Почетна / БРОЈ 364 / Зелене стране – Ако је потребна глад, изазваћемо је

Зелене стране – Ако је потребна глад, изазваћемо је

Пише Мара Кнежевић Керн
Ако војна индустрија признаје постојање патента за производњу кише, због чега се кише не усмеравају према жедној Калифорнији, већ према водом натопљеној Србији и осталим осетљивим регионима виђеним за „исељавање“?

Технологија за модификацију климе, у рукама војних стратега и климатских барона, увелико премашује машту малог човека, чија стока и штале нестају у бујицама какве преци не памте.

Кад упоредимо званичне изјаве и последице промене климе на терену, постаје јасан план зацртан у Агенди 21 – да се становништво протера са територија на којима су генерације опстајале хранећи себе и друге како би се „природа ослободила човека“ – који, према неким стратезима ове агенде, „није ништа вреднији од било ког живог организма“.

 

ОПЕРАЦИЈА ПОД „ЛАЖНОМ ЗАСТАВОМ“ Осветљава се, на тај начин, и позадина изјаве Лин Вилсон из Одбора за климатске промене при УН, везана за дуготрајне незапамћене суше: „Цивилизација је у прошлости била присиљавана да мигрира из појединих области услед дуготрајне суше. Можда ћемо и ми морати да покренемо исељавање из Калифорније.“

Ако војна индустрија признаје постојање патента за производњу кише, због чега се кише не усмеравају према жедној Калифорнији, већ према водом натопљеној Србији и осталим осетљивим регионима виђеним за „исељавање“?

Истражујући документа Америчког ваздухопловства, новинар Дејв Хоџ је открио доказе да већ две деценије оно располаже механизмима за контролу климе, а временски модели евидентирани у Калифорнији представљају доказ да се не ради о природној појави.

Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању .
Пријава за претплатнике или Претплата за нове кориснике

Један коментар

 1. …хвала на информацијама… `Наравно`, да званичних података нема у јавности, тако да о стварним размерама ове врсте гео-инжењеринга може, углавном да се спекулише ?
  Могуће да се ту постижу права „чуда“, али никада нећу пристати да поверујем у „свемногућност“ ових експериментатора. Атмосфера је превише сложен и динамичан систем, у сталном покрету, и питање је, колико су они и сами свесни тога колико њихови `локални` успеси делују на `целину` ? (Може неко да извлачи `цигле` из велике градђевине, а да се она одмах не уруши, али то је само статична ствар, не и динамична атмосфера ?!)
  А Калифорнија је природно сува, као и друга копна, покрај којих протичу хладне морске струје ? `Нормално` „вешти“ ту могу да искористе са `фајн тјунинг`…
  У САД нису дали одговор, откуд толико „глобал ворминг“ снега ове зиме ? Да није ХААРП можда мало више `загрејао` Аљаску, па су хладне ваздушне масе само `слизнуле` преко ње ?
  Узгед, сувље тло је `боље` за јачу сеизмику ( мање су штете од трусова и сл.) ?
  А експеримент са `латино` национализмом ( након `успеха` током експеримента – рата у БиХ) можда има неке планове у вези `пресељења` тих људи у Калифорнију ? Шта би са америчким Јапанцима након Перл Харбура ?
  У сваком случају експериментисање са људима као са заморцима јесте велика охолост, опасна и по оне који то себи дозвољавају ?
  За такве, као за непријатеље има молитва – да им се `сломе рамена` и да се онемогуће да остваривању безчасних наума … ?

  Thumb up 0 Thumb down 0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *