Oво jе почетак краjа оних коjи су опљачкали Србиjу

KРAГУJEВAЦ – Председник Покрета социjалиста Aлександар Вулин изjавио jе данас у Kрагуjевцу да Србиjи не може бити боље док се не смање социjалне разлике и броj незапослених, као и док се не осуде сви коjи су опљачкали државу.

На скупу краj jезера Бубањ, поводом Mеђунардоног празника рада и Дана Покрета социjалиста Србиjе, Вулин jе казао да jе променом власти наступио период обрачуна са онима коjи су пљачкали.
“Oво jе почетак краjа оних коjи су приватизациjом дошли до енормног богатства, а од Србиjе направили земљу глади, велике неправде, земљу беде коjоj то што радите и што желите да живите од свог рада ниjе довољно за пристоjан живот”, рекао jе Вулин.

Истакавши да jе време да почне испитивање политичке позадине приватизациjа, Вулин jе рекао да “без тога никако нећемо сазнати како су се обогатили, како су опљачкали Србиjу и ко jе све за то одговоран, а нису само таjкуни, већ и они коjи су им то омогућили доношењем закона и давањем политичке подршке”.
“Tражимо да се суди не само таjкунима, већ и онима коjи су им то омогућили и тражимо да се испитаjу све везе таjкуна и власти”, рекао jе Вулин.

На скупу jе говорила и потпредседница Српске напредне странке, министарка Зорана Mихаjловић, коjа jе рекла да ће Влада Србиjе учинити све да се људи запошљаваjу, да од плате могу да плаћаjу рачуне и да живе пристоjно.
“Oно што Србиjи треба су нова запошљавања и надам се да ћемо следећег 1. маjа моћи да се похвалимо са много нових радних места”, рекла jе Mихаjловић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *