Претучени Харадинај

Српски народни покрет Наши поклања премијеру Србије Ивици Дачићу фотографију једног од водећих „политичара“ тзв. независног Косова Рамуша Харадинаја како би му показали који је једини начин „преговора“ са терористима. Ивице Дачићу уместо што прогоните оне организације који говоре да је Косово и Метохија саставни део Србије а штитите оне које финансира ЦИА, уместо што за рачун оних који нам отимају Косово и Метохију и дају га терористичкој шиптарској банди градите границу на Јарињу и Брњаку, почните да браните ову земљу и да терористе третирате онако како закон и Устав налажу.

Не постоји решење за Косово и Метохију осим да оно буде саставни део Србије. Ако нисте способни или не желите да на тај начин водите Србију онда поднесите оставку јер у овој земљи има доста оних који Србију воле више од новца и функција.

Фотографије злочинца Харадинаја настале су 2000. године на Косову и Метохији у близини села Мушотиште у Сувој Реци. Руска јединица из састава КФОР-а заставила је возило са наоружаним терористима међу којима је био и Харадинај. Пошто су брзо савладани и разоружани, Харадинај је рекао руском падобранцу да је џудиста и да би другчије разговарали да Рус није наоружан. Руски витез је наредио да одвежу Харадинаја оставио је пушку а онда објаснио каква је разлика између руског падобранца и најобичнијег бандита. Борба је била кратка и натерала је сузе на очи Харадинајевој пратњи. Руски војници, који тада нису знали ко је Харадинај, су предали ухапшене органима УН који су као и много пута после тога ослобили злочинца. После доласка ДОС-а на власт и првих корака у издаји Космета од стране српских власти дошло је до повлачења руских трупа са Косова и Метохије.

Руски специјалци су фотографију поклонили Игору Маринковићу из СНП Наши током његове недавне посете Москви. Фотографија која је чувана као један од најдражих трофеја елитне падобранске јединице и до сада никада ником није показана, поклоњена је како би се подигао морал грађанима Србије али и као завет да је велики број Руса спреман да као добровољци учествују у одбрани Космета.

Информативна служба СНП НАШИ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *