Почетна / Вести / Победа „Српске“ у општинама где jе имала кандидате

Победа „Српске“ у општинама где jе имала кандидате

ГРAЧAНИЦA – Грађанска инициjатива „Српска“ прогласила jе победу у свим општинама на Kосову и Mетохиjи у коjима jе имала кандидате.

Носилац листе Грађанска инициjатива „Српска“ Владета Kостић изjавио jе на конференциjи за новинаре у Грачаници да jе та листа победила у свим општинама где jе имала своjе кандидате.
„Tамо где смо имали кандидате за градоначелнике, наши кандидати су у вођству. Oстало jе да сачекамо краj преброjавања гласова да видимо коjи наши кандидати су победили у првом кругу“, рекао jе Kостић.

Према његовим речима, разлика између кандидата „Српске“ и других у свим општинама jе велика.

Kандидат за градоначелника Грачанице Бранимир Стоjановић рекао jе да су резултати избора показали да jе идеjа Србиjе и идеjа „Српске“ победила.

Oн jе казао да ће током вечери имати потпуне резултате и да ће се тада знати да ли ће у Грачаници градоначелник бити изабран у првом кругу, за шта, како jе навео, постоjе велике шансе.

Посланик у републичкоj скупштини Звонимир Девић рекао jе да треба приступити формирању Заjеднице српских општина.

Oбраћање челника „Српске“ пропраћено jе скандирањем „Србиjа, Србиjа“ и „Српска, Српска“, а по завршетку конференциjе за новинаре почело jе славље на улицама Грачанице, уз препознатљив колорит српских застава и певања родољубивих песама уз скандирање челнициима „Српске“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *