Почетна / БРОЈ 384 / Aфро-азијска инвазија зацртана пре једног века?

Aфро-азијска инвазија зацртана пре једног века?

МИСТЕРИЈЕ  ЕВРОПСКОГ ПРАКТИЧНОГ ИДЕАЛИЗМА

Зa „Печат“ из Милана Марина Муштовић
Бриселска бирократија не ради ништа како би се зауставила инвазија из Африке и Азије на Европу, а локалне политичке елите само послушно спроводе одлуке Европске комисије: повећавају порезе и бесомучно троше милионе евра за смештај и издржавање миграната, што у ситуацији девастирајуће економске кризе и рапидног сиромашења локалног становништва само представља додатни мотив за уличне протесте, немире и све већи анимозитет према „уљезима“

Према најновијим подацима „Фронтекса“ (Гранична агенција ЕУ) само у јулу 2015. у Европску унију је из Африке и Азије стигло 107.000 нових миграната и ако се настави овим темпом, бројка од 600.000 емиграната које је ЕУ прихватила прошле године ускоро ће превазићи милионску цифру.

Стога речи Кристијана Виганда, портпарола Европске комисије, звуче крајње неозбиљно и цинично: Овде се не ради о конкретном проблему Грчке, Италије, Шпаније и Француске. Ово је природна, глобална миграторна криза, а ми као Европљани морамо да докажемо своју хуманост, солидарност и да помогнемо људима у невољи.

Бриселска бирократија не ради ништа како би се зауставила инвазија из Африке и Азије на Европу, а локалне политичке елите само послушно спроводе одлуке Европске комисије: повећавају порезе и бесомучно троше милионе евра за смештај и издржавање миграната, што у ситуацији девастирајуће економске кризе и рапидног сиромашења локалног становништва само представља додатни мотив за уличне протесте, немире и све већи анимозитет према „уљезима“.

 

МОЋ СКРИВЕНИХ ИГРАЧА

Дакле, све се одвија по оној народној „кућа гори, а баба се чешља“, а податак да заједничка европска кућа већ лагано почиње да гори, с обзиром да су све учесталији крвави обрачуни домаће и новопридошле сиротиње, као да никога од званичника нимало не брине. Међутим, на друштвеним мрежама све више бесних грађана почиње да се пита: Шта ће нам овакви политичари?! Они су или глупи и неспособни или, што је много вероватније, свесно и плански стварају овај хаос и раде  ко зна за чије и какве интересе!

Уље на већ разбукталу ватру народног незадовољства долила је вест коју је на свом врло посећеном  блогу 14. августа објавио независни италијански новинар  Маурицио Блонде оптуживши директно Џорџа Сороша, породицу Ротшилд и америчку администрацију за новонастали хаос са мигрантима. По Блондеу, они су и главни финансијери либијских „трговаца људима“, а њихов крајњи циљ је да се створи тотални хаос и Европа баци на колена. А то је и идеална клима за интервенцију милосрдног дежурног САД спасиоца, тако да после никоме више у Европи не падне на памет да покуша да се извуче испод америчке чизме.

Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању .
Пријава за претплатнике или Претплата за нове кориснике

2 коментара

 1. Zao mi je da moram da kazem da se ni malo ne slazem sa ovim clankom, koji sadrzi u sebi sve mane koje mejnstrim mediji i intelektualci obicno pripisuju „teoreticarima zavere“. Svako ko je malo dublje usao u misao grofa Kudenhov Kalergija i prostudirao pan-evropski pokret, zna kao prvo, da su ga osnovali najreakcionarniji nemacki i austrijski konzervativci. Nadvojvoda Oto Habzburski, covek blizak Vatikanu i za koga se sumnja da je bio clan Opus Dei-a je bio desna ruka Kudenhov Kalergija. Iz Panevropskog pokreta je niklo mnostvo anti-komunistickih organizacija u sredistu kojih su se nalazili ljudi Opus Dei i Oto von Habzburg. Ta mreza je bila sastavljena od Evropskog visokog plemstva i katolickih industrijalaca. Panevrospki pokret je snivao, pod plastom naocigled „modernog“ projekta „Sjedinjenih Drzava Evrope“, Novo sveto Rimsko carstvo germanskog naroda, katolicku Evropu silu od 400 miliona ljudi, federisanu, sa nacijama podeljenim na etnicke regione, sto bi ostavilo u centru takve Evrope mocnu Nemacku masu. Pan-evropska unija je cisto Vatikanski i Habzurski projekat. Nije se dopadao Hitleru iz tog razloga, a ne zato sto je navodno bio isuvise kosmopolitski. Autor navodi veze KK sa B’nai B’rith-om i sa Rothshildima, ignorisuci njegove kontakte sa Karl Hausoferom, sa istocno-evropskim klerikalcima. Vodja klerikalne partije u Austriji, Injac Sajpel, je bio clan Panevropske Unije. Panevropljani jesu u izvesnoj meri Atlantisti, zato sto bez Amerike su nesposobni da ostvare svoj plan mocne anti-ruske i anti-pravoslavne Evrope sile. Evropski Narodni Pokret u EP je emanacija Panevrope. Kada bi postovana autorka malo dublje prostudirala njihov program, sastav, inicijative, shvatila la bi da tu nema reci o nekom mracnom planu da se osnuje Evropa mulata i seksualno devijantnih osoba.
  Ipak ne trvdima da iza ovih masovnih migracija ne postoji zaista neki mracni plan. Naprotiv, ubedjen sam da postoji, ali on je sasvim drugaciji. Ideja Mauricio Blondea da SAD i Evropske elite traze da izazovu sukob rasa i civlizacija na Evropksom tlu, kako bi omogucili Amerikancima da intervenisu i predstave se kao spasioci Evrope mi se cini mnogo interesantnija pista.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Све се одвија по неком плану и за Еу , али најопасније је што се циљано усмеравају несрећни емигранти у сиромашне земље, Маћедонију и Србију – која је пропатила од разних напада и притисака, није случајно!
  Праве хаос и нестабилност да би се одустало од стратешких инвестиција у овом делу Балкана.

  —–
  Циљано се Србија Македонија пуне за емигрантима,а Маџарска диже зидине, Бугарска употребљава воску а Брисел одобрава.

  Један од циљева је да увезе нестабилност и преусмере стратешке инвестиције ка Бугарској, Румунији,Маџарској, да нас заобиђу!!!

  Ми смо сиромашни и имамо највише ИЗБЕГЛИЦА у ЕУ, то су избегли Срби који су протерани из Хрватске БиХ,Космета и др. и ми морамо да бринемо онашим избеглицама.

  Опет смо изненађени а имали смо најезду шиптара у Суботицу,па најезду шиптара из Куманова у Прешево….?

  Србија да каже Македонији да усмерава велики део емиграната ка Бугарској, и реко Битоља у Албанију-Црну Гору-Хрватску(члан ЕУ)

  Србија да помогне несрећним емигрантима да стигну у >ЕУ; Румунију,Мађарску, Хрватску,СЛовенију, БХ Федерерацију(бошњачко-хрватска),Црну Гору и даље.

  >>> Можемо очекивати и изненадни талас са Космета?, преко Рашке области?, које треба усмерити ка БХ Федерацији, Црној Гори,Хрватској…..???

  Ми смо сиромашни и земља са НАЈВИШЕ избеглица(наших грађана Срба и др.) у Европи, и очигледно је да ће нам и у наредном периоду правити замке и подвале!

  Наше службе, институције, САНУ, институти и остали би требали да се тргну да раде, предлажу мере, осмишљавају деловаљње, саветују начине одбране и напада против терора и страних фактора иполитичких и терористичко-војних….

  Thumb up 0 Thumb down 0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *