Отворена нова GAZPROM бензинска станица

Газпром 1Компанија НИС свечано је отворила GAZPROM бензинску станицу на Новом Београду, у присуству руководства компанија „Газпром њефт“ и НИС, као и државних и градских званичника.
Свечаности су присуствовали Вадим Јаковљев, председник Одбора директора НИС-а, Кирил Кравченко, генерални директор НИС-а, Александар Антић, министар рударства и енергетике у Влади Републике Србије, Синиша Мали, градоначелник Београда, као и чланови Одбора директора НИС-а.
На савременој и најновијој бензинској станици НИС-овог премијум бренда купцима су 24 сата дневно на располагању висококвалитетни деривати евро 5 квалитета произведени у Рафинерији нафте Панчево. Део понуде је и нови високооктански премијум бензин G-Drive од 100 октана који пружа првокласну заштиту мотора, повећава његову снагу и побољшава динамику убрзања. Нова GAZPROM бензинска станица уврстила је у своју понуду и ТНГ. Осим висококвалитетног горива, потрошачима је на располагању и широк спектар допунског асортимана у продавници, богата гастрономска понуда, велики избор „illy“ кафе врхунског квалитета, као и бесплатни приступ бежичном интернету.

Газпром 2