Почетна / БРОЈ 356 / Кастрирани верници новог поретка

Кастрирани верници новог поретка

Какве су последице инсистирања на укидању полова и шта се заправо крије иза ових настојања?

Неконтролисана „хармонизација“ српских закона са законима Уније обухвата и „хармонизацију“ сексуалних навика, склоности и традиционалних породичних вредности. У акцију ће бити укључена армија обучених васпитача, наставника, социолога и правника задужених за легализацију против природних модела понашања. Ускоро бисмо могли да се суочимо са „норвешким пролећем“, оличеним у „Норвешком џендер плану“ (план за укидање полова) безрезервно прихваћеном у целој Унији. И шире.

ВЕСЕЛИ ЛОБИ Инсистирање на укидању полова покренуло је норвешког социолога Харалда Еју да сними документарни филм „Џендер парадокс“, којим је, на духовит начин, разбио хит-теорију о непостојању биолошке разлике између мушкарца и жене. Развијан под заставом „веселог лобија“, овај политички пројекат је коначно добио ударац, с обзиром на то да је у Норвешкој, која је 2008. проглашена за земљу са највећом једнакошћу полова, биолошка неједнакост све видљивија.
Обилазећи компаније, болнице, школе, вртиће, Еја је показао да, упркос агресивном менталном насиљу, Норвежани и даље показују биолошку виталност: интересовање жена за „мушке“ послове занемарљиво је, док техничке науке у овој напредној земљи привлаче много мањи број жена него што је то случај у заосталим афричким земљама.
Овај феномен збуњује џендер активисте, суочене са „норвешким џендер парадоксом“ у тренутку кад су декретима укинули биологију. Нико од њих није у стању да осмисли сувисли одговор на најједноставније питање: због чега међу медицинским сестрама има 90 одсто жена, а међу грађевинским радницима 90 одсто мушкараца (укључујући инжењерски кадар)?
Парадокс потврђује и центар за прикупљање података о афинитетима жена и мушкараца широм света. На основу 200.000 одговора из 53 земље, могло се закључити да су интересовања жена иста, без обзира на културни миље. Исти случај је са мушкарцима, што је истраживаче присилило на невољно признање да „иза тога ипак стоји биологија“.

Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању .
Пријава за претплатнике или Претплата за нове кориснике

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *