Почетна / БРОЈ 368 / Зелене стране – Специјализовани за убијање

Зелене стране – Специјализовани за убијање

Пише Мара Кнежевић Керн
Ко су заиста „заштитници дечјих права“ осветлио је редитељ Бил Бовен недовршеним документарцем „Уништена невиност“. И своју истрагу платио главом

Навикли на разбарушене сцене из парламента, грађани Србије су с неверицом пратили седницу на којој су сви – унисоно и без реплике – изгласали закон којим се отвара простор за невиђену тортуру над породицом и децом.

Послата је порука да с државом нема шале и да ће „струка“ удружена с политичком вољом штитити право на нашу децу, по цену увођења драконског закона о „одузимању деце због медицинског занемаривања“.

НЕКАЖЊЕНА УБИСТВА У „транзиционој“ Србији ова изјава би могла да делује комично да иза ње не стоји ауторитет новца, личних интереса и глобалних планова, на чијем извршењу раде тимови народних трибуна. Попут марљивих везиља Вилерових гоблена, странке уграђују своје боје на задате мотиве како би се ускладио колорит позиционо  -опозиционе реплике приказа „Европе без алтернативе“, уз застрашујућу представу Страшног суда, намењену човечанству за 21. век.

За спровођење директиве имунизације или конфискације неопходна је обучена социјална мрежа, што се показало тешко изводљивим с постојећим кадром – образованим у духу хуманости и поштовања традиционалних вредности. Традиција није ин, као ни породица, па ће се додатном едукацијом створити нови кадар за 21. век, спреман за извођење прљавих радова око насилног одузимања деце, као што је уз помоћ утеривача омогућена наплата дугова приватизованим компанијама.

Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању .
Пријава за претплатнике или Претплата за нове кориснике

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *