Кабинети за ученике обновљени срцем

NIS 01.Компаније „Газпром њефт“ и НИС, у оквиру сарадње са Фондацијом „Новак Ђоковић“, настављају акцију обнављања лабораторија за физику и хемију у школама оштећеним у прошлогодишњим мајским поплавама. После Обреновца, Свилајнца, Лазаревца, Крупња, Уба, Петровца на Млави, Ваљева, Шапца и Параћина, на ред је дошла и Смедеревска Паланка, те ће отварање реновираног школског кабинета у овом граду бити уприличено 11. децембра.
Новчани износ донације, који су у ову сврху обезбедиле НИС и „Газпром њефт“, износи више од 30 милиона динара, а у акцију прикупљања средстава за помоћ становништву са поплављених подручја били су укључени и запослени ове две компаније.
„Газпром њефт“, као већински акционар компаније НИС, реализује програм социјалних инвестиција „Родни градови“, чији је циљ да се људима омогући што шири приступ квалитетној градској средини, образовању, спорту и култури.
У заједничким хуманитарним програмима компанија је иницирала реконструкцију руског некропоља у Београду, а и сарађује у области културних пројеката у Србији, као што је подржала фестивал класичне музике „Бољшој“.

NIS 02

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *