Проф. др Миодраг Вуковић: Добродошли у  Врли Нови Свет 

Разговарала Биљана Ђоровић

„Испирање мозга, односно манипулација свешћу је једна од премиса новог светског поретка, а сврха тог поступања је навођење да поверујемо да је не-стварност стварна. Верујем да ће две главне гране медицине будућности бити психијатрија, која ће одређивати ко је ‚поремећен‘ и хирургија која ће уграђивати све што психијатрија налаже у циљу отклањања ‚поремећаја‘ и ‚побољшања‘ врсте“ 

Планови и методологија Новог светског поретка срачуната на уништење људске врсте показали су своје право лице и на недавно одржаној међународној конфернцији у београдском хотелу „Парк“ под називом „Побољшање: когнитивно, морално и побољшање расположења“ (Enhancment: cognitive, moral and mood), на којој су најпознатији светски ауторитети у области „биоетике“, водеће „етичке“ дисциплине Новог светског поретка, изнели своје елаборације о неопходном поправљању људске когниције и морала – фармаколошким средствима. Неопходно интелектуално и морално побољшање је и по речима професора Џона Хериса са Универзитета у Манчестеру неопходно. Хоће ли та промена неминовно водити нашем нестанку? Или професоровим речима: „Допустите да објасним. Мислим да људи неће бити зато што ће људи наставити да еволуирају и како се догађа у еволуцији, да би опстали, људи ће морати да се мењају. А та промена ће нас вероватно учинити једном битно другачијом врстом. То је неминовно. Међутим, да би ми, односно та врста опстала, она мора постати више интелигентна, отпорнија и здравија.“

Добродошли у „Врли Нови Свет“ чија реализација почива на основама које су плански поставили инаугуратори антиутопијске пројекције Новог светског поретка – Џорџ Орвел и Олдос Хаксли.

О процесу преображаја живота на планети и методама контроле ума и манипулације свести, које чине могућим реализацију ове свеобухватне операције, разговарамо са професором Миодрагом Вуковићем, аутором бројних студија о људској свести, манипулацијама и методама деловања на свест. Проф. Вуковић рођен је у Пљевљима (Црна Гора). Завршио је филозофију, а упоредо је студирао и клиничку психологију на Филозофском факултету у Београду. На истом факултету магистрирао је на интердисциплинарном смеру из антропологије, на којем је и докторирао са тезом ,,Измењена стања свести у религији“. Бави се компаративном религијом и митологијом и манипулацијом свешћу.

Када говоримо о конроли ума прва асоцијација је пројекат отворене контроле ума спонзорисан од стране ЦИА-е MkUltra, који је израстао из ранијег тајног програма, познатог као Bluebird. Идеје о контроли ума и манипулацији свешћу у основи су амбиције моћи да контролише, потчини и трансформише човека и природу у складу са својим плановима.

Од када постоји цивилизација у овом облику од тада се врши манипулација са људском свешћу. Посебно је појачана последњих 300-400 година, да би силовито кренула од Француске буржоаске револуције 1789. године. Прекретница је био прелазак из 19. у 20. век. Моћни центри утицаја, а то су тајна друштва, креирали су и омогућили реализацију две најзлокобније идеологије: фашизам и комунизам, и међусобно их сударили. Први светски рат је представљао генералну пробу: позорницу за тестирање светских ратова. Нажалост, овај рат је прогутао 12-15 милиона људи (што непосредно, што од последица рата). Србија је била земља која је платила највећу цену. Претходна два Балканска рата су исцрпела Србију, а губитак биолошке масе од 1/3 становништва био је катастрофалан, без обзира на победничку страну у поретку држава после рата. Но, Други светски рат је оставио још страшније последице на становништво Србије и те последице нису до данас анализиране.

Центри моћи (тајна друштва) донели су одлуку да би рат требало наставити. Али због страхоте атомских бомби из Хирошиме и Нагасакија требало је променити технологију ратовања, тако да су у центру интересовања дошли мали, локални ратови, ограничени по територији војевања, употреби силе, броју жртава…

У овим ограниченим ратовима, међутим, погинуло је више људи него у Другом светском рату (55-60 милиона). А укупан број оружаних сукоба је прешао цифру од око 170 ратова у периоду од 1945. до 2013. године. Када се урачуна и број жртава у СССР (стаљинистичке чистке) који се креће према проценама од 19 до 60 милиона људи, сасвим се слободно може рећи да је 20. век био један од најкрвавијих у људској историји.

Нема апсолутно тачних података, али процене говоре да је у 20. веку, што непосредним сукобима на бојиштима, што смрћу цивила ван непосредног бојишта страдало између 100-150 милиона људи.

Већ на почетку 20. века почело је велико истраживање и практиковање контроле ума и то на два начина: надзором, који се касније усавршио појавом електричне струје и хемијским путем (путем халуциногених биљака). Такође ту су коришћене и различите хемијске, природне и вештачке супстанце.

[restrictedarea]

Негативне утопије Џорџа Орвела и Олдоса Хакслија представљају образац по којем се реализује моделовање популације за Нови светски поредак.

Џорџ Орвел је у своме делу под називом ,,1984“, написаном 1948. године, описао мрачну будућност друштва надзираног са безброј камера, које ће нас гледати из свакога угла наше свакодневне стварности. Све ће то надгледати ,,Велики брат“, као метафора за невидљиву свемогућу силу која надзире сваки наш покрет, која нам наређује (даје упутства), која нас кажњава и пред којом се исповедамо. Ми ћемо заволети такав начин живота, без обзира на то што је он у суштини тамница. Живећемо као у кавезу. Али тај кавез, та робија ће нам толико ,,пријати“, да ми нећемо моћи без ње. Другим речима ми ћемо бити ментално програмирани, да ће нама та робија изгледати пријатно, божанствено место, место спокоја и неке лажне хармоније.

У том погледу већ четири-пет последњих деценија 20. века, нарочито у центрима глобализма, као што су САД, вршени су експерименти са програмирањем. Највећи број ових експеримената односи се на уградњу чипова, електрода, импланата и других супстанци о којима се скоро ништа не зна. Све то спада у домен употребе прљавих технологија, а реализује се у оквиру сектора обавештајних служби (свих профила).

Тачно је: Blue print или основ пројекције друштва будућности које ми данас живимо дали су Џорџ Орвел и Олдос Хаксли. У друштву,,Великог брата“ не важе никаква правила, морал, традиција итд. То се нарочито види у Орвеловом делу под називом ,,Животињска фарма“, где је људско достојанство и сва наша цивилизација пала на дно. Наши поносни цивилизацијски домети су у ,,Фарми“ дошли до нивоа побуне животиња против људи, где животиње почињу да се стиде људи. У њима је сачуван морал (,,стид“), а код људи је испражњен.

Сада смо у прилици да видимо како то изгледа. У тзв. ријалити шоуима спроводи се континуирана манипулација свешћу срачуната на то да широке масе светске популације прихвате управо такав модел понашања. У Орвеловој филозофији је уведен и термин ,,новоговор“ који прати све ове манипулације са друштвеним збивањима. Саме флоскуле говора (новоговор) служе као димне завесе за закулисане радње будућих догађаја, а употребљене су у сврху преваре, заблуде, ,,замајавања“, и стварања лажне слике о догађајима.

Други велики мислилац 20. века, Олдос Хаксли, у своме делу ,,Врли нови свет“ ишао је другим путем. Хаксли се залаже за генетичко програмирање људи и вештачке хемијске рајеве који се постижу употребом халуциногена. Хаксли реактуализује древни индијски појам ,,сома“, мистериозну супстанцу (још увек загонетну и несазнату) која је служила боговима као чаробни напитак, који их је доводио (и богове, и свештенике, и људе) у стање транса, па и екстазе.

Требало би направити вештачке ,,соме“ које ће људе усрећити. Људи ће живети срећно, умртвљени у полусну, без великих жеља. Други ће њима управљати, моделовати их, контролисати и надзирати.

Ова идеја је веома актуелна у савременом свету. Експанзија интересовања за дроге је кренула после Другог светског рата, а разлози се могу видети као војни и полицијски, 95 одсто свих секти у свету измислиле су обавештајне службе. Експериментисало се и даље се експериментише са тзв. проширењем и ,,сужењем“ свести. На тај начин убацују се садржаји који су ,,пожељни“ (жеље, мисли, лажна меморија, наређења за убиства итд).

Да Србија не заостаје у електронској манипулацији, довољно је видети наше телевизијске програме. А Интернет се не може контролисати. Он се готово по правилу користи од стране најпродуктивнијих генерација (млади и средње доба), на нивоу искључиво негативних садржаја. И по броју људи који конзумирају дрогу „држимо корак“ са светом.

Центар за биоетичке студије (Институт за филозофију и друштвену теорију, Универзитет у Београду) и Оксфордски центар за неуроетику (Универзитет у Оксфорду) организовали су у хотелу „Парк“ у Београду, од 14. до 16. маја 2013. године међународну научну конференцију „Побољшање: когнитивно, морално и побољшање расположења“. Скуп је био посвећен истраживању различитих тема у вези са дебатом о побољшању (човека) са посебним нагласком на моралном побољшању. Да ли ову конференцију можемо видети као део реализације програма који је изложио Олдос Хаксли у „Врлом новом свету“?

У питању је веома интересантна међународна конференција која је имала за циљ, како стоји у обавештењу за медије: ,,… да обезбеди форум за стручну расправу о темама које су од прворазредног међународног значаја из области биоетике са посебним освртом на етичку оправданост употребе лекова за побољшање сазнајне и моралне функције“.

Наравно: у питању је орвеловски новоговор иза којег се заправо разматра масовна примена биомедицинских-фармаколошких-хемијских супстанци (халуциногена – природних или синтетичких) како би се човек „поправио“ у когнитивном и моралном смислу. Наводно Конференција је требало да суочи две главне супротстављене школе из те области. Једну представља Џон Херис са Универзитета у Манчестеру, а другу Џулијан Савулеску са „Оксфорд“ универзитета. Арбитар у њиховој дебати био је Питер Сингер са „Принстон“ универзитета (орвеловска номенклатура га је прогласила за највећег живог мислиоца). Алтернативну ,,трећу позицију“ заступао је Војин Ракић и други биоетичари из Центра за биоетичке студије у Београду.

У саопштењу се наглашава да је Конференција од изузетног значаја у светским научним круговима. Заговорници биомедицинског побољшања когниције и морала тврде да је морално оправдано да се она користе у немедицинске сврхе. Главни учесници на конференцији су били: Питер Сингер („Принстон“ универзитет), Џон Харис („Манчестер“), Ингмар Персон („Гетеборг“ и „Оксфорд“ универзитет), Џулијан Савулеску („Оскфорд“ универзитет), Николас Агар („Викторија“ универзитет Велингтон) и др. Наши представници су били: Јован Бабић, Војин Ракић, Веселин Митровић, Александар Фатић, Александар Дамјановић, Небојша Лалић, а учествовало је и неколико професора из Хрватске.

Главне научне „звезде“ ове конференције Ингмар Персон и Џулијан Савулеску тврде да је човечанству потребно побољшање моралног карактера биомедицинским средствима (лековима).

Човечанству је, по њиховом мишљењу потребно побољшање моралног карактера биомедицинским средствима у сврху „смањења могућности самопоништења или блажег облика“ онога што они зову „коначна штета“. Ови научници тврде да когнитивно побољшање повећава способност узроковања „коначне штете“ кроз стварање све моћнијих технологија. Џон Херис, са друге стране сматра да је когнитивно побољшање углавном довољно за морално побољшање људи, док морално побољшање биомедицинским средствима може да угрози њихову слободу.

Очигледно је да се ради о својеврсном „бреинстормингу“ Хакслијевих идеја и стварању што ширег форума за њихово прихватање.

Други, на први поглед безазлен пример много говори онима који разумеју о чему се ради: међу многим блоковима новосаграђених зграда у Београду расте, наводно отровна биљка татула. Али многи не знају да она не само што је отровна него је и јак халуциноген, који се хиљадама година употребљавао и још данас се практикује у шаманизму, у многим тзв. предтехнолошким друштвима. Све ово говори да су идеје Џорџа Орвела и Олдоса Хакслија биле пробни балони за будућност која долази.

Дијагностички приручник за менталне поремећаје Америчке психијатријске асоцијације, који представља глобалистички психијатријски Манифест, допуњен је новим правилима и списком нових менталних поремећаја (DSM-5). Како ви сагледавате улогу ове класификације у агенди Новог светског поретка? Да ли ће ова класификација постати основ за имплементацију не само стратегија „биоетичког“ масовног дрогирања човечанства већ и чиповања?

Подсетимо се шта је по новој класификацији Америчке психијатријске асоцијације убројано у менталне поремећаје: – Orthorexia Nervosa – „психички поремећај“ „заокупљености припремама здраве хране, планирање јеловника, редовна вежба и борба против пестицида, хербицида и конзерванса у тој мери да се особа не осећа добро уколико једе нездраву, калоричну и масну храну“;

– PAB – Passive-aggressive behavior (пасивно-агресивно понашање) – Понашање којим особа на пасиван начин агресивно опструира неки општедруштвени циљ или улогу;

– „Organized Stalking“, односно „организовано ухођење“ – „мисао да вас влада или тајне службе надзиру и прате помоћу технолошких алата“ од сада ће бити повезан с параноидним поремећајем личности (Ф60), упркос чињеницама које је недавно открио Едвард Сноуден у контексту програма „Призм“, које недвосмислено показују да је свеобухватно надзирање и шпијунирање целокупне светске популације увелико у току;

– промене расположења, сметње памћења, поремећај пажње, и радње и активности које произлазе из афинитета, такође представљају разлог смештања у психијатријску установу по ДСМ-5 класификацији.

Једна од основних премиса Новог светског поретка јесте: испирање мозга. Сврха тога је навођење да поверујемо да је не-стварност стварна. У том погледу главне две гране медицине будућности ће бити психијатрија, која ће одређивати ко је „поремећен“ и хирургија која ће уграђивати све што психијатрија налаже у циљу отклањања „поремећаја“ и „побољшања“ врсте. Хирургија ће омогућити реализацију „поправки“ и „преправки“ човековог тела по налогу етичких комитета Новог светског поретка. Погледајте: Буш је у априлу 2002. године покренуо Комисију за ментално здравље која је спровела широку кампању за испитивање „менталног стања“ популације. Само у школском систему те године „испитано“ је 52 милиона ученика и око шест милиона учитеља, професора и других запослених. Испитивања су обухватала и предшколски систем. После „истраживања“ – неподобни су одстрањени. Наравно, све се одвија у савршеној координацији са „Биг фармом“, фармацеутским бизнисом који по профиту надмашује све остале укључујући војноиндустријски комплекс, препоручен увелико од стране биоетичара задужених за рационализацију масовног дрогирања светске популације у циљу „побољшања когнитивних и моралних својстава“.

Класификација поремећаја ће представљати основ и за чиповање. Ставке које су нам презентоване су „транспарентне“. Али постоје и ,,неотпаковане“ ставке, које ће у датом моменту бити активиране (обелодањене).

Роботика је постала централна развојна област Новог светског поретка у домену технологије. Какви су по вашим увидима планови владара из сенке у вези са роботима?

Показало се да роботи не могу да буду универзално примењени. Може се створити вештачка интелигенција веома високог нивоа, али се не може створити вештачка свест. Иначе свест је најмистериознији феномен Универзума. Зато се приступило подухвату изградње вештачког биолошког робота. Биоробот ће представљати човека зомбираног уз помоћ електронике и хемије. Са њим се може манипулисати на начин који обезбеђује реализацију агенде преображаја која је у току.

Шта је тзв. нанохрана и да ли се овај облик конолизације човековог организма чиповима може реализовати без сагласности човека – конзумента такве хране?

Нанохрана је увелико у употреби. Ради се о одређеним додацима у храни који су на скали мерности на нивоу нановеличина. Они се додају храни као адитиви. То је већ четири-пет деценија уназад, пракса у најразвијенијим земљама Запада, а нарочито у САД-у. Њихова сврха је да у мозгу поспеше и изазову осећај глади. И без обзира на то колико смо претходно унели хране у наш организам, ми смо и даље гладни. Првобитни циљ је био да се повећа продаја хране, њихова употреба је дакле била профитног карактера. Сада се све више реализују могућности убацивања супстанци које трују или оних од којих се људи разбољевају. Све се то одвија у тајном договору са фармацеутском и медицинском мафијом, а по налогу тајне невидљиве владе глобализма (Новог светског поретка). Може се претпоставити, а по мом мишљењу ствари ће се одвијати у том смеру, да ће најлакши и најмасовнији облик чиповања бити реализован преко хране (производња, припрема и конзумирање). Зато се и стварају огромне интернационалне корпорације које ће одрађивати одређене задате послове.

Насловна страна магазина „Тајмс“ недавно је најавила да долази до незаустављивог успона машина. У фебруару 2011, „Тајмс“ је објавио да ће 2045. године човек постати бесмртан. Брак између човека и технологије објављен је на дан Св. Валентина, уз егзалтирани наговештај да ће се човек трансформисати у „нешто ново, нешто боље!“ Ову идеју промовише НАСА тврдећи да ћемо уз помоћ нанотехнологије и роботике, „поправљајући“ генетику, моћи да контролишемо процесе у свом организму до нивоа молекула. Предвиђен је „преображај мозга у хуманоидну машину са високом интелигенцијом“. Који се програми реализују у оквиру Универзитета за сингуларност који делује у оквиру НАСА-е (Singularity University NASA), финансиран од „Гугла“?

Бесмртност која се помпезно најављује значила би нестанак човека и његову трансформацију у хуманоидну машину, својеврсног биоробота „усавршеног“ когнитивно и морално по мери савремених биоетичара.

За НАСУ се зна да представља тајанствени и веома корумпирани део тајних корпоратистичких влада. Тако да су њене све акције закамуфлиране, па и пројекти који се реализују у овиру Универзитета за сингуларност. Трага се за најосновнијим опекама свега живог и неживог на земљи, у Космосу и Универзуму. Крајњи циљ ових пројеката није добро, већ самодеструкција, несрећа, зло. Новоговором је све закамуфлирано да јавност и грађани САД-а не би подигли глас протеста против трошења буџетског новца. НАСА је добро позната по својим прикривањима. Било би добро да у оквиру свог Универзитета објасни са чиме се прска и запрашује цео свет (реч је о „Моргелонс“ влакнима, црвеним крвним зрнцима, различитим вирусима, бактеријама, магарећем кашљу итд).

Да ли је човек са становишта својих способности до краја реализовао своје потенцијале? Колики капацитет нашег мозга користимо? Ко је у историји, по вашим увидима, користио умне потенцијале у највећој мери?

Ми, као људска врста, нисмо до краја развили све своје способности и потенцијале у позитивном смислу речи. По свој прилици користимо највише 1-3 одсто капацитета нашег мозга (100-200 милијарди нервних ћелија неурона). Највише могућности коришћења мозга у току историје имали су мистици и свеци, поједини генијални људи који припадају различитим религиозним деноминацијама, као и поједини научници. По мом мишљењу, од свих научника највише капацитете мозга, далеко изнад три процента користио је наш геније Никола Тесла.

Да ли је, по вама познатим увидима, долазило до смене цивилизација пре људске?

На земљи је долазило до смена више цивилизација без обзира на њихов карактер и њихову популацију. Позната Платонова Атлантида је, по бројним увидима, само шеста у низу пропалих Атлантида. По неким истраживачима у току је процес стварања нове расе, шесте или седме по реду.

Да ли би светска популација требало да пристане на елекронску контролу својих судбина? Да ли би грађани Србије требало да пристану на обавезујућа лична документа са чипом?

На основу знакова поред пута, које можемо видети свуда око нас, ствара се Нови светски поредак, који је по свим својим карактеристикама нови светски фашистички поредак. Други светски рат и оно што се после њега одвијало на Западу и на Истоку били су генерална проба мрачне и хазардерске будућности у којој нас очекује Јованова Апокалипса.

Спас је у повратку вери, традицији, молитви Господу. Спас је у одбацивању алатки Новог светског поретка, од којих је чиповање једна од главних. Оне су смишљене да нас заробе, да нас зомбирају. Нашим би се „алатима“ – интелектуалним и свим другим – требало неопозиво и одлучно супротставити. Нада и љубав морају превагнути. Морамо и даље веровати да ће лепота спасити свет.

ГЕНЕТИЧКА МАНИПУЛАЦИЈА

У току је убрзана реализација трансформације живота на планети, диригована и вођена из центара моћи. Техноеволуција која почива на конвергенцији науке, технике и моћи, довешће до коначног нестанка човека и живота на планети: генетичке манипулације (биоинжињеринг) и техноинжињеринг, представљали су предуслове за тотални рат против живота у који су удруженим снагама ушли војноиндустријски комплекс (са медијима као главним ослонцем форматизације човека по мери поретка), и дух еугенике унапређен генетичким достигнућима у области биоинжињеринга, потврђујући увиде Пола Вирилија да ће експерименти који се тичу индустријализације живих бића завршити са старим делиријумом о новом човеку, оном који заслужује да преживи – док би обичан човек требало да буде истребљен, да нестане, као некадашњи дивљак…

Документи усвојени пре пола деценије дала су слику наше реалности: у закључку број 20,

Европске групе за етику у науци и новим технологијама, (http://europa.eu.int/comm/european_group_ethics/index_en.htm), која је разматрала етичке аспекте употребе имплатационе СМАРТ технологије, откривена је беспоговорна спремност да се технотронска ера развија у контексту промене људских биолошких карактеристика, после обезбеђивања законских основа за њихову примену. Етичка питања употребе имплантационих микрочипова Европска комисија сматрала је конститутивним за егзистенцију у информатичкој и технотронској ери, те је снажно подржала усвајање новог Habeas Corpus акта који би под називом Habeas data уважио промену околности и омогућио да се „цивилизацијски домети“ трансформације човека правно признају и подрже. Ти цивилизацијски домети подразумевају потпуно нов концепт индивидуе, и разумевање да је „тело данас како физичко, тако и електронско“.

Разматрање концепта телесности у оквиру рада ове Европске комисије резултирало је закључком да је људско тело – недовершен концепт и да се може мењати изнад његове антрополошке датости и нормалности – како би се повећала социјална и делатничка компетитивност, усавршиле спортске вештине или повећао ниво интелигенције и знања.

Ради се, дакле, о увидима о неопходности трансформације људске расе, кроз развој телу пријатељских технологија, чиме се заправо препоручује киборгизација. 

[/restrictedarea]

3 коментара

  1. хвала на приказу… Иначе, онај скуп о “побољшању когнитивног, моралног и расположења` је прошао прилично незапажено, заклоњен `димом` “датумијаде” и других перформанса и ријалитија ?! А могло се тим ученим људима поставити неколико питања : да ли су сами то пробали; да ли постоји `детектор` гордоумља, које и генијалног сотону обори у ад преисподњи ( па да се они и њихови `спонзори` први `тестирају`) или је свака дијагноза ( па и тај систем ДСМ – 5) толико добра – колико профита од лекова доноси… ?!
    Индикативно је, да се управо све, што је у Светом Писму означено ако богумрско користи као `средство` нечије владавине ?!
    Ако већ `користе` Апокалипсу, у вези те њихове “бесмртности” што не потраже, како ће многи тражити смрт, али је неће наћи (Отков. 9.6) ?! И, неваљали (безбожни) неће разумети, упркос великом порасту знања…?! Жалосно је, колико знање може да надима и одведе на погубне странпутице, мимо истинског богопознања и познавања човека, као Његове иконе ?!
    А Хаксли није морао да иде чак до Мексика па да халуцинира… ?! Потражите књиге пок. проф. Јована Туцакова, који је истражујући, питао и – народ ?!

  2. Dosadilo je stalno pominjanje Fašizma i Komunizma u istom kontekstu, nasuprot vrlom Kapitalizmu i Feudalizmu, kolonijalna osvajanja novih i starih kapitalističkih imperija uz ove “male” ratove su odnela više života nego dva svetska rata. Za razliku od humane imperijalne pljačke u socijalizmu nije bilo tolikih socijalnih razlika, a u kapitalizmu ( fašizam i nacizam su bili sistemi kojima je kapitalizam bio na snazi) koji branite, čak nije ni bilo nikada i nigde napomene da su svi ljudi jednaki i da niko nema preče pravo na bolji život.
    profesore ako vam socijalizam nije valjao, vratite dilpomu i titule koje ste u njemu zaradili ili dobili kao član partije.

  3. Zarije, pa tekst i govori o tome, da su fašizam i komunizam “plodovi” kapitalističke zavere protiv čovečanstva, jasno se iz teksta vidi da je kapitalizam najgori, tajna društva (najbogatiji pljačkaši kroz istoriju) pleli mrežu i prvo srušili sve monarhije i uticaj Crkava, i napravili “republikanska demokratska slobodna tržišna građanska društva” bez odbrane kako bi njima mogli da vladaju kako hoće iz potaje, a onda da bi uništili svoja 2 najveća istorijska protivnika – Nemce i Ruse, jedne navukli na nacizam a druge na komunizam, i satrli ih obe u 2 svetska rata. Epilog 1. svetskog rata: nema 3 preostale monarhije sa tradicionalnim poretkom. Epilog 2. svetskog rata: anglo-amerikanci (u pozadini judeo-bankari masoni) vladaju celom Evropom, anglo-američka vojna čizma prvi put u istoriji gazi Nemačku i Japan, Rusija strateški opkoljena. Treći svetski će valjda biti sa ciljem uništenja Rusije i zagospodarivanjem zakavkaskim i sibirskim rudnim bogatstvima, direktno od strane anglo-amera (judeo-masona). Inače, ako ti je socijalizam mio, niko ti ga ne dira, ali, neka socijalističku revoluciju izvedu prvo u SAD, GB i FRA, pa će onda lako i ostatak sveta uraditi isto. Ovako, ispada da su Sloveni i zemlje trećeg sveta same sebe s.e.a.e, socijalističkim revolucijama, dok su glavni ugnjetavači na svetskoj sceni ostali intaktni, tj. ojačani.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *