ИЗБОРИ УМЕСТО РЕКОНСТРУКЦИЈЕ ВЛАДЕ

Срби ни по коју цену не треба да изађу на изборе на Косову, а власт у Београду требало би одмах да распише ванредне парламентарне изборе, како би се што пре завршио „штеточински мандат“ ове Владе, изјавио је данас портпарол Демократске странке Србије Петар Петковић.

Кад је политика лоша, као што је политика ове власти Србије, никаква „козметичка промена“ у виду реконструкције владе не може да је поправи, оценио је Петковић на страначкој конференцији за новинаре.

Према његовим речима, прави циљ реконструкције владе није промена њене катастрофалне политике, већ медијски сценарио како би се у тишини обавило убијање српских државних институција на Косову и Метохији.

Петковић је оценио да власт Србије, по налогу Запада, врши притисак на Србе на Косову да изађу на изборе по законима Косова и истовремено, под притиском Запада, не усуђује се да распише изборе у Србији.

„Ултиматум из Брисела се не односи на промену министара нити директора јавних предузећа, већ је услов да Србија добије датум, који никако да добије, да призна лажну државу Косово“, изјавио је он.

Петковић је рекао и да грађане много више од реконструкције занима то што су ионако бедне зараде смањене за још 10 одсто, што је половина њих у банкроту и то што је Србија једна од најсиромашнијих земаља у Европи, а буџетски дефицит је милијарду динара за само годину дана.

Један коментар

  1. Pojavi se u Srbiji,”SPECIJALNA”rakija, radoznali ljudi,Srbija se napila,i blaženo zaspala,čudnim putem usnulo je lutala,dohvatila štap šargarepa izmakla.
    Još je pjano omamljena,sanja lažno blagostanje,svesna nije šta je
    dala,ispala je ko budala.
    Samo jedan svesno budan,vidi da je taj posao baš zaludan.
    Šta je brate što si tužan?,od tuge ti nema vjde!
    Ja se napih “specijalke”,počeh filozofirati,ne odoh magistrirati,
    Taman kad dohvatim šargarepu dobiću po repu.
    Šta ću jadan biću gladan!Nećeš brate,poslušaj me,od pravog srpskog
    domaćina,”specijalku”ljutu kupi, u Evropu stupi, pa elitu vrlu
    napi,da očiste um prljavi.I,Kosovo da nam vrati,bombardovanje da plati,da nam silom ropstvo ne nameću.
    Ml hoćemo zoru sa Istoka,jer smo braća slovenska,molimo istog boga,a njihov je lažan tuđ i hladan.
    U ime njegovo pobiše pola sveta,Evropa za nas je propast i šteta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *