Почетна / БРОЈ 379 / Зелене стране – Отимање по слову закона

Зелене стране – Отимање по слову закона

Пише Мара Кнежевић Керн
У којој вези су Закон о породици и недавно објављено истраживање о сексуалном насиљу у српским породицама

Међу бројним бизарним оптужбама на рачун српског народа нашао се и памфлет – „студија“ (анкета?) чији аутори тврде да је у српским школама, у сваком одељењу, бар четири детета изложено сексуалном насиљу у породици! Ова недавно објављена скандалозна дијагноза није наишла на отпор јавности, као да смо потпуно отупели на гадости које нам НВО сервирају у име „струке“. Шта стоји иза овакве статистике? Поменута студија појавила се у јеку расправе о „историјској“ промени Закона о породици, којим деца више нису ваша деца, бригу о њиховом „добру“ преузима држава, преко НВО, социјалних служби, денунцијаната и мешетара из медицинског миљеа, укључујући васпитачице у обданишту и наставнике у школама. Психијатрија ће, такође, одиграти значајну улогу – по узору на колеге из развијенијих земаља западне хемисфере. Нема сумње да ова оптужба представља увод у специјални третман родитеља, које друштво унапред ставља под сумњу како би их јавно дискредитовало и урушило ауторитет, отварајући пут месијама из ЛГБТ заједнице, задуженим за едукацију деце под лажном заставом „сексуално васпитање“. Нећемо дуго чекати да се педофилија и код нас прогласи „варијантом сексуалног понашања“, па да започне процес „измене свести“ на свим нивоима.

У овај захват на живом ткиву нације укључени су пре свега педијатри, који у Америци и земљама развијеног Запада представљају најважнију карику за спровођење опаког наума претварања породице и деце у робу, на којој све службе укључене у операцију „одузимање деце“ профитирају, свако у својој фази рада.

„Медицинско киднаповање“ је насилно одузимање деце од родитеља на основу оптужби за које није потребно давати доказе, а најчешће квалификације „недела“ су: физичко и ментално насиље, занемаривање, избегавање давања медикамената, сумња у добре намере лекара и самосталан избор друге медицинске институције, као и избегавање вакцинације. Очигледно је да измене Закона о породици носе клицу легализовања ове „медицинске праксе“, у којој психијатрија игра значајну улогу.

О улози психијатрије у историји медицинских злочина против деце (и одраслих) писао је др Дејмијен Бренан, аутор књиге „Ирско лудило 1800–2000“. Он је на истраживање потакнут личним искуством које је имао боравећи у ирским државним центрима за смештај психијатријских болесника. Он је поздравио најаву ирског Министарства здравља о затварању великих болница (где су експерименти над пацијентима вршени без икакве контроле) уз преношење ингеренција и новца на локалну самоуправу.

Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању .
Пријава за претплатнике или Претплата за нове кориснике

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *