Почетна / БРОЈ 378 / ИЗМАЧЕ НАМ!

ИЗМАЧЕ НАМ!

Милорад Вучелић / главни уредник

Британски Би-Би-Си је у суботу 11. јула обавестио своје конзументе да је премијер Србије Александар Вучић „отеран из Сребренице“. Када имамо у виду пословични енглески цинизам, као и највиши степен умешаности енглеских тајних служби у организацију атентата на Вучића, правилно читање ове вести било би – измаче нам! Или тачније, измаче нам овога пута.

Али Би-Би-Си је овом приликом надмашио ненадмашни РТС. Напад на премијера Србије почео је око десет до један. РТС је имао Дневник у 13 часова. Имао је вишекратног извештача са лица места и то је био чувени Зоран Станојевић чији је интерни надимак „Бибисић“, управо због његове специјализације на поменутој британској радио-телевизијској станици. Пуних двадесет минута после напада, „Бибисић“ у директном јављању није нашао за сходно да обавести гледаоце да се десило то што се десило. Поменути новинарски вук и ас је чак истакао на самом крају ТВ Дневника да је „генерално атмосфера која влада пуна добронамерности према гостима који су дошли из Србије“ и „да нисмо имали никаквих непријатности“.

Наш РТС „Бибисић“ је додуше напоменуо да је било неких „добацивања“ мислећи, ваљда, онако бибисијевски и енглески, на каменице које су летеле ка глави премијера Србије и на припаднике његовог обезбеђења.

Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању .
Пријава за претплатнике или Претплата за нове кориснике

 

3 коментара

 1. На порталу НСПМ од 10.07. о.г., била је `најава` Саманте Пауер о томе шта чека АВ ?! Вест је, накнадно `добила` датум 11.07. иако су коментари од – 10.07., дакле дан пре `Поточара` ?!
  Коментари, да С.П. говори као `сценариста` су – поврђени ?!
  Ценим Ђ. Вукадиновића, али, можда би требао више да прати и те `будаласте` коментаре, јер, за озбиљног аналитичара, лаковерност може да буде, веома – опасна ?!
  А за режим и све, мали афоризмић ;
  “ Кренули у `Европу`, за паре, пуни поглавља, ал` дође им – Африка, бланко и џаб-џабе…“ ?!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. odmah sam to videla i odmah poslala ovaj linka li je cenzusrisano….http://beta.informer.rs/vesti/politika/22417/ALAHU-AKBAR-UBIJTE-VUCI

  a na rts-u -kulinarska emisija.e,žuti bujke…i, mi ,sada, treba da plaćamo taj servis evropske srbije preko koga imamo pravo da znamo sve????pink ima uživo emisiju? pokušaj ubistva premijera srbije…a bujke kulira, prećutkuje, šuruje,mešetari…sramotno je ko vodi rts…naravno, vode je nvo koje pale sveće i nikada ne pominju srpske žrtve, razne ‘aide’-uzoholjeni u svom patološkom-naser-orić-zlu. a, evo, krstić govori kako ovaj incident treba da zaboravimo što pre, ‘ajde!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Ljudi,ako smo ludi,da placamo RTS,je sve ,,samo nije Srpski nacionalni servis,,TO PROTIVSRSKI,ZUTOBUJKOVSKI NEONACIONANI PROGRAM

  Thumb up 0 Thumb down 0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *