Почетна / БРОЈ 356 / Зло завлада целом Васељеном

Зло завлада целом Васељеном

Драгомир Антонић 

Преговори око Украјине одржавају се у Минску – како  се десило да у Белорусију иду и разговарају са председником они који су га до пре годину дана називали тиранином и диктатором

На све стране але арлаучу. Зло спремају. Из свег гласа наричу да Србима и Србији спаса нема ако се са НАТО зликовцима, убицама српске деце и жена не удруже, односно, како они воле да кажу – придруже. Саветовања усред Београда организују.

НИТ ЈЕ ШАЛА НИТ ЈЕ МАЛО ПАРА Власт после Другог светског рата качила је звучнике по бандерама у градовима Србије да би народ чуо њен глас, који је поручивао да са њеног пута нема скретања. Наследници неосуђеног ратног злочинца Броза поручују са огромних светлећих паноа да никад – сем ако неко понуди више – неће са евроунијатског и НАТО пута  скренути. Гомиле пара које су добили морају да потроше, нешто и за себе да зараде. Није шала нит су новци мали. Фондација браће Рокфелер саветовања финансира. Коначно је и нека инвестиција стигла у Србију. Данас ће се лепо друштво у Београду окупити. У марту такође. Затим се сви, а и многи други, селе у Загреб где ће одмах по Ђурђевдану доказивати српску кривицу за све могуће ратове на земаљској кугли, а НАТО малоумнике прогласити јединим чуварoм светског мира.

Колики су западни експерти лицемери, показује једна проста чињеница. Белорусији су увели санкције, њеном председнику забранили да путује, Србију и њеног председника хтели да разапну кад је председник Александар Лукашенко дошао у званичну посету држави Србији. У разапињању су се посебно истицале исте сподобе које данас држе саветовања да је НАТО љубичица бела коју воли невладина фела. Може да буде и плава јер се НАТО бори за лоповска права. Али само кад су њихови лопови у питању. За остале други закон важи.

Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању .
Пријава за претплатнике или Претплата за нове кориснике

 

3 коментара

 1. postovani gospodine antonicu postavio bih Vam jedno pitanje, Vamakao umnom coveku. zasto mi i u ime cega drzimo tog ratnog zlocinca jozefa broza tita.kakva je pozadina toga, cak se i njegov unuk neki joska zakoga ne znam sta radi u srbiji zgrazavao nad opelom gospodje/drugaice/ koji je obavio Njegovo Preosvestenstvo Mitropolit gospodin Amfilohije. mislim da dok doticnog ne sahranimo na jednom od beogradskih grobalja kao obicnog smrtnika, za nas srbe nema novog pocetka, naravno i njegove/dugarice jovanke/ i prekinemo taj zlikovacki kult. hvala naodgovoru g.Antonicu.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • На власти су његови наследници.примају новце да разграђују Србију и понижавају Србе. Све је веома слично.Данас је у моди држе НАТО ми ти се кунемо, да са твога пута не скреном. А докле ће да траје? Неће дуго.Верујте у себе и не предајте се.

   Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Некако се заборавља, да је предходница овог православног сукоба у Украјини, унијаћење и прозелтизам православаца Украјинаца, и добили смо да они више мрзе Русе него немце.

  Код Срба је актуелан сличан сценарио.Погледајте текст Весне Кнежевић РТС, о манастиру Бањска, и приредби у Бечу.Које ружне фразе, речи, оптужбе…

  http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/2/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82/1830881/%22%D0%91%D0%B0%D1%9A%D1%81%D0%BA%D0%BE+%D0%B7%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BE%22+%D0%BD%D0%B0+%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B0+%D0%B5%D0%BA%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B5.html

  Thumb up 0 Thumb down 0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *