Почетна / Преглед / Ненад Поповић – ЗАЈЕДНИЧКА ПОБЕДА СРБИЈЕ И РУСИЈЕ

Ненад Поповић – ЗАЈЕДНИЧКА ПОБЕДА СРБИЈЕ И РУСИЈЕ

nenad popovic2Читав српски народ данас изражава најдубљу захвалност свим пријатељским земљама на челу са Русијом које су гласале против пријема лажне државе Косово у УНЕСКО. То је заједничка победа Србије и Русије, уз Божју помоћ, која је увек кроз историју везивала и чувала наша два народа. Духовност је однела победу над тероризмом, а континуитет Немањићке Србије превагу над албанским сепаратизмом.

Русија, Белорусија, Кина, Казахстан, Словачка, Шпанија, Бразил, Индија, Уругвај, Венецуела, Индонезија, Палестина, Северна Кореја, Бахреин, Јужна Африка, Сирија и друге земље које су гласале против пријема Косова у УНЕСКО, показале су се као прави пријатељи наше земље, који су упркос снажним притисцима који су на њих вршени, остали доследни одбрани међународног права и правде. Српски народ ће им на томе бити вечно захвалан.

Коначно, гласање у УНЕСКО-у треба да отвори очи званичницима Србије и покаже ко су наши прави пријатељи. Да сарађујемо можемо и морамо са свима, али да зовемо пријатељима можемо само оне земље које нам пружају искрену подршку у одбрани наших најважнијих државних и националних интереса, а то сигурно нису оне земље које најснажније подржавају независно Косово.

Ненад Поповић, председник Српске народне партије

9 коментара

 1. Ipak Srbija ima i prijatelje!
  0  0
 2. Bravo, ovo je definitivno pokazatelj ko nas ceni i postuke…Doslo je vreme da se okrenemo pravim prijateljima koji su uz nas i u ovako teskim trenucima..
  0  0
 3. Srce mi je puno!
  0  0
 4. Na muci se poznaju junaci!
  0  0
 5. Srbiji, pamti, pa vrati!
  0  0
 6. Prebrojati ko je bio uz nas, a ko protiv i vraćati kad bude prilike!
  0  0
 7. I posle hrlimo u EU, a braću zaobilazimo?! Ima li ovde mozga?
  0  0
 8. Милош М.

  Хвала Русији која нас је спасила у УН сада као и када се радило о оној поквареној резолуцији о Србреници. Хвала на свему што руски народ ради за нас. Хвала и осталим земљама које је Русија охрабрила да покажу свој понос и поштење.
  0  0
 9. Po ko zna koji put, Rusi su pokazali koliki su nam prijatelji.
  0  0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *