Почетна / БРОЈ 359 / Забран из којега се не излази жив

Забран из којега се не излази жив

Пише Мара Кнежевић Керн
Финска лекарка која је упозоравала на опасност од експеримената са психотронским оружјем ради контроле ума умрла је под мистериозним околностима. Да ли је истина ућуткана?

Изненадна насилна смрт финске лекарке, др Рауни Лене Луканен Килде, скренула је пажњу медија на дуго прећуткивану тему: експерименте са психотронским оружјем. Др Килде је била један од организатора прве европске Конференције против тајног узнемиравања, одржане 20. новембра 2014. у Бриселу. Конференцију су организовали EUCACH (Европска коалиција против тајног узнемиравања) и STOPEG Foundation (СТОП електронском оружју и бандитском ухођењу). Учесници Конференције су се фокусирали на глобалну контролу ума, организовано ухођење и електронско узнемиравање, на скаларне таласе коришћене за контролу ума – уз гесло „Човек је ум, а не тело“.

У којој мери су теме погодиле мету, говори информација да је др Килде преминула 9. фебруара 2015. под крајње сумњивим околностима, а овај фатални психотронски напад био је један у низу напада на њен живот, укључујући покушај тровања. Ова научница се годинама бавила изучавањем „мистериозних“ феномена на које су се жалили ментално здрави људи, као што су непознати гласови, главобоље, малаксалост… Лекари необучени да препознају последице психотронског насиља овим људима су давали седативе или их упућивали на психијатријска одељења, где се експеримент неометано настављао.

ЗЛОЧИН ПРОТИВ ХУМАНОСТИ Спрега медицинског особља и „Великог брата“ није тајна и представља највећу мрљу на угледу оних од којих с правом очекујемо заштиту. Откривање механизама ове спреге, као и указивање на кључну улогу „надзорника“ над психијатријским одељењима др Килде је платила главом. Предубоко је загазила у забран из којег се жив не излази.

Верујући да човек мора да се бори без страха од последица, она је обилазила континенте делећи своја сазнања са људима спремним да прихвате истину како би једног дана нешто предузели зарад сопствене заштите и заштите свог потомства – као што знамо, чиповање новорођенчади је већ почело. За сада, „добровољно“.

Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању .
Пријава за претплатнике или Претплата за нове кориснике

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *