Почетна / БРОЈ 360 / Содомизација у име глобализације

Содомизација у име глобализације

Пише Владимир Димитријевић

Ових дана у школе широм Србије стиже допис организације „Лабрис“ са позивом на учешће у тренингу Истополна оријентација у наставном и саветодавном раду. Да ли Министарство просвете, којем је 40 хиљада наставника у штрајку, одобрава овакве активности?

Ово је белешка о рак-рани савременог човечанства: о наметању политичког хомосексуализма као мере и провере „демократије&људских права“. Чим је један од врховника Империјe, Џозеф Бајден, 2014. године изјавио да се Америке не тиче какве су традиције разних народа и држава  кад су права „ЛГБТ популације“ у питању и да ће Империја учинити све да те „вредности“ наметне свима, било је јасно: треба се подићи у одбрану истине, здравог разума, љубави, што се једном речју каже − Породице.

УЧЕСТВУЈТЕ У ТРЕНИНГУ Ових дана у школе широм Србије стиже допис политичких лезбејки из организације „Лабрис“, у коjем стоји: „Поштовани/а, Позивамо Вас да учествујете на тренингу Истополна оријентација у наставном и саветодавном раду који ће се одржати 21. и 22. марта 2015. године у Београду − Хотел ‚Парк‘. Тренинг је пре свега намењен наставницама/наставницима и стручним сарадницама/сарадницима који су запослени у средњим школама. Учешће на тренингу је бесплатно, трошкови пута, смештаја и хране су покривени. Пријаву за тренинг и више информација можете наћи у прилогу мејлa.“

Нико не одговара на питање да ли овакву врсту комуникације „активистица – лабрисовки“ са средњим школама у нас одобрава Министарство просвете, којем је 40 хиљада наставника у штрајку и нема пара за плате просветара. Јер, оне не могу позивати просветне раднике на активности које, у свом образовном систему, држава не одобрава.

А одобрава их. Недавно је угледни српски интелектуалац, др Андреј Фајгељ из Новог Сада, упозорио јавност на оно што се десило његовом детету, осмогодишњаку кога су у школи учили да „љуби другаре“: „Сазнали смо сасвим случајно, тако што је дете кроз стидљиви кикот пријавило: ‚Данас смо радили сексија.‘ Када се клупко размотало, сви смо били подједнако запрепашћени: родитељи, учитељице и директор школе. Лекције нису биле део редовне наставе, већ програма Промоција хуманих вредности који спроводи Црвени крст Србије уз подршку Министарства здравља, а са циљем смањења вршњачког насиља. Уместо доброчинства, вредности по којој га сви познајемо, Црвени крст је изабрао да промовише ‚интеркултуролошке вредности‘. Ако није довољно јасно, то су толеранција, поштовање различитости, родна равноправност, дечја права. И даље није јасно? Ево овако: кад ваши синови љубе другаре, то је ‚толеранција‘, кад глуме девојчице, то је ‚родна равноправност‘, кад се уче хомосексуализму, то су ‚дечја права‘.“

Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању .
Пријава за претплатнике или Претплата за нове кориснике

 

Један коментар

  1. због мами-очи `магли`, овакве вести остају, на – маргини ? Жалосно, како је народом лако маинипулисати, и раслабити га тако, да допусти да му `увале` – проклетсво, за његово пропадање ?
    А сав тај „покрет“ – ЛГБТ, „људских права итд.“ заправо јесте – лажна левица, пошто САД – немају праву левицу ? ( в. ком. код текста Д- Фузара) ? У земљама као што је Србија, овакав `покрет` заправо јесте вид – фашизма ( Пакстон каже, да је фашизам комплексан феномен и не може да се дефинише, пуко, тек по идеологији и далеко је од кохерентности докрине комунизма и социјализма ?!). Јес` да сви НВО `цивилисти` и активисти – олако лепе `старе` етикете својим опонентима (који бивају – цензурисани ?!) – „клеро-фашисти“ и сл., али, ова тобожња „људско-правашка левица“ ( `идеалисти`, са солидмим материјалним `ухљебљењем` ?!) чини срж прикривеног, глобалног фашизма ?!
    ….
    Старо-заветни пророци, који су итекако `грмели` против искварености – корумпираности тадашњих `елита` , против израбљивања народа и сиротиње, парадоксално, – испадају већи `левичари` од ових `лажњака` и њиховог – `покрета` ?!

    Thumb up 0 Thumb down 0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *