ПОДНЕТА ЈЕ ТУЖБА ИНТЕРНОМ СУДУ ОЕБС-А У ЖЕНЕВИ

Поднета је тужба интерном суду ОЕБС-а у Женеви (OSCE – Court of Conciliation and Arbitration Geneva Switzerland) од Скупштине АП КиМ и седам невладиних организација (НВО) Републике Србије. Разлог обраћања ОЕБС-у у Женеви (OSCE – Court of Conciliation and Arbitration Geneva Switzerland) је злоупотреба заштићене банке ID – (лични идентитет) података.

Имена и презимена, IDP евиденције (интерно расељених – ИРЛ) чине банку ID података Комесаријата за избеглице и миграције Републике Србије – чувају се у складу са принципима о заштити банке ID података УНХЦР. Давањем ID података трећим лицима угрожава се безбедност и интегритет IDP из заштићене банке ID података.

У изборном процесу непризнате државе „Република Косова“, њихов „ЦИК“ (име централне изборне комисије самопрозване „Република Косова“) у сарадњи са Владом Републике Србије, злоупотребљава међународне релевантне организације одговорне за мир и безбедност у свету – кроз мировне преговоре и бриселске мировне преговоре.

Локална администрација Комесаријата за Избеглице и Миграције доприноси са Владом Србије и медијатором мировних преговора бриселског мировног преговарача (Кетрин Ештон), силовање државног идентитета и људских права у свакодневној пракси Републике Србије, манипулацијом ID података.

Жртве постају поново жртве у геноцидном постратном мировном процесу кроз дугогодишње силовање и ревизију ID – државности. Због директне моћи политичке кампање учесници мировних преговора уз помоћ канцаларије у Бриселу, сведоци смо директног минирања поверења и дугогодишњег међународног кредибилитета организација одговорних за мир и безбедност у свету  (OSCE, OHCHR, UN Security Council, UNHCR).

Основе постојања и разлог међународних конвенција о безбедности и миру у свету, на овај начин актуелни међународни политички мировни процес за Републику Србију – КиМ у срцу ратних сукоба кроз кампању силујуе постратни Мир и силује међународни обавезујући протокол о миру и безбедности: конвенције о стеченим људским правима државног идентитета (ID)(ИРЛ), самовољним брисањем и ревизијом пркомерне политичке моћи. Сведоци смо принуде у вршењу административног геноцида над ИРЛ што потврђује наш разлог алармирања релевантних међународних организација да примирено жариште не може очекивати реални мир, ако жртве постају поново жртве. Свако одобравање агресије на жртве у свим облицима је резултат геноцида. Двадесетпрви век и Европски Континент  има велики интерес да спречи чак и јавну сумњу на геноцид да би сачувао мир и безбедност у Европи. Из тога је проистекла наша тужба ОЕПС-у са релевантним доказима.

Секретар привремене Скупштине АП КиМ

Љиљана Љумовић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *