Почетна / БРОЈ 357 / Фамина палата и њени станари

Фамина палата и њени станари

Драгомир Антонић 

Ко и зашто ствара фаму око начелника Генералштаба Љубише Диковића?

Кренуло кусо и репато на све што је српско. Сад је на удару војска државе Србије. Напада се начелник Генералштаба Љубиша Диковић. Ствара се фама да је јединица којом је он командовао чинила злочине бранећи  отаџбину на Косову и Метохији од злочиначког напада НАТО кољача.

РАДЊА СА ПРОДУЖЕНИМ ДЕЈСТВОМ Убице из НАТО авиона су засипале земљу Србију, народ, жене, децу, бебе, старце, болесне касетним бомбама, радиоактивним отровима и ко зна чиме све. Ником ништа. Нико да их позове на одговорност. Да их упита зашто су отрове бацали по Приштини, Призрену, Гњилану, Куршумлији, Врању, Алексинцу, Нишу, Јагодини, Чачку, Ужицу, Ваљеву, Београду, Панчеву, Новом Саду. Не, питања се не смеју постављати зарад „политичке коректности“ и евроунијаћења. Не би било лепо питати наредбодавце и њихове домаће послушнике, што су вршили не ратни злочин већ геноцид над једним народом. Кад једну земљу и њен народ засипате отровима и касетним бомбама, то је геноцидна радња. Радња са продуженим дејством. Радиоактивним средствима затрована је вода и гора, њиве и поља, животиње и људи. Сваки дан се рађају деца, наша деца, деца у Србији, са канцером или другим аномалијама, проузрокованим отровима НАТО монструма. Исто су радили у Републици Српској 1995. или раније у Републици Српској Крајини кад су НАТО авиони убијали пилоте који су покушали да узлете недораслим „галебовима“.

Уместо да им се суди или бар да се јавно жигошу, они организују преко својих плаћеника по Београду конференције за промоцију НАТО ништака. Једна је одржана у петак 13. фебруара.

Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању .
Пријава за претплатнике или Претплата за нове кориснике

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *