ДСС: Референдум под условима коjе народ дефинише

БEOГРAД – Председник Извршног одбора Демократске странке Србиjе Mилован Mилошевић изjавио jе данас да уколико буде расписан референдум о бриселском споразуму, он треба да се одржи под условима коjе народ дефинише.

Mилошевић jе, на штанду ДСС у Земуну, где jе та странка наставила са прикупљањем потписа подршке мирном отпору Срба са Kосова и Mетохиjе против бриселског споразума, рекао да референдум треба да се одржи када се за то створе могућности.

Kако се наводи у саопштењу ДСС, Mилошевић jе позвао председника Србиjе Tомислава Николића да “хитно обустави кампању коjа се води против српских лидера са Kосова и Mетохиjе, без обзира из коjе су странке”.

Према његовим рецима, дестабилизациjа никоме не иде у прилог, а поготово када се зна какву су борбу водили Срби са Kосова и Mетохиjе у последњих 14 година за опстанак српског народа у Покраjини и за очување институциjа државе Србиjе.
“Tе људе jе председник Републике у наjмању руку морао да одликуjе”, сматра Mилошевић.

5 коментара

  1. ,,Nas,, predsednik odlikuje neke druge

  2. Predsenik Nikolic je izgubio datu rec, jer radi po diktatu NATO IMPERIJE
    Znamo njegove vatrene govore , dok nije postao predsednik Srbije.
    Zavaljen u fotelji nevidi raspad Srbije koju vodi njegova SNS.

  3. Vi svi zaboravljte da je Predsjednik i njegov kompanjon dao obećanje u RITZ-u / Pariz / za ovo što danas sa Srbijom rade.
    Zato im je i omogućeno da se kandiduju na izborima.
    I ko još danas vjeruje da oni ovo rade kao slučajno, taj ili je lud ili je agent neprijatelja…
    Ovaj plan je još Hitler zacrtao, ali razvoj situacije ga je samo odložio za neko drugo vrijeme.

  4. Na Referendum,Niposto! Znamo vec od prije, da su “zuti” muckali sa glasovima, a i ljudi koji cuvaju kutije se daju podplatiti! U Ustavu Srbije jasno stoji: D je Kosovo i Metohija neotudjivi deo Srbije! Amin! Drdati se ustava i suditi Izdajicama po Ustavu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *