НИС добитник признања „Мој избор“

nisКомпанија НИС добитник је награде „Мој избор 2015“ у категорији друштвене одговорности за корпоративни програм „Заједници заједно“.
Програм „Заједници заједно“, намењен подршци локалној заједници у којој компанија обавља своју пословну делатност, одвија се већ седму годину заредом. Улагањем у пројекте из области спорта, културе, науке, заштите животне средине и помоћи социјално угроженим групама, НИС настоји да побољша услове животa у чак 11 општина и градова у којима послује. Само у 2015. НИС је у програм „Заједници заједно“ уложио више од 100 милиона динара и тако подржао реализацију 152 пројекта који су директно допринели развоју локалне заједнице. У име компаније НИС награду је примила Милена Спасић, директорка Сектора за друштвено одговорно пословање.
Поред НИС-а признања су добила и компаније Кока-Кола хеленик, Делез Србија, Банка интеза, Нестле адриатик, Металац, Народна банка Србије и многи други. Награду „Мој избор“ већ пету годину заредом додељује Удружење „Моја Србија“ у сарадњи са Привредном комором Београда и уз подршку Града Београда.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *