Почетна / БРОЈ 357 / Саша Јанковић опет језди кроз ваше снове

Саша Јанковић опет језди кроз ваше снове

Пише Владимир Димитријевић

Закон о родној равноправности, који предлаже заштитник грађана Саша Јанковић, представља корак даље у разградњи породице у Србији и поред осталог, предвиђа могућност да се хомосексуалцима дозволи усвајање деце

У свом огледу „Турски порок“, Џонатан Дрејк пише о томе да су за време окупације Балкана Грци, Бугари и Срби могли, први пут у својој „заосталој“ хришћанској историји, да се суоче са авангардизмом „нестандардне“ сексуалне оријентације. Наиме, Турци, стари хедонисти, уживали су у коришћењу дечака поробљене раје за своја „нестандардна“ задовољства. Тако је Мехмед Други, под зидинама Цариграда, војницима описивао не само количину плена за пљачку него и лепе дечаке којих има доста за све. Сам Мехмед је за себе одабрао двеста дечака од осам до шеснаест година који су били његов мушки харем. Каснији „данак у крви“ није имао за циљ само јањичаре. Бајрон, који се придружио грчким устаницима, сведочио је о Алипаши Јањинском, који је имао дечји харем и да би изворе свог задовољства држао „покорним, бледим и лепим“, деци је редовно пуштао крв. У турским школама за припрему дечака за хареме постојале су специјалне клупе за проширивање ануса да би се задовољили будући господари. Дакле, што се тиче ЛГБТ техника, Турци беху претече савремених тенденција на Балкану.
ЕУ моћник и људскоправашки делатник, Заштитник Велики и Силни, Саша Јанковић, опет је решио да усрећи Србију, овог пута предлажући нови закон о родној равноправности. У сарадњи са Бојаном Пајтићем, у чијем покрајинском парламенту је провукао расправу о том закону, одлучио је да хомосексуалцима, трансвеститима и сличним „нестандардно оријентисаним“ ЕУ пожељним ликовима омогући усвајање деце. Војводина је изабрана као ЕУ авангарда; тамо су већ наметали предмет и уџбеник „Здравствено васпитање о репродуктивном здрављу“, чији је циљ био ширење идеологије „политичког хомосексуализма“ (израз Наталије Нарочницке) и разбијање институције породице.

Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању .
Пријава за претплатнике или Претплата за нове кориснике

3 коментара

 1. Još se živo sjećam reakcije i izjave kojom odobrava postupak US vlasti pri zločinačkom oduzimanju djece našoj porodici u Americi!!Tada se jasno vidjelo ko je,šta je i za čiji interes radi lažni začtitnik građana!!Naivno sam vjerovao da će sa smjenom vlasti prvi letjeti sa položaja Vukčević i Saša Janković,ali nije tako!!Ta destrukcija se samo produbljava!!Gore objavljenom tekstu fali jedan vrlo važan dio koji je danas vrlo aktuelan.Naime,radi se o vjekovnoj patnji našeg naroda na KiM,tragično opisanoj u knjizi:Život Srba na Kosovu od 1812-1912.godine(Popović).!!Tu sam prvi puta pročitao da je u vrijeme tursko-šiptarskog zuluma bilo teže sačuvati MUŠKU nego žensku djecu!!Bila je masovna pojava da se ima AŠIK!!,naravno nisu birana sredstva a kadije nisu sudile te monstruozne zločine,već su ih podsticale!!Zar je moguće da zaštitnik građana to ne zna pa se nakon toliko godina zalaže za „eropske vrijednosti“ od kojih sa svakom normalnom Srbinu diže kosa na glavi!!Pozivam Šotru ili mlađeg režisera da napravi filmsku priču o tragičnoj ljubavi i sudbini dvoje mladih na Kosovu(Iliji I Ilinki),detaljno opisanoj u navedenoj knjizi!!To je najtužnija i najtragičnija ljubavna priča opisana u našoj literaturi,pored ARLETE iz Srpske trilogije!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. – овај `наш` (ал` – њихов, туђ) – „лидер – у тову“, јесте најновији (кризни) `модел` – „узгајајмо своје субаше и зулумћаре“ ?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Име нећу да кажем

  Није он никакав „Велики“, „Силни“, „Моћни“ … Он је само један од неколико стотина вуцибатина, крвопија и бараба које пију крв овом народу и живе од народне муке и зноја, не радећи ништа друго осим тражења начина како да свом народу сломе кичму и врат. Великодушно подржани од свемоћног „филозофа“ који хоће да нам промени свест и претвори нас у стоку.

  Thumb up 0 Thumb down 0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *