Почетна / БРОЈ 382 / Стварање Новог Блиског истока и демонтажа Србије

Стварање Новог Блиског истока и демонтажа Србије

Велика сеоба народа, демографски инжењеринг и „хаос“ под строгом контролом

Пише Биљана Ђоровић
Да ли се савремени демографски инжењеринг – иначе без преседана у историји – одвија у складу са централним геостратешким плановима Новог светског поретка? У контексту велике сеобе народа са Блиског истока и Северне Африке у Европу и Србију, неопходно је сагледати стратешке документе и мапе (тог дела света) по којима се овај процес одиграва

Велика сеоба народа са Блиског истока и Северне Африке која је интензивирана после овогодишњег скупа групе „Билдерберг“, одржаног у Телф-Бахену, Аустрија, одвија се по плановима „Новог светског поретка“ који је у том циљу обезбедио законску, инфраструктурну и материјалну базу. Стратешки циљеви што се овим подухватом реализују уклопљени су у средишње постулате НСП, који има амбицију да поништи оне националне државе и народе (стратешким плановима) одређене за демонтажу и нестанак у циљу реализације нове геополитичке карте света. У том процесу, демографски инжењеринг је веома прецизно усмераван и обезбеђен сетовима закона, медијском и институционалном логистиком, као и стварањем, финансирањем и обуком „агената хаоса“.

Демонтажа народа

У циљу успостављања „Новог светског система“, широко се примењују стратегије демонтаже народа и држава које је пре 31 годину описао Јури Безменов, КГБ агент у интервјуу Едварду Грифину, припаднику друштва John Birch. По Безменову, процес демонтаже се одвија у четири фазе:

Прва фаза подразумева деморализацију, односно промене у националном идентитету, структуралну деконструкцију фундаменталних принципа на којима је народ утемељен, и елиминацију религије.

Друга фаза – фаза кризе подразумева организовање и утицај на стварање економске, финансијске и кризе националне безбедности; она укључује и слом моралних норми и вредности у датом друштву и држави.

Трећа фаза је – нормализација, а то значи да се у овој фази одвија апсорбовање и прихватање губитка слободе. Људи су толико презасићени променама и брзином њиховог наметања да почињу да прихватају промене као „нову нормалност“.

Последња, четврта фаза је дестабилизација, када се испоставља да људи који су помогли оркестрирање промена више нису потребни. Централизоване глобалистичке структуре преузимају директну контролу над земљом.

Наведене четири фазе које доводе до демонтаже народа и земаља готово прецизно се могу пратити у Србији која је увелико закорачила у последњу, четврту фазу у којој глобалистичке структуре све отвореније делују на политичкој сцени.

Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању .
Пријава за претплатнике или Претплата за нове кориснике

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *