Зелене стране – Ако је потребна глад, изазваћемо је

Пише Мара Кнежевић Керн
Ако војна индустрија признаје постојање патента за производњу кише, због чега се кише не усмеравају према жедној Калифорнији, већ према водом натопљеној Србији и осталим осетљивим регионима виђеним за „исељавање“?

Технологија за модификацију климе, у рукама војних стратега и климатских барона, увелико премашује машту малог човека, чија стока и штале нестају у бујицама какве преци не памте.

Кад упоредимо званичне изјаве и последице промене климе на терену, постаје јасан план зацртан у Агенди 21 – да се становништво протера са територија на којима су генерације опстајале хранећи себе и друге како би се „природа ослободила човека“ – који, према неким стратезима ове агенде, „није ништа вреднији од било ког живог организма“.

 

ОПЕРАЦИЈА ПОД „ЛАЖНОМ ЗАСТАВОМ“ Осветљава се, на тај начин, и позадина изјаве Лин Вилсон из Одбора за климатске промене при УН, везана за дуготрајне незапамћене суше: „Цивилизација је у прошлости била присиљавана да мигрира из појединих области услед дуготрајне суше. Можда ћемо и ми морати да покренемо исељавање из Калифорније.“

Ако војна индустрија признаје постојање патента за производњу кише, због чега се кише не усмеравају према жедној Калифорнији, већ према водом натопљеној Србији и осталим осетљивим регионима виђеним за „исељавање“?

Истражујући документа Америчког ваздухопловства, новинар Дејв Хоџ је открио доказе да већ две деценије оно располаже механизмима за контролу климе, а временски модели евидентирани у Калифорнији представљају доказ да се не ради о природној појави.

[restrictedarea]

Стручњаци за ову област су приметили да се дуж приморских регија одвијају неприродне активности, мимо закона о транспирацији што доводи до аномалија изазваних ваздушним струјама покретаним ХААРП технологијом уз избацивање тешких метала у атмосферу. Јединствени обрасци ваздушних струјања описани су у књизи Ника Бегиша „Анђели не свирају ту харфу (ХААРП)“, а суша у Калифорнији представља део сна о контроли енергије и популације уз помоћ економског исцрпљивања.

Ова операција под „лажном заставом“ само је један у арсеналу могућих сценарија, међу којима су планирана симулација инвазије ванземаљаца, изазивање грађанског рата ниског интензитета, као и употреба хране као оружја. Све што желе јесте полудела маса на улицама како би је довели у ред мерама предвиђеним Актом о државној безбедности којим се држава овлашћује да убија Американце „у свако доба, на сваком месту, из било којег разлога или без разлога“, као и да „киднапује и неограничено задржава у затвору без суђења“, а круна свега је проглашавање учесника у протестима „терористима“. Да је депопулациона агенда уграђена у темеље америчке унутрашње и спољне политике, сведочи студија из 1974. (иза које стоји Кисинџер и службе безбедности САД) где се изражава брига због раста популације у неразвијеним земљама (ЛДЦ) услед чега долази до „угрожавања безбедности САД“.

 

ФИКСИРАЊЕ СУШЕ У последњој деценији овај пројекат је почео да се примењује и на „прекобројне“ Американце. Ако је нечији циљ да изазове глад, онда је удар на Калифорнију – која производи 50 одсто пољопривредних производа потребних домаћем тржишту  – циљ који ће се убрзо постићи.

Хоџ поседује документа о стратегији Ваздухопловне агенције за климу, чији је задатак да фиксира сушу у овој области, зарад интереса моћника. А држава увек пронађе пионе за промоцију пројеката против интереса грађана. Медијски простор је отворен само за оне који понављају мантру о „климатским променама“, а један од најгласнијих „корисних идиота“, Лин Вилсон, долази са Каплан универзитета. Овај универзитет нема никакве везе с науком casino online о клими, али невидљива нит која повезује Вилсонову с климатским баронима јесте „Вашингтон пост“ – власник Каплан универзитета, на чијим страницама се оглашавају лажни експерти који убеђују јавност да се не ради о технологији за производњу кише и по потреби суше.

Вилсонова је иницирана од стране Питера Сатерленда, члана групе „Билдерберг“ и некадашњег члана западноевропске Трилатерале, некадашњег првог човека Ирске банке, чије је име повезано са катаклизмичном експлозијом нафтне платформе у Мексичком заливу. Овај експерт за протеривање становништва са сопствених огњишта има задивљујући радни учинак у Заливу, чији се житељи или селе у недођију, или умиру од тровања. Такав кадар је очигледно потребан УН, па је 2006. именован да представља програм УН за међународне миграције и развој. Сатерленд ће бити кључни играч у организовању чистке становништва са занимљивих локација, а прогон ће спровести уз пионе задужене за сектор пропаганде.

Пандан калифорнијској суши су потопи у Србији, праћени пропагандним спотовима о неопходности „мудрије“ градње, далеко од водотокова и брежуљака – потенцијалних клизишта – као и препорукама да се уместо потопљених угљенокопа изграде нуклеарке „које не производе СО2“ (на уранијум смо се већ навикли). На тај начин би Ал Горови клима-ратници за ситне новце укључили локални експертски башибозук на промоцији идеје „нуклеарке без алтернативе“.

Лексички салто мортале прати све прљаве игре са становницима Планете, па се тако термин „климатске промене“ испилио из термина „глобално загревање“, после чега је уследила акција убирања „данка на издах“.

 

КОМЕ ПРИПАДА АЗТЛАН Операција под „лажном заставом“ изазивања потопа и суша послужила је за подизање оптужнице против човека који већ својим дисањем ремети идеални однос СО2 у природи.

Он је одговоран за торнада, мећаве, земљотресе и свакојаке космичке појаве, а његова највећа кривица је у коришћењу „погрешног“ извора енергије. Фосилна горива користи сиротиња – прљави трећи свет, треба их утерати у нуклеарни врли нови свет и учинити зависним од Горових уранијумских рудника и индустрије за производњу нуклеарки.

Иако наука не подржава превару везану за климатске промене, акција „Сат за нашу Планету“ има за циљ да искамчи преостала средства из буџета Србије пунећи бисаге климатских барона.

Иако становници Калифорније издвајају енормна средства „за борбу против СО2“, њима се већ годинама ускраћује киша како би се изазвали глад и егзодус. Уколико тврдокорни сточари и пољопривредници одбију да напусте домове, у припреми је сценарио (премијерно опробан на Југославији) који подразумева изазивање грађанског рата где би супротстављене стране били представници латинопопулације нахушкани против дођоша са Старог континента. Пројекат предвиђа буђење националног патоса, позивање на културне разлике, расну супериорност, зов крви…

С обзиром да се из хаоса најефикасније ствара „ред“, могући след догађаја се назире у Обаминој имиграционој политици отварања границе према Мексику, што је проузроковало прилив економских избеглица, криминалаца и активиста за отцепљење дела америчке територије зарад исправљања „историјске неправде“.

Унутар Америке све више јача покрет „Mесна“ и „La Raza“, чији се политички пројекат своди на

оснивање државе Азтлан како би се повратиле територије одузете од Мексика 1848, када су САД илегално изазвале Мексички рат. „Американ патрол“ је 2001. снимио документарац „Освајање Азтлана“, о насељавању Мексиканаца под паролом „La reconquista“, иза којег стоји студентски покрет „Mесна“, аутор „Духовног плана за Азтлан“.

Овај проглас садржи следеће поруке: „У духу освешћеног народа, свесног свог славног историјског наслеђа, који не заборавља бруталну гринго инвазију на нашу територију, ми, Чикано, оснивачи цивилизације северне земље Азтлан… објављујемо да је зов наше крви наша снага, одговорност и судбина. Азтлан припада онима који саде семе, наводњавају земљу и жању плодове сетве, а не странцима – Европљанима.. Ми смо народ, нација, ми смо Азтлан. Азтлан је био колевка Астека отета од мексичког народа, маргинализованог и изданог од стране непријатељских чувара.“

Вероватно је дошао тренутак када би Американци морали да посегну за историјом земаља за које никада нису показали интересовање, уколико желе да им се конквистадорски сценарио не догоди у сопственом дворишту.

[/restrictedarea]

Један коментар

  1. …хвала на информацијама… `Наравно`, да званичних података нема у јавности, тако да о стварним размерама ове врсте гео-инжењеринга може, углавном да се спекулише ?
    Могуће да се ту постижу права “чуда”, али никада нећу пристати да поверујем у “свемногућност” ових експериментатора. Атмосфера је превише сложен и динамичан систем, у сталном покрету, и питање је, колико су они и сами свесни тога колико њихови `локални` успеси делују на `целину` ? (Може неко да извлачи `цигле` из велике градђевине, а да се она одмах не уруши, али то је само статична ствар, не и динамична атмосфера ?!)
    А Калифорнија је природно сува, као и друга копна, покрај којих протичу хладне морске струје ? `Нормално` “вешти” ту могу да искористе са `фајн тјунинг`…
    У САД нису дали одговор, откуд толико “глобал ворминг” снега ове зиме ? Да није ХААРП можда мало више `загрејао` Аљаску, па су хладне ваздушне масе само `слизнуле` преко ње ?
    Узгед, сувље тло је `боље` за јачу сеизмику ( мање су штете од трусова и сл.) ?
    А експеримент са `латино` национализмом ( након `успеха` током експеримента – рата у БиХ) можда има неке планове у вези `пресељења` тих људи у Калифорнију ? Шта би са америчким Јапанцима након Перл Харбура ?
    У сваком случају експериментисање са људима као са заморцима јесте велика охолост, опасна и по оне који то себи дозвољавају ?
    За такве, као за непријатеље има молитва – да им се `сломе рамена` и да се онемогуће да остваривању безчасних наума … ?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *