Кенет О’Киф: Најболнији трн у пети Новог светског поретка

kenet 660x660Наш саговорник, један од најважнијих стожера отпора глобализацији, широм света перципиран је као Мартин Лутер Кинг нашег доба, активиста који не пропушта прилику да саспе истину у лице моћи

Разговарала БИЉАНА ЂОРОВИЋ

Након Првог заливског рата, у коме је служио као маринац у војсци САД, Кенет О’Киф одрекао се америчког држављанства и спалио пасош САД, напустио Хаваје на којима је имао компанију која се бавила обуком ронилаца и заштитом мора. О’Киф је постао држављанин Републике Ирске и Палестине и организовао бројне директне акције у Ираку и Палестини: „Истина, правда, мир: Људски штит у Ираку“ (2002); P10K (2004) и бројне друге. Аутор је бројних филмова и телевизијских емисија и веома жесток критичар империјалистичке политике Запада на РТ и иранској Прес ТВ. Његова организација WorldCitizen.Solutions управо поставља чврсте темеље на глобалном плану за успостављање света заснованог на моралу, интегритету и мудрости.

Прешли сте далек пут од америчког маринца до човека који је спалио амерички пасош и раскринкава зло које чини америчка администрација. Шта вас је руководило на том путу?
У старим временима власт није имала потребе да људе залуђује како би ишли у рат. Краљ, фараон или цар издао би наређење, а ви бисте морали да га послушате. У супротном, били бисте мртви. Но, већ нешто дуже од једног века ми смо морали да будемо залуђивани како бисмо учествовали у овом или оном рату, базираном на лажима. Нико не жели да иде у рат. А у тзв. демократијама, војници су добровољци, што укључује и мој случај. Војска САД је састављена од добровољаца, а да би војску добровољаца послали у рат, општа популација мора да буде убеђена да је то у њеном најбољем интересу. Тако смо се нашли у ситуацији у којој смо непрекидно манипулисани са циљем да поверујемо у неопходност рата. Чак и у случају Првог и Другог светског рата, за које Запад и даље мисли да су били велики ратови у којима смо ми били добри, а друга страна – лоши момци, то није тачно. Да бисмо сагледали реалност ових ратова, хајде да говоримо о Хирошими и Нагасакију. Шта ћемо са бомбардовањем Токија, Дрездена и Хамбурга? Хајде да говоримо о бомбардовању снабдевачких линија током Другог светског рата, што је довело до највећег степена смртности у тзв. концентрационим логорима. Хајде да говоримо о Винстону Черчилу, господару рата, чији се ентузијазам за убијање цивилног становништва може пратити све до коментара о неопходном максимуму терора и убијених цивила: жена, деце, старих и болесних. Хајде да говоримо о свим тим различитим стварима попут Френклина Рузвелта који је проклето добро знао да се јапанска флота креће ка Перл Харбуру и који је осигурао да амерички синови и кћери погину у довољном броју како би амерички народ побеснео, те би САД ушле у Други светски рат. Јер народ то није желео. Можемо ићи даље и даље све до наших дана. Докле ћемо пристајати да будемо преварени без обзира на претекст који је сада ИСИС, пре тога је била Ал Каида и зли државници на челу злих народа, а пре тога зла империја Совјетског Савеза. И ми смо стално у рату. Колико дуго ћемо још бити обмањивани овим или оним претекстом како бисмо ушли у следећи крвави рат у коме невини људи страдају укључујући жене и децу? То је стара игра и мени се смучила. Верујем и да се већини моје браће и сестара у људској породици такође смучила и да им је доста. Било да сте из САД, Британије, Србије, Русије, Кине, Египта, Индије… Зар вам се није смучило? И да ли ћемо заиста дозволити да ове психопате нама и даље манипулишу како бисмо учествовали у њиховим ратовима све до избијања Трећег светског рата? За мене одговор лежи у једној реченици: То је неприхватљиво!

Често истичете да је политичка коректност водећи феномен који спречава да се проблеми са којима се човечанство суочава поставе и реше. Како објашњавате тај став?

Хајде да размотримо ово политички коректно смеће. Израел је јеврејска, а не ционистичка држава. Погледајмо, на пример, хришћанске ционисте. У Америци живи буквално на десетине милиона ових људи. Они подржавају Израел на најбучнији могући начин, и умрли би за Израел зато што то сматрају својом библијском обавезом у смислу долазећег Армагедона и судњег дана. Али могу ли ови хришћански ционисти да емигрирају у Израел? Разуме се да не могу. Због чега? Зато што они нису Јевреји. А сваки Јеврејин, без обзира да ли је атеиста, може да дође, што је само по себи интересантна тема, јер показује колико је дубоко јудаизам расистички. Не ради се ту чак ни о религији. Када смо последњи пут чули за секуларне муслимане или секуларне хришћане? То је смешно. Таква ствар не постоји. Или верујете у хришћанство и ислам, или не верујете. А ако не верујете, ви сте атеиста. Али у јудаизму постоје секуларни Јевреји. Зато што се овде ради о крви. Држава Израел дозвољава само људима јеврејске крви да дођу у Израел. Палестинцима, који потичу са те територије, укључујући чланове породице моје супруге, одузето је право титулара на земљу од 1948. године и чак и пре тога. А ту су ови људи живели генерацијама. Зашто не могу да се врате на своју родну земљу? Због тога што нису Јевреји. И то нема никакве везе са ционизмом – ционистички циљ је давно постигнут успостављањем јеврејске државе. На овом примеру видимо да је тај политички коректан језик веома погрешан, манипулативан и има задатак да створи илузију која нас спречава да успоставимо искрени дијалог о монструозности званој Израел. Никада се нећу поклонити политичкој коректности. И због тога што не можемо искрено да разговарамо, користећи одговарајуће термине, ми дозвољавамо да се злочини Израела наставе.
Морамо говорити на интелигентан начин, али не и да се подвргнемо аутоцензури. Не смемо дозволити да полиција контролише наше мисли и језик којим говоримо. Говоримо из својих срца, говоримо мудро и говоримо без страха. А када тако говоримо, морамо користити реч Јеврејин много пута. Не све време, али већину времена. Нарочито ако говоримо о Израелу као јеврејској држави која почива на вредностима заснованим на идеји јеврејске супремације, предвођеној јеврејским супремационистима одгојеним на талмудским веровањима. Људи би морали да знају каква су талмудска веровања, колико су она дубоко повредљива. Библија а нарочито Нови завет, па чак и Куран, према овим веровањима представљају анђеоску музику лепоте и љубави. Талмуд је вероватно најгротескнији скуп списа икада написан. Уколико људи у то сумњају, онда би морали да мало истраже ову ствар. Уколико такве ствари не погађају људе и уколико нисмо у стању да мислимо и говоримо о оваквим стварима – како ћемо онда решити проблем? Због тога искрено говорим. А систем је управо тако дизајниран да не смете да искрено говорите. Политичка коректност штити Израел толико дуго од одговорности.
[restrictedarea]
Веома детаљно сте се бавили нападима на Њујорк и Вашингтон 2001. и снимили сте филм The Analysis of 9/11. Да ли симулакрум 11. септембра још, било где, функционише као реалност?

Дефинитивно видим 9/11 као лакмус папир за сваког човека са интегритетом, који претендује да се озбиљно бави геополитичким питањима. Дискусија о томе да ли је 9/11 „фолс флег“ операција излишна је одавно. Идеја да су Бин Ладен и 19 разбојника срушили куле близнакиње је смешна. Наравно, многи су у њу поверовали, што само сведочи о моћи манипулације и индоктринације масовним медијима. Али ја милим да смо коначно дошли до тачке у којој само будале још увек верују у званичну причу. Нема сумње да је 11. септембар најочигледнија завера западних влада. Влада САД систематски прикрива чињенице и уништава доказе о 9/11. Ако форензички анализирамо тај случај, откривамо отиске прстију Израела на све стране. Наиме, не може се порећи да је Мосад био упозорен да ће се 9/11 догодити. Доказано је да су Јевреји добили информације о нападу. Чак је и један високи званичник владе САД изјавио да је примио упозорење од Јевреја.
Јеврејска држава и Јевреји управљају Америком. Јевреји су власници мејнстрим медија. Јевреји су власници Холивуда. Јевреји су власници наших влада. Можда би требало да кажем ционисти, али прецизнији назив био би јеврејски ционисти. Та контрола је веома очигледна и бесрамна и сваки амерички патриота би требало да се стиди ове чињенице.
Амерички синови и ћерке жртвовани су за јеврејске интересе. Од 9/11 сви ратови имали су за циљ стварање Великог Израела. Спроведена је стратегија дестабилизације свих држава које окружују Израел, како би оне на крају биле асимиловане у Велики Израел од Еуфрата на северу до Нила на југу. Египат, Сирија, Јордан, Ирак, Саудијска Арабија. Овај план је формулисан у следећим програмским документима: Пројекат Великог Израела, Пројекат за нови амерички век, Пројекат о доминацији пуног спектра. Сви ови документи јавно су доступни.
Америчка политика од 9/11 нема везе са борбом против тероризма. Ми смо направили, финансирали, наоружавали и обучавали Ал Каиду. Ми смо Франкенштајн који је направио чудовиште. Данас је то чудовиште ИСИС. Они који се представљају као жртве заправо су злочинци, а то се највише односи на Јевреје и агенте Мосада, попут Ларија Силверстајна и Френка Лоија. Охрабрујућа је чињеница да све статистике показују да 80-90 одсто људи у Америци, па и свету не верује у званичну причу.

kenet 2 660x660Како се против тог система борити?

Систем је далеко фрагилнији него што људи схватају. У основи је веома једноставно. База овог система је финансијски систем. Он постоји само зато што је мала група појединаца захваљујући нашим издајничким владама себи омогућила да штампа новац и тиме стекла право на неограничену количину пара. Људи би морали да схвате шта то значи. Они који владају светом буквално имају неограничене, бескрајне залихе новца. То нису чак ни милијарде нити трилиони. Ради се о квадрилионима, заправо о суми коју пожеле. И шта су они урадили са свим тим новцем? Купили су полицију, војску, медије, корпорације, владе, судове, купили су готово све невладине организације, купили су буквално све и свакога кога су могли да купе. Купили су практично сву земљу на свету, и контролишу све инструментима моћи која почива на њиховој могућности да штампају неограничене количине новца. Постоји само једна ствар коју ми људи треба да урадимо како бисмо уништили читав систем моћи који на томе почива: да преузмемо контролу над новцем, и то на начин који није заснован на каматама. Не морамо да плаћамо камате да бисмо штампали новац. Ми не дугујемо банкарима ништа. Наше издајничке владе настављају да нам говоре да морамо да отплаћујемо своје дугове, да морамо да стежемо каишеве, да они морају да уводе мере штедње, редукују и преусмере издавања за социјалне службе, умање издавања за образовање и здравствену заштиту и то све због дога што дугујемо новац. Коме ми то дугујемо новац? Зашто не поставимо то питање? О, па ми дугујемо новац Ротшилдима, Рокфелерима и другима, најбогатијем олошу којима смо дали трилионе током последњих седам година. Дали смо огромну социјалну помоћ банкама које су „исувише велике да би пропале“. Највише позиционирани банкари поседују планету: деоничари приватно поседованих федералних резерви, они који контролишу ММФ, Светску банку, Европску централну банку, Банку Енглеске. Ти људи, уколико су уопште људи, воде ову игру и купили су све и сваког. Људи са чашћу, интегритетом и мудрошћу – ти људи су кажњени. Они нису награђивани, шутнути су. Стрпани у затворе и побијени уколико су постали проблематични. Награђени у овом систему ретко су паметни. Углавном се ради о идиотима и Џорџ Буш је веома добар пример за то. И он је био председник САД осам година. Неки од њихових слугу су веома паметни. Дик Чејни, на пример нипошто није глуп, али све у свему ради се о најодвратнијем, сервилном, неморалном олошу, нељудима, често педофилима који сексуално опште са децом и користе њихову енергију. Већина ових људи, далеко више него што се мисли, укључени су у овакву врсту ствари и због тога су жестоко контролисани. Уколико желите да се прикључите клубу – то је пут.
И погледајмо политику ових људи. Све је апсолутно сулудо. Све тече у правцу избијања Трећег светског рата. Ако сагледате политике наших западних влада, не знам како бисте могли да закључите било шта друго до да су добили наређење да спроводе политику која ће резултирати избијањем Трећег светског рата. Нарочито ако погледамо политику према Русији. Да ли смо ми полудели? Да ли је Запад изабрао борбу са Русијом? Зашто би то урадили? Да ли нас Русија озбиљно угрожава? Да ли нам прети? Да ли било ко при здравој памети може да закључи да је Русија агресивно поступила према Западу? Или је ствар потпуно обрнута? Свака критичка анализа јасно показује да се НАТО шири према Русији, градећи базе, постављајући високо софистицирано оружје свуда око Русије. Русија нема другог избора осим да се брани. И наши политичари су изабрали Русију да са њом поведу борбу! Русија се никада неће поклонити! Никада и никоме. Они ће се борити. И они ће убијати, и они ће убити масу људи ако буду морали како би се одбранили. А наши политичари настављају да спроводе политику која нас може увести у рат са жестоко наоружаном нуклеарном државом. Како ово другачије разумети осим да им је дата агенда по којој морају да изазову Трећи светски рат? Због чега? Због тога што је то једина шанса коју имају. Свест човечанства је у таквом успону да им је то једина могућност да наставе своју мрачну егзистенцију. И они знају да живе на позајмљеном времену. Они то веома добро знају и због тога им је апсолутно неопходан Трећи светски рат.

Да ли очекујете „фолс флег“ терористичке нападе на Израел?

Очекујем. Последњих дана, тзв. Ел Багдади, лакрдија названа шефом ИСИС-а, почео је да изјављује о терористичким нападима на Израел. Други истраживачи и ја дуго смо постављали питање: Колико су пута Ал Каида, Ал Нусра фронт, ИСИС напали Израел. Одговор је – нула. Како је могуће да ове џихадистичке организације са агендом успостављања лажног исламског калифата, никада нису напале Израел, а поубијале су небројено хришћана и муслимана. Ово је срамно транспарентно за све који су сачували моћ мишљења. Но, ствари су почеле да се мењају убрзано и можемо очекивати значајан напад на Израел где ће бити убијени многи Јевреји. Уколико разумете природу власти и предрадње за успостављање система тираније и контроле маса – јасно је да је неопходно да никада не откријете ко сте заправо. Моћ која је на сцени није очигледна. Сигуран сам да постоје виши ешелони моћи који се налазе изнад система контроле финансијског система очигледно у рукама Јевреја. Верујем да ће систем употребити Американце и Јевреје као жртвене јарце, и свако ко познаје тај систем зна да је могуће извођење веома великих „фолс флег“ операција, све до могућности да Израел буде потпуно избрисан са мапе.
Но, ми имамо шансу да демонтирамо овај читав систем, пре него што се такви сценарији остваре. Не морамо више овако да живимо. Када будемо преузели контролу над финансијским системом, све ове слуге, ове психопате, било Барак Обама, Хилари Клинтон, Блер или Камерон, више неће моћи да се дочепају власти јер ће се урушити систем који их је штитио на сваком нивоу. Судиће им људи које су повредили. Успоставићемо веома брзо, уколико све буде текло по плану, систем који ће гравитирати ка људима са чашћу, интегритетом и мудрошћу. Њих ћемо поставити на власт и сматрати одговорним. То је сасвим у супротности са оним што имамо данас – циркусом на сваке четири године када слушамо идиотерије од обећања које никада не намеравају да испуне. То је испричана прича коју младе генерације више не „купују“. Овај систем ће се срушити много пре него што људи могу да претпоставе. Да би се то десило, морамо да срушимо постојећи финансијски систем. Ми то можемо да урадимо.
Реците нам нешто више о пројекту који управо развијате са својим тимом: правној и друштвеној стратешкој иницијативи која ће имати дубоке последице на ослобађање човечанства од тренутне парадигме.
Имамо план по коме би грађани требало да склопе нови уговор са државом. Тај план поништава тренутни систем у коме се порези који грађани плаћају користе за финансирање ратова за корпоративне интересе. Не верујем у рат и зато сам се одрекао америчког држављанства. Извињавам се људима што још увек не могу да обелоданим детаље овог плана. Они ће бити доступни када будемо сакупили довољно новца за имплементацију истог. Новац се прикупља на добровољној бази, донацијама грађана и могу са задовољством да саопштим да смо за две недеље сакупили 20 одсто потребне суме. Овако сам поступио јер су два претходна подухвата, покренута за решење Ирачког рата 2003. и питања Газе 2010/2011, пропала пошто је систем слао кртице које су под маском добровољног рада изнутра уништиле те акције. Зато сада прикупљам новац како би квалитетни људи били плаћени за свој рад и како до овога поново не би дошло. Само у случају да сакупимо довољно новца, или ако ме ухапсе или убију, овај план ће постати јавни, јер моја је жеља да се и у случају моје смрти он реализује, будући да сам убеђен да може да нас ослободи од система у коме финансирамо сопствену пропаст.
[/restrictedarea]

Један коментар

 1. Avatar

  „библијском обавезом у смислу долазећег Армагедона и судњег дана. “

  Americki predsednici od Regana do Busa su primer, ali gle oni i njima slicni uvode svet u nuklearni armagedon (naravno, i na nasoj strani postoje oni koji aplikuju Goga i Magoga na Rusiju).

  KAKO SPRECITI? sta vi u stvari hocete da sprecite, protiv koga ili cega hocete da se borite? Ukoliko verujete u armagedon, a iz dana u dan sve vise ljudi veruje, onda vam armagedon i sleduje, poubijacete se medjusobno.

  A OVAKO TREBA DA BUDE, DA SE RASKOPA LAZNO OTKRIVENJE I BICE MIR:

  Sveti Amfilohije Ikonijski:
  „Otkrovenje Jovanovo neki primaju. ali mnogi ga nazivaju lažnim.
  Ovo neka ti bude istiniti bogonadahnuti kanon spisa.“

  Dokle ćete verovati lažovu?
  PSALAM 64,6: Izmišljaju zločinstva (NEMA VEćEG ZLOčINSTVA OD TZV. ARMAGEDONA U OTK.16,16] i govore svršeno je [OTK.16,17]! šta će se raditi, smišljeno je! A što je unutra i srce u čoveka duboko je.

  OTK. 1,1: OTKRIVENJE ISUSA HRISTA, KOJE NJEMU DADE BOG, DA POKAŽE SLUGAMA SVOJIM ŠTA SE IMA ZBITI USKORO; I OBJAVI GA POSLAVŠI GA PREKO ANDJELA SVOJEGA SLUGI SVOJEMU JOVANU.
  Jovan 15,15: VIŠE VAS NE NAZIVAM SLUGAMA, JER SLUGA NE ZNA ŠTA RADI GOSPODAR NJEGOV; NEGO SAM VAS NAZVAO PRIJATELJIMA, JER SVE ŠTO CUH OD OCA SVOJEGA, OBJAVIH VAM.

  OTK. 3,21 Onome koji pobedi daću da sedi sa mnom na prestolu mome, kao i ja što pobedih i sedoh sa ocem mojim na prestolu njegovom.
  MATEJ 20,23 … ALI SESTI MENI S DESNE I S LEVE STRANE, NIJE MOJE DA DAM, NEGO KOJIMA JE PRIPREMIO OTAC MOJ.
  MARKO 10,40 ALI DA SEDNETE S DESNE STRANE MENI I S LEVE, NIJE MOJE DA DAM, NEGO ćE SE DATI KOJIMA JE PRIPREMLJENO.

  OTK 1,3 …jer je vreme blizu. OTK. 22,10 …jer je vreme blizu.
  OTK. 22,16 Ja ISUS poslah andjela svojega da vam posvedoči ovo u crkvama. Ja sam izdanak i rod Davidov, … OTK. 21,6 …ja sam…; OTK. 1,8 ja sam…
  LUKA 21,8 …Pazite da vas ne prevare, jer mnogi će doći U MOJE IME, govoreći: Ja sam, i vreme se približilo. Nemojte, dakle, ići za njima.
  LUKA 20,44 David, dakle, njega naziva Gospodom, pa kako mu je sin?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *