Почетна / БРОЈ 361 / Запад и Русија рат до уништења

Запад и Русија рат до уништења

За „Печат“ из Москве Богдан Ђуровић
Пажња Запада, који губи информациони рат, све више је фокусирана на пропагандну сферу како би се учврстила слика крвожедне Русије коју треба изоловати и тући свим средствима

САД и ЕУ најављују проширење ембарга против Русије, тачније увођење још једног, ко зна којег по реду круга санкција. Сада је већ потпуно јасно да су санкције саме по себи сврха, а да су Украјина и сви остали формални разлози тек изговор. Циљ је био и остао: уништење Русије, њене економије и суверенитета, првенствено путем обарања власти Владимира Путина у Кремљу. Русију треба вратити у стање у којем је била док су на власти били Борис Јељцин и Михаил Горбачов, када је све пропадало до темеља и када су западним „пријатељима“ била отворена сва врата. И када су страни саветници попуњавали сваки кутак извршне и законодавне власти – формално у улози „саветника“, а реално у својству налогодаваца и заступника евроатлантских босова.

ПУСТИ СНОВИ АМЕРИКАНАЦА Међутим, политика санкција до сада није дала плода. Напротив, како се умножавају покушаји кажњавања Русије, тако она пружа све већи отпор. На пример, за само годину дана направљен је озбиљан помак у индустријском сектору, посебно у оним областима где је Москва до сада зависила од увоза. Русија има велику залиху стабилности и она ће наставити да спроводи своју досадашњу политику, ма шта Запад предузимао. Сада су сва средства отворена и доступна, јер је Кремљ рашчистио са некадашњом праксом додворавања „западним пријатељима“. Који су то само док им се беспоговорно испуњавају све жеље, након чега се претварају у сушту супротност.

Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању .
Пријава за претплатнике или Претплата за нове кориснике

 

Један коментар

  1. Gospodar Zarin

    Go Home Yankee Zulu !!!

    Thumb up 0 Thumb down 0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *