ДСС: ДС обмањује јавност, Устав је брана сепаратизму

БЕОГРАД – Портпарол Покрајинског одбора за Војводину Демократске странке Србије и посланик у покрајинској скупштини Миленко Јованов саопштио је данас, у одговору Демократској странци, да та партија обмањује јавност, јер су неистина и борба за голу власт једина политика коју има ДС.

У писаној изјави за медије Јованов је навео да је “ДС је заборавила да је Косово и Метохија и данас лажна држава, упркос жарким жељама, али и конкретним потезима ДС, да се овој марионетској творевини да легитимитет”.

“ДС је заборавила и да је у Влади којој је председавао Војислав Коштуница ДС имала већину министара као и да је Борис Тадић тада био председник Републике”, напоменуо је Јованов.

Све што је могла ДС је радила против интереса Србије, али, на срећу, нису стигли да издају Косово до краја, навео је он.

Према његовим речима, захваљујући Коштуници, Србија данас има Устав који је последња брана сепаратизму, а “посебно сепаратизму Бојана Пајтића”.

“Време Бојана Пајтића је прошло и то су му грађани већ саопштили”, навео је Јованов.

3 коментара

  1. Bilo bi dobro da je to tako.
    Ali i ovi novi idu trasiranim putem samo malo suptilnije.
    Život nas uči na osnovu njihove priče ali više postupaka, nije im za vjerovati.
    Bio bih srećan da me stvarnost / oni / demantuije !?

  2. “СЕИЗМО-ГЕОГОГИЈА” је нова дисциплина коју су ЖУТИ(следећа реч би била плеоназам-мада описује њихову СУШТИНУ и САДРЖИНУ) инсталирали и лансирали у свакодневицу СВАКОГ СРБИНА, где-год и понаособ, а зарад (код Њих није у питању РАД већ ПРОСТИТУЦИОНАЛНА ЗАРАДА) персоналних привилегија, где се НЕ ЛИБЕ да ЖРТВУЈУ не само ЦЕЛОКУПАН СРПСКИ корпус и Србе као Нацију или Државу или Територију, већ и СВОЈЕ чланове ако су против “интереса” ДС-ПСИХОПАТА!…Шо бих Ја именовао ЖРТВЕ?!!
    СЕИЗМО- јер су саучесници у тектонским поремећајима у друштву и држави, равно “настајању” свих 7 континената за 7 секунди, при чему ИМ нису битне рушилачке последице и висина и степен штете или смртонос коју изазивају!
    ГОГИЈА- јер им је темељ демагошки и ТУ “вештину” су студирали по ЦИА камповима и курсевима; толико су “вешти” у њеној примени, да су досадили и СЕБИ – мада нису ПРИ СЕБИ, а камо ли ПРИСЕБНИ:
    – ПОСТОЈИ АНЕГДОТА – ВИЦ :
    – на неком “курсу-семинару ЦИА” или како год и где, виђеној по лепоти младој дами, никако није било јасно што-шта у самом појму демагогије и сваких пар минута би тражила одговоре на многе “непознанице” тог појма; елем – ТО је дојадило неком ВРЕМЕШНОМ учеснику – сати у затвореном простору, тема, глад и жеђ (вероватно) итд. и Он јој се обрати већ сав изнервиран:
    …” млада дамо, ТО Вам је кад СТАР ЧОВЕК (па прстом упери у себе због својих година) УБЕЂУЈЕ Вас, да се од ТВРДОГ К-ца добија РАК на МАТЕРИЦИ!… Јел’ Вам сада јасно?”…
    Салом се проломио АПЛАУЗ, а “предавач” је након “превода” реченог ПРЕКИНУО, шта год да је ТО било !
    ПАЈА-ПАТКИЋУ,ЂИЛАСУ-ПОШТЕНИ,ТАДИЋУ-ПОТИШТЕНИ,ЂЕЛИЋУ-РАСПУШТЕНИ, ЖИВКОВИЋУ-ОСИРОМАШЕНИ,ВЛАХОВИЋУ, ПИТИЋУ, УДОВИЧКИ…прекидајте! Све колико Вас је… добићете… по…заслузи !
    Не постоји НОРМАЛНО ЉУДСКО БИЋЕ – које Вам ишта ВЕРУЈЕ !!!!!
    Било какав покушај ЗЛО-ДЕЛА имаће кобне последице, само ПО ВАС!
    МИ смо од Вас и ЦИА-е “научени” : кас НАРОДУ НЕ ВАЉАТЕ, без главе остајете ! Ево Вам СИРИЈЕ, ЕГИПТА, ЛИБИЈЕ, ИРАКА, ЈЕМЕНА, АВГАНИСТАНА …за наук!
    Ви живите на ВИСОКО! Скупоценим ЛИМУЗИНАМА се ДОВОЗИТЕ ! ВАШ је ПРОБЛЕМ – да се ПАМЕТИ ДОЗОВЕТЕ! Ако НЕ – МИ Вас ХОЋЕМО ДЕОЗВАТИ и ДОВЕСТИ – у РЕД, РАД, ЗАКОНИТОСТ и УСТАВНИ ПОРЕДАК !
    СЕИЗМО-ГОГИЈА је појава са израженим последицама – по СВЕ! Кад-тад!

  3. Ogromna je odgovornost na DSS-u kao jedinoj preziveloj patriotskoj stranci u parlamentu Srbije,da izoblicava izdajnicku politiku DS-a.Nazalost nisu oni jedini.Reformisanim naprednjacima i SPS-u se nista ne moze verovati.Ustav Srbije je najbolja brana separatizmu,ali oni imaju vecinu da ga promene.Ogromna odgovornost DSS-a,je da izoblicava skrivene namere,ova dva pola Briselske jabuke u Srbiji.Jedan pol su stranke okupljene oko DS-a,a drugi pol su stranke okupljene oko SNS-a.I jedni i drugi,gledaju kako da brze ispunjavaju ono sto se od njih trazi,i nije im primarno sta su nacionalni interesi Srbije,vec sta od njih Brisel trazi,i tamo njihova pamet izvire a ne u Beogradu.Ko zeli da vidi istinu neka vidi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *