Ђукановић: Предлог амандмана невероватна уцена Србиjе

Vladimir DjukanovicПредлагањем амандмана на нацрт платформе за поглавље 35 у преговорима са EУ представља невероватну уцену Србиjе, изjавио jе данас посланик СНС Владимир Ђукановић, наводећи да Србиjа не може да пристане да jе неко уцењуjе.

Ђукановић jе у изjави Танјугу, после подношења амандман коjим се додатно погоршаваjу услови за евроинтеграциjе Србиjе и врши притисак да директно или индиректно признамо независност Kосова, поставио питање смисла бриселских преговора.

“По оном што смо чули, очигледно се ради о невероватноj уцени према Србиjи, па се поставља питање смисла бриселских преговора. Што смо разговарали ако ће неко да дође и све то поништи. Да ли jе то била представа за jавност, нека режиjа од стране EУ и Брисела, треба да се рашчисти”, истакао jе Ђукановић.

Посланик СНС напомиње да jе Србиjа спремна да преговора и разговара, да имплементира оно што jе договорено, али не и на то да jе неко уцењуjе.

“На основу овога што смо имали прилике да чуjемо, нисам баш неки оптимиста по питању наших интеграциjа, иако бих волео и чврсто веруjем да ће премиjер Вучић учинити све да не дође до било каквог застоjа. Tо не би било добро ни за EУ, ни за Србиjу. Aли, ако неко жели да нас овако уцењуjе, онда сам песимиста у том погледу”, рекао jе Ђукановић.

2 коментара

  1. Ovaj lik je dno dna i komentarisati njegovo buncanje je samo po sebi uvreda! Tačka!

  2. Nije potrebna velika pamet da se spoznaju namere na duge staze EU pod vođstvom Amerike.Ovo što izjavljujete je ponašanje kalimera.Obezbedite koncenzus i predložite i skupštini i narodu da se zulum bilo koga više neće trpeti ni tolerisati bez obzira na posledice.Da umremo od gladi sigurno nećemo.Imamo Rusiju, Kinu i još nekoliko zemalja u Arapskom svetu, a vama je stalni imperativ EU iako nas stalno ponižavaju, vidite li vi kraja tome,ili ste optimista pa svaku cenu.Uostalom raspišite referendum po pitanju EU, a ne da nam namećete floskuku da nam je Evropa jedini put.Podsetiću vas da Amerika kada hoće da uradi neku nepodopštinu i kriminal, to postavljaju pod floskulom njihovog nacionalnog interesa.Sve to znate, ali se i dalje neobazirete na ono što je suština i empirija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *