Дмитриј СЕДОВ: Зауставити Кончиту

Разговор на травњаку Виндзорског дворца:

–       Сер Дејвид, поново је изнад нас прелетео руски теретни авион. Куда то они шаљу своју робу?

–       На Балкан сер Арчибалд, на Балкан. Колико знам то иде за Српску Крајину. Руси шаљу помоћ жртвама поплаве.

–       Вероватно су они тамо у Москви сасвим пошашавили. Јер је потпуно јасно да они од тога неће имати никакве користи.

–       Да, то је заостао народ. Они још увек верују у свог Исуса и његове благород-глупости попут “руке која даје” или “свакоме ће се дати по гресима његовим”. Где би ми и Ви сад били, када би поштовали те идиотске фазоне?!.

–       Тако је господине Арчибалд, хришћански митови су многим народима нанели велике губитке. А Руси ни дан данас не умеју да живе савремено. Замислите, ја сам недавно читао у новинама да геј-парада у Москви није популарна. Цео свет се њима одушевљава, а Московљани су спремни да разбију њушке најбољим представницима ЛГБТ популације. Дивљи људи господине!

–       Да, то су варавари, као што је говорио незаборавни Винстон Черчил. Срећом, наша ситуација је много боља. Само што сам прегледао статистичке податке МУП-а и искрено сам се обрадовао. Замислите, практично сви свештеници у британским парохијама су педери, са изузетком неколицине лудака, а у омладинским капелама цвета педофилија. Уверен сам да смо ми по том питању испред целог света.

–       Наравно, то је сјајно. Прогрес се не сме заустављати. Ја мислим да победницу “Евровизије” Кончиту Вурст треба кандидовати за Нобелову награду у области уметности.

–       Зашто њу? Ваљда њега?

–       Која је разлика сер Дејвид, важно је да је Кончита учинила више него сви наши попови-педери заједно. Јер те будале које ће она направити “својима”, биће много једноставније варати и пљачкати.

–       Узгред, неки свештеници су то брзо схватили. Да ли сте прочитали да је Српска Црква устала против Кончите Вурст? То није шала.

–       Они сувише много читају, ти српски свештеници. Очигледно су они схватили да када би Руси постали поклоници Кончите Вурст, они би престали помагати Србији.

–       Појасните мало ту блиставу мисао.

–       То је једноставно. Помоћ ближњему увек се градила на хришћанским митовима. А Кончита руши те митове. Она је гласник наше моћи која не прихвата хришћанство. Значи, тамо где и она успостави своју власт, све се мења у страну бољу за нас. Човек не помаже човеку, народ не  помаже народу, и ми можемо скупљати нашу летину.

–       Ви сматрате да је улога Кончите Вурст толико значајна?

–       Тако мисле српски попови. А они су толико много сметали нашој политици. То су веома штетни људи сер Арчибалд. Добро је бар да српска омладина схвата наше вредности и надам се да их неће слушати.

–        А да можда организујемо турнеју Кончите Вурст по Србији? Вероватно би то било корисно за нашу ствар.

–       Сачекајмо да Срби са Русима закрпе своје рупе од поплава, а онда ћемо послати Кончиту. И њено крстарење ћемо некако благодарно назвати, на пример “Песме транвестита као помоћ жртвама од поплава”.

–       А да Срби не дигну руку на нашу победницу? Јер они су попут Руса, дивљи народ.

–       Па нисмо их ваљда толико година узалуд пелцовали цивилизацијским навикама. Мислим да они неће подићи руку. То могу подићи само у Москви. Узалуд је она изјавила Путину: “Нас нећете зауставити”. Плашим се, Путин ће је зауставити.

“Фонд стратешке културе” (srb.fondsk.ru)

2 коментара

  1. Cista petica za ovu pricu! Zaista smo dva potpuno razlicita sveta.

  2. U ovoj šaradi razgovora sve je rečeno.Tačnije ne može biti.Tako Ruse i nas vide visoko civilizacijski razvijeni zapad.Kolonijalna Engleska,mračne kraljevske prošlosti,veštičarenja i Đžeka Trboseka.Neka njima njihova Končita uvećava naciju,nama ne treba.Mi smo daleko iznad njih u svemu.Ko to propagira kod nas nije zdrave pameti.Neka žive kako hoće,bez javnog nametanja.Rusi imaju svoje velikane,mi,svoje,kakvih nema u svetu.Izopačenosti nam nisu potrebne.Sve čestitke za članak.Ako je neko lud,ne budi mu drug.Poz.uredništvu i autoru priče o “vrloj”Končiti.Luna.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *