела светског јавног мњења, парадигма оног зла које супстанцијално обележава Нови светски поредак. Њена изјава дата „Си-Би-Ес њузу“, непосредно након убиства пуковника Моамера Гадафија: „Ми смо дошли, ми смо видели, он је умро. Ахахахахахахаха!!!!“, поред изјаве Медлин Олбрајт да је пола милиона мртве ирачке деце вредно циља, представља врхунски показатељ монструозности људи који реализују веома мрачне планове тамних коридора моћи. Роџер Стоун, бриљантни политички консултант и стратег који обележава кампању Доналда Трампа, изјавио је у уторак да ће ускоро изнети документа која ће веома прецизно показати због чега је пуковник Гадафи убијен. (Можемо претпоставити да ће откриће бити у вези с Гадафијевим резервама  злата и сребра, тачније 143 тона и једног и другог, које је овај планирао да уложи за успостављање панафричке валуте на основу либијског златног динара, како би обезбедио  земљама „франкофоне Африке“ алтернативу за франак.)

И оснивач „Викиликса“ Џулијан Асанж најављује објављивање нових мејлова који ће још боље осветлити деловање и профил Хилари Клинтон. Током видео-интервјуа за „Њујорк тајмс“, који је преношен уживо почетком септембра, упутио је оштру критику корпоративним медијима због њиховог подупирања кампање Хилари Клинтон:
„Амерички либерални медији падају све ниже бранећи Хилари Клинтон.“ „Викиликс“ је објавио и мејлове с Хилариног приватног сервера који указују да је председнички кандидат тражио информације о лековима који се користи за лечење Паркинсонове болести и поспаност.

„(Медији) подржавају демона који ће обавити своје пипке око свачијег врата чим победи на овим изборима“, додао је Асанж. Лидер „Викиликса“, који је објавио интерну DNC електронску пошту, као и Хиларине мејлове с приватног сервера, додао је да је запањен што Клинтонова указује на то да су њени противници усклађени са Русијом: „Запањујуће је да Хилари Клинтон проглашава медијске организације које објављују доказни материјал о незаконитом понашању [Демократског националног комитета] и његове потезе који треба да подесе изборе тако да она буде изабрана, за неку врсту руске агентуре.“

„Падање све ниже“, које је поменуо Асанж, као да нема препрека и ограничења.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *