СНП: Скандалозна пресуда Ивановићу

SNP logo 660 x 330Српска народна партија (СНП) сматра скандалозном пресуду такозваног Међународног судског већа Основног суда у Косовској Митровици којом је лидер Грађанске иницијативе СДП, Оливер Ивановић, упркос томе што нису доказане оптужбе за које се терети, проглашен кривим за наводне ратне злочине и осуђен на девет година затвора.

Током читавог овог намештеног поступка сепаратистичких институција у Приштини и њиховог лажног правосуђа, међународне институције, пре свих ЕУЛЕКС, посматрале су кршење људских права једног човека само зато што је Србин, и само зато да се не би замериле шиптарским сепаратистима.

Док тај исти ЕУЛЕКС, чији је наводни циљ успостављање владавине права на Косову, немо посматра изрицање ове срамне пресуде без иједног доказа, истој тој међународној институцији не пада на памет да отвори питање суђења Хашиму Тачију за кога постоји мноштво доказа да је убијао Србе и чинио највећа зверства, као што је вађење органа живим људима.

Српска народна партија захтева од власти у Србији да хитно реагују код међународних институција, пре свега у Савету безбедности УН, како би осудиле понашање ЕУЛЕКС-а и спречиле спровођење ове срамне и лажне пресуде.

СНП такође захтева да се прекине пренос надлежности институција Републике Србије на институције лажне државе Косово, утврђен Бриселским споразумом, а чији је једини циљ кршење људских права и прогон преосталих Срба на Косову и Метохији.

2 коментара

  1. Predrag Bajic

    Sram VAS bilo!!! Koga više zamajavate? Svest ste nam skoro izmenili propagandom, televizijom i svim drugim oblicima propagande!!! Da ne širim, propaganda i POLITIKA su čudo! Većina našeg naroda nije toga svesna!!! Mali smo! Bespomoćni! Okruženi (NATO-m, pa – ajmo onda u NATO!), na raskrsnici, šta da radimo, tako se mora … Moramo menjati SVEST, da budemo kao NEMCI!!!
    Ajmo! Ajde! Srbi u NEMCE!!! Zvezda! Zvezda! UA PARTIZAN!!! (i – sjebaše PARTIZAN! Čović i brat –košarka! Terzić i dalje predsednik ZVEZDE a, protiv svog OFK-a, posle 4:0 … 6:4 za ZVEZDU petokraku! Ma tako je!!! Da je obrnuto PARTIZAN ne bi POSTOJAO!!!! Po NJIMA i zašto bi – treba PARTIZAN da igra u KINI!!! Partizan (komandosi) je KOMUNIZAM, ZVEZDA PETOKRATA –NIJE!!!) Nije ovo navijački i bez veze – sve JE TAKO!!! Ajde da navijamo za OVE ili ONE a, ONI – ISTI !!!
    Budžet nam je čist, kao u apoteci, a zaduženi preko guše nemamo šta da jedemo … (nismo bankrotirali … auh!?) … SRAMOTA! Sramota, BRE! Da nemamo izlaza – pa ajde! Imamo! Ali nam propaganda to ne dozvoljava!!! Ima izlaza, ima i drugih puteva! Samo nema DOSTOJANSTVA!!! MORALA!!! SVESTI!!! Propaganda i neoliberalizam, globalizam, internet i društvo!!! Ma, mi sve ISPUNJAVAMO, sve što kažemo, a ŠTA MI KAŽEMO??? Veštačka inteligencija, MMF, Centralna banka … da postanemo na reformskom putu … promene svesti … besmisleno prekinuti… sigurnost ??? … AUH! Baš nas prihvatiše i bez gaća!!! Pokazaše na žrtvenom jarcu – OLIVERU IVANOVIĆU!!! BRAVO!!! Samo da ne zaboravimo gradivo! Stvarno sramota! Stvarno – PONIŽAVAJUĆE!!!

  2. Ja se cudim svima Vama koji se nesto cudite!
    Sve se dogadja po logici i po pravu i pravdi JACEGA. Od kako je ucinjena najveca nepravda Srpske” elite “ali i naroda prema vlastitom predsedniku Slobodanu Milosevicu, sve je krenulo “normalnim tokovima”.
    To je sve rezultat politike ULIZICE i KUKAVICE prema NATO u, prema E U, prema U S A …….
    Zasluzujemo sve sto nam se dogadja, kada nam je Djindjic bio bolji od Milosevica, kada nam je Tadic bio bolji od Milosevica, kada smo isporucili Hagu sve JUNAKE koji su branili SRBIJU, pa su kod kuce na kraju ostale ZENE i KUKAVICE. Eto kako oni brane Drzavu,, Narod , Kosmet, Cast i Obraz………..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *