ДАЧИЋ ЈЕ ЛАЖНИ ПРЕМИЈЕР, А КОСОВО ЈЕ СРПСКО

Демократска странка Србије је данас оценила да је Ивица Дачић „лажни премијер“ и да о решењу косовског питања треба да се изјасни највећа странка власти – Српска напредна странка. У изјави портпарола ДСС Петра Петковића наводи се да „није лаж да је Косово српско, као што каже Дачић, већ је права лаж да Дачић брани српске националне и државне интересе“. „Дачић је у правом смислу осрамотио премијерски положај и он не заслужује да буде председник Владе Србије. Пошто Дачић заправо и не води владу него је води потпредседник Владе и СНС, може се с правом рећи да је Дачић лажни премијер. Зато је једино и право питање шта ће СНС урадити поводом косовског питања, јер одлуке заправо доноси СНС“, навео је Петковић.

Председник Владе Дачић написао је у тексту за данашњи НИН да се 10 година лагало да је „Косово наше“.

7 коментара

  1. Bravo DSS. Muka mi je od Dacica. Radi sta hoce, daje izjave kakve hoce i izgleda da mu niko nista nemoze. On je stvarno avet proslosti koja se ubrzanim koracima ponovo budi. Zasto SNS sve ove njegove izjaje precutkuje i tolerise? Moze li iko ovoj samovolji stati na put?

    • Вера ако мало размислиш кажети се само.Дали СНС прћуткује или они води ову политику а Дачић је само оратор који гласно говори штанас чека и штаће бити.Ако боље размислимо видећемо да је СНС на самом почетку згазила свој програм са којим су дошли на власт.Погледајте само изјаве политичара паће вам бити јасно.А исказ Дачића је спиновање и припремање овог народа на оно зашто је Србија бомбардована.Сада само треба да потпише пресуду а крвник ће бити “милосрдни анђео.А ми ћемо У ПМ…. јер ЕУ и није за нас јер између Европе из1940 и ове сада нема разлике само је систем друкчији

      • изврстан коментар, свака част.
        Браво и за Печат, то је једини лист којем вјерујем.
        Вучелићу и вама свака част, штета што нема више таквих у Србији.

  2. Џон без Земље /Јован или Иван (Lackland ?!) / је осим у вези Робина Худа и Ричарда Лавњег срца, остао по нечему ѕапамћен ?! А “лажни цар” Ивица ???

  3. А где смо ту сви ми? Могу ли Дачић, Вучић, Тадић да донесу одлуку уколико их ми бојкотујемо ,али ми то не чинимо јер имамо паметнија посла да се увлачимо у дупе политичарима не би ли нам бацили голу кост да глођемо.Желимо у ЕУ? Зашто? Да бисмо имали бољи стандард, али нико од нас није поставио питање колика је цена тог стандарда.Плачемо за њивама, а оне зврје празне. Уколико бисмо радили само са 50% снаге коју улажемо код приватника нико не би био гладан.И зашто од политичара очекујете решење.Они су само људи свесни да су смртни и да су смењиви. Ја када станем у одбрану државности тапшу ми и подржавају ме међутим када са врха стигне директива одмах ми окрену леђа.Тако да политичари раде по своме јер је то у њином а не у нашем интересу, а и нема никога ко би им се супротставио пошто би изгубио живот највероватније. Зато живимо као робље.

  4. Nekako, ako se osvrnemo od dvehiljadite do danas kao da nemamo “sreće” sa premijerima! A još tada je PREMIJERSKI sunovrat počeo! I svi su u najmanjoj mogućoj meri pominjali rezoluciju SB 1244. A trebali su. MORALI SU! Za mene je Djindjić bio ne samo lažni premijer nego vešti /plaćeni/ manipulant strane agenture! Baš me interesuje šta Koštunica i DSS misle o njemu?

  5. Ко то замајава ову Србију!? Нико други до Дачић. Док се преобува смишља шале из “малог мозга”. И само њега те шале веселе. А над Србијом лелек за лелеком, а јека се већ не чује над Косовом и Метохијом. Јека не допире ни до Раса, а Српска Војводина…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *